۸ مگ رو خوب جواب میده ولی ممکنه تا ۱۰ مگ هم بتونی بگیری. فقط وضعیت آپ استریمت مناسب نیست که اگه پرش لینک داشتی باید بگی برات بیارن روی ۵۱۲.
۸ مگ رو خوب جواب میده ولی ممکنه تا ۱۰ مگ هم بتونی بگیری. فقط وضعیت آپ استریمت مناسب نیست که اگه پرش لینک داشتی باید بگی برات بیارن روی ۵۱۲.
من الان زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن کیفیت خطم از چهار مگ بیشتر رو جواب گو نیست. الان کیفیت خط فرقش با این چیزایی که تو مودم نشون میده چیه ؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
بهانه آوردن. دوباره زنگ بزن بگو برای تست بیارن روی ۶ یا ۸. بعد خودت ببین SNR روی چند میاد. اگه بالای ۱۰ باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت. ولی با شرایطی که خطت داره، بذارن روی ۸، حدود ۹ یا ۱۰ میشه که یعنی بدون قطعی میتونی از خطت استفاده کنی.
زنگ زدم گفتم ببنده رو 8 خودش رو 9 بست پشتیبان . snr هم شد 11. مرسی از راهنماییتون
خدا رو شکر. خط خوبی داری. مبارکه [emoji253]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من اینترنت ده مگ خریدم ولی اینترنتی که الآن دارم 4.5 مگابیته میخواستم ببینم مشکل خطه یا خود اینترنتمه که روی 4.5 ه خطم جوابگوی 10 مگ هست ؟
من نمیدونم چرا اینجوریه این وضعیت خط من تو 1.5 مگه تو 4 مگه هم snr روی 20 بود ولی رو 8 مگ snr میاد روی 6 کسی نمیدونه چرا
![]()
عکس از قسمت rate هم باید بزارید که ببینیم روی چند بسته شده
طبیعیه هر چی دان استریم بره بالاتر snr میاد پایینتر
بچه ها بیشتر از یک هفنه هست که اینترنت مخابرات ما مرتب قطع و وصل میشه خیلی اعصاب خورد کن هستش .
یعنی بجز یکی دوشب همش قزع و وصل میشه
مال شما هم اینطوریه ؟ چکار کنم من الان
خطم اینه ولی سرعت چیز دیگه من موندم دیگه به کجا شکایت کنم
دوستان راه حلی ندارن.
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)