تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 427 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به نظر من 810 گوشي خوبي است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتيد
    راستش من يه گوشي 810 دارم و در مورد استفاده از برنامهMy phone Explore به مشکل برخوردم
    مي خواستم از دوستان خواهش کنم علاوه بر معرفي ورژن جديد اين برنامه من و در استفاده از اين برنامه و امکانات اون راهنمايي کنند
    البته ناگفته نماند که دوست عزيزمون آقاي مصطفی خان يه توضيحاتي در اين مورد داده بودن ولي من اصلا نتونستم با توضيحات ايشون برم جلو چون بعضي از مراحل رو نتونستم مثل ايشون انجام بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد مخصوصا آقا حميد
    راستش من آموزش pdf اقا حميد و که در ورد افزايش تغيير صدا براjيير درايور دوربين چقدر bFم و بايد همين جا از ايشون بخاطر اين آموزش بسيار زيبا و کامل که با عکس هم همراه بود تشکر کنم اما من سوالي برام پيش اومده اينکه آيا به کمک همين روش ميشه داريور دوربين رو عوض کرد؟اگر امکانش هست يه توضيحاتي بديد.....ممنون ميشم از لطفتون
    و تغيير درايور دوربين چقدر در کيفيت عکس ا تاثير مي ذاره چون به هر حال 810 دوربين فوق العاده اي داره سوال ديگ در مورد فلش هست....ايا آموزشي مثل آموزش آقاحميد در مورد فلش گوشي وجود داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

4G روی گوشی 810 مشکل به هم نمیزنه حداکثر چقدر میتونه پشتیبانی کنه؟
    حداکثرش همین 4 گیگه
    به نظر من 810 گوشي خوبي است
    بله تو اینش مگه شکی هست؟
    با سلام خدمت دوستان و اساتيد
    راستش من يه گوشي 810 دارم و در مورد استفاده از برنامهMy phone Explore به مشکل برخوردم
    مي خواستم از دوستان خواهش کنم علاوه بر معرفي ورژن جديد اين برنامه من و در استفاده از اين برنامه و امکانات اون راهنمايي کنند
    البته ناگفته نماند که دوست عزيزمون آقاي مصطفی خان يه توضيحاتي در اين مورد داده بودن ولي من اصلا نتونستم با توضيحات ايشون برم جلو چون بعضي از مراحل رو نتونستم مثل ايشون انجام بدم
    خوب باید بگم از این پست شما در تعجبم
    این اولین باره کسی میگه متوجه نشدم...چون من همیشه سعی میکنم خیلی مفصل و قدم به قدم توضیح بدم...شما گفتی یه توضیحاتی؟این به نظر شما یه توضیحاتیه:

براي مديريت فايل ها همون طور که مي دونيد برنامه يmyphoneexplorer وجود داره که به تازگي ورزن حديدش هم امده يعني ورزن1.6 که اگه مي خواهيد اخرين ورزن رو داشته باشيد با يه سرچ ساده تو سايت گوگل مي تونيد دانلودش کنيد
    اما نکاتي درباره ي طريقه ي استفاده از اين برنامه:
    پس از اين که گوشيتون رو به سيستم وصل کرديد و رو حالت فون مود قرار داديد...گزينه ي فايل رو و سپس گزينه ي options رو انتخاب کنيد...تو صفحه ي جديد تو قسمت com port بايد به دنبال com مورد نظر باشيد......يکي يکي امتحان کنيد همشونو ديگه...معمولا com 3 هستش...بعد okکردن حالا در کنار اون دايره ي سبز رنگ که فلش سفيد داخلش داره...يعني دکمه ي synchronise را بزنيد...اگه ارتباط بر قرار شد که يعنيcom رو درست انتخاب کرده بوديد...وگرنه مراحل گفته شده رو دوباره انجام بدين...تا comدرست مشخص شه.....و اما تشريج مختصري از اين برنامه:
    خيلي وقتها دوستاني که تازه گوشي گرفتن مدام از اين سوال مي کنن که ايا مي شه اس ام اس هامونو با خود گوشي تايپ نکنيم. که اره حوصله ي تايپ با گوشي رو نداريم و از اين حرفها...پس در ايتدا به اين قابليت برنامه مي پردازيم....در بالاي صفحه ي برنامه کنار عکس نارنجي رنگ call گزينه ي new massages وجود داره اون رو انتخاب کنيد...تو اين کادر مسيجتون رو تايپ کنيد و بدون اينکه شماره موبايل مقصد رو وارد کنيد گزينه ي send رو بزنيد...اين مسيج به قسمت drafts توي گوشيتون منتقل شده است..کافيست به اين قسمت که زيز شاخه ي مسيج هاتون هست بريد و بعد اونو واسه شخص مورد نظرتون send کنيد
    اما نکته ي ديگه ايي هم که در اين برنامه کاربرد قابل ملاحظه ايي داره قسمت archive(computer) در قسمت massagesاون هست...خيلي ها هميشه گله دارن که بعد 200 الي 300 تا مسيج ظرفيتsms هاشون تموم مي شه از روي ناچاري مجبور به پاک کردن اونها مي شن در حالي که اصلا راضي به اين کار نيستن...اين قسمت برنامه راه چارهي اين مشکل است...تنها کافيست که در قسمت inbox يا sent item رفته و سپس اون sms هاي رو که مي خوان رو انتخاب کنند...و بعد در بالاي صفحه گزينه ي copy in to archive رو بزنن...حالا sms ها با امنيت در ايجا ارشيو شده و شما با خيال راحت مي تونيدsmsهاتون رو تو گوشي پاک کنيد
    و امکانات ديگري که با کمي صبر و ور رفتن با برنامه بهشون وارد خواهيد شد از ايم امکانات هم مهمترين ها رو خلاصه وار مي گم
    بر حسب شرايط متفاوت..فرضا زماني مي رسه احساس مي کنيد کمي از سرعت اوليه کم شده و ديگه مثل اولش سرعت خيلي بالا نيست...تمايل پيدا مي کنيد که گوشيتون رو master reset کنيد...اما نکته ي مهمي که مطرح هست اينه که بعد ريست کردن خيلي از اطلاعات مهمي که دارين پاک مي شن..يکي از امکانات مهم اين برنامه اين است که شما از اطلاعات گوشيتو يه backup ميگيريد و بعد با خيال راحت ريستش مي کنيد...سپس روي فايل bachup گرفته شده مي ريد و دوباره اون رو فعال مي کنيد...فقط اشاره مي کنم که براي اين کار بايد به گزينه ي extras بريد و بقيه کارا عين روز روشنه
    يکي ديگه از امکانات جالب اين برنامه اين هست که شما مي تونيد به هر جاي گوشيتون سرک بکشيد بدون اينکه به گوشي دست بزنيد...براي اين کار ابتدا به extras رفته و عبارت phone keypad رو انتخاب کنيد
    توجه...توجه...توجه:
    تو حالت فون مود..خیالت راحت هر وقت خواستی بکش...تنها زمانی باید دقت کنی که رو حالت فایل ترنسفر گذاشتی گوشیت رو...در این حالت قبل کشیدن کابل باید بری رو تولبار پایین صفحه کنار ساعت...عین وقتی فلش یه pc وصل می کنیم....اول باید روی اون شکل جدید که ظاهر شده کلیک کنی و safety...رو بزنی....تا اون شکل که نماد شناخته شدن درایوی جدید هست...بره..حالا می تونی گوشی رو از کابل جدا کنی

دیگه چیزیشم میمونه مهم باشه من نگفته باشم؟!!!
    به هر حال من به نظر شما احترام میگذارم... چشم شما بگو کجاش رو نفهمیدی باز دوباره میگم...در ضمن تا جایی که من دیدم اخرین ورزن این برنامه 1.6 هستش....شما اسم کامل برنامه رو تو گوگل سرچ کن بدون ذکر ورزنش..خودش برات اخرین ورزنش رو پیدا میکنه

با سلام خدمت اساتيد مخصوصا آقا حميد
    راستش من آموزش pdf اقا حميد و که در ورد افزايش تغيير صدا براjيير درايور دوربين چقدر bFم و بايد همين جا از ايشون بخاطر اين آموزش بسيار زيبا و کامل که با عکس هم همراه بود تشکر کنم اما من سوالي برام پيش اومده اينکه آيا به کمک همين روش ميشه داريور دوربين رو عوض کرد؟اگر امکانش هست يه توضيحاتي بديد.....ممنون ميشم از لطفتون
    و تغيير درايور دوربين چقدر در کيفيت عکس ا تاثير مي ذاره چون به هر حال 810 دوربين فوق العاده اي داره سوال ديگ در مورد فلش هست....ايا آموزشي مثل آموزش آقاحميد در مورد فلش گوشي وجود داره؟
    عرضم به حضور شما که من میگم به دوربین کاری نداشته باش...من همین درایور رو بهترین میدونم...شاید خیلی ها نظر دیگه ایی داشته باشن البته.......
    اگه منظورت اموزش دیگه ایی جز اموزش حمید هست که...خوب اره تاپیک اموزش هک هست دیگه...ضمن اینکه اموزش حمید خیلی راحتتر و به روز تره

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

4G روی گوشی 810 مشکل به هم نمیزنه حداکثر چقدر میتونه پشتیبانی کنه؟
    اگه اصلشو بگیری هیچ مشکلی پیش نمیاد .

تو یه فاروم خوندم که 8gig هم روش گذاشتن ولی من خودم ندیدم ... خود سونی حداکثر 4gb رو پیشنهاد کرده .

یه سوال هم همیشه برام بوده : چرا رم فابریکی که با w810i هست از نوع sunDisk هست در حالیکه sony خودش تولید کننده memory Card هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

[/QUOTE]
    خوب باید بگم از این پست شما در تعجبم
    این اولین باره کسی میگه متوجه نشدم...چون من همیشه سعی میکنم خیلی مفصل و قدم به قدم توضیح بدم...شما گفتی یه توضیحاتی؟این به نظر شما یه توضیحاتیه:

عرضم به حضور شما که من میگم به دوربین کاری نداشته باش...من همین درایور رو بهترین میدونم...شاید خیلی ها نظر دیگه ایی داشته باشن البته.......
    اگه منظورت اموزش دیگه ایی جز اموزش حمید هست که...خوب اره تاپیک اموزش هک هست دیگه...ضمن اینکه اموزش حمید خیلی راحتتر و به روز تره[/QUOTE]

سلام آقا مصطفی خیلی ممنون از راهنماییتون من هدف از سوال بالاییم بخاطر این بود که من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم ولی در این نرم افزار از پرت سریال استفاده میشه؟!!!و تعجب من در این بود
    و در مورد تغغیر داریور دورببین هم منظرم همون روش اقای حمید بود و می خواستم بدونم با روش ایشون چه طور می تونم درایور رو عوض کنم ؟
    به هر حال باز هم از لطفتون ممنونم
    Last edited by Dj.Bobo; 12-08-2007 at 22:02. دليل: 1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان گرامی یه سوال ؟ وقتی من داشتم گوشیم رو هک می کردم تو نرم افزار ++xs مدل نرم افزار گوشیم رو بصورت R4ED001 معرفی کرد در صورتی که تو خود گوشیم RKEA031 نوشته می خواستم بدونم علت چیه؟ و در ضمن گوشی من قبلا سریال چنج بود که بردم پیش تعمیر کار برام سریال اصلش کرد آیا به این موضوع ربط داره ؟

داره خودمونی میشه matrixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکلت رو متوجه نشدم.
    ممنون از راهنمایی درباره نحوه شارژ کردن
    امامشکل من :

اون علامت میزان شارژ باطری که در گوشه بالای سمت راست هست میزان شارژ رو درست نشون نمیده (قبلا درست بود) الان فقط سه حالت داره مثلا شارژ من الان توی status زده 75% اما علامت باطری کاملا پره وسبز رنگه یعنی فول بعد یهو میاد روی 50 و به حدود 35% که میرسه یهو صفر میشه در حالیکه عملا 35% شارژ داره . یعنی من اصلا رنگ نارنجیشو نمیبینم.
    ریست هم فایده نداشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تمام مشخصات و قیمت روز w810 را میخواستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض غف

خسته نباشید
    Last edited by su22; 13-08-2007 at 10:50. دليل: غع

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •