طرح هاي سرعت دار فقط به خاطر تفكيك سرعت آپلود ميباشد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
طرح هاي سرعت دار فقط به خاطر تفكيك سرعت آپلود ميباشد
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ، پس سیاستش دقیقا مثل پارس آنلاین هستش، و تو اوج مصرف فقط اولیت بندی میشه، من که صرفا برای همین ماه شاتل میگیرم، چی بکیرم که هم بصرفه باشه هم اینکه سرعتش مطلوب باشه، 128 رو شاید اذیت کنند یا محدود کنند...
----
پس خدارو شکر این ماه از محدودیت حرفی زده نشده، دفعه قبلی رسما محدودیت اعلام شده بود؟
___
راستی این سرویس جریانش چیه؟ 9900 تومن بدم ، برای یکسال کامل؟؟؟؟؟
بله،نه 128 خیلی هم خوبه من خودم ECO128-NFG (دانلود شبانه نداره)خریدم خطمو فعلا رو 4 مگ بستن ولی قراره بیشتر کنن و 15 ببندن،من پیش خودم گفتم مگه مرض دارم وقتی هم 8 مگ رو 15 میبندن هم 128 کیلو رو 15 میبندن پول اضافه بدم ؟؟ 128-nfg قیمتش 13900 هست ولی ECO8192-NFG هم 37900 در حالی که سرعت و حجم یکسانی دارن(یک ماهه)،تو ساعت اوج مصرف هم سرعتش اونقدا هم پایین نمیاد که نشه تحمل کرد خیلی هم خوبه،به نظر من همون 128 رو بخرین خیلی خوبه اول بپرسین که چند میبندن خطتون رو توصیه میکنم حتما صداشون رو هم ضبط کنین که بعدن نتونن بزنن زیرش
نه اینبار چیزی نگفتن دفعه پیش 100 گیگ اعلام شده بود
نمیدونم والا اون برای مشترکین جدید هست نمیدونم کیفیتشون چیه
اینکه برای شما پهنای باند بیشتری در نظر می گیرن و یا سرعت شما بیشتر از سرعت قرار دادتون هست یه پروموشن هست و هیچ تعهدی برای شرکت نیست و راهی برای جذب مشترک بیشتر هست . همین الان هم سرعت و پهنای باند شما رو کاهش بدن شما نمی تونید اعتراض کنید پس دوستان رو به اشتباه نندازید.نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا شرکت این پروموشن رو در جاهایی که می تونه ارائه می کنه ولی این حقی برای شما ایجاد نمی کنه.
در جواب اون دوستمون هم باید بگم با توجه به مطالبی که گفتم معمولا پهنای باند حداکثری(با توحه به کشش خط شما) و سرعتی بیشتر ( نه به اندازه پهنای باند در اختیارتون و با توجه به سرویس خریداری شده) از قرار دادی که دارین رو ارائه می دن.
Last edited by dvb55; 01-03-2016 at 10:40.
سلام دوست من
دقيقا به اندازه پهناي باند هست
صبح بنده با ١.٨ مگابايت دانلود ميكردم
كه حدودا ١٥ ميشه مابقيش هم مربوط به آپلود ميشه
سلام دوست من
دقيقا به اندازه پهناي باند هست
در قرارداد هم ذكر شده تا ١٦ مگ
صبح بنده با ١.٨ مگابايت دانلود ميكردم
كه حدودا ١٥ ميشه مابقيش هم مربوط به آپلود
صحبت اشتراک های یکساله جشنواره نیست. چون بقول شما ذکر شده همونطور که در تصویر مشخصه. موضوع اشتراک هایی هست یک یا چند ماهه مثل ECO128-NFG و یا غیره.
خوشبحالت مهدی جان من که سرم کلاه رفت با سرویس PTP شاتل
![]()
![]()
اینم کیفیت سیگنال
![]()
Last edited by isbn; 01-03-2016 at 15:11.
دقيقا چقدر در مياد اين وايرلس
چقدر سرعت رو حداقل تضمين ميكنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)