مودینگ وی 1.7.1 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کریر رو شروع نکردین این اپدیت رو نصب کنین که نقل و انتقالات همه اپدیت شده و کلی اورال و پتانسیل هم عوض شده .
مودینگ وی 1.7.1 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کریر رو شروع نکردین این اپدیت رو نصب کنین که نقل و انتقالات همه اپدیت شده و کلی اورال و پتانسیل هم عوض شده .
مایی که وسط کریر هستیم چی ؟ نصب کنیم همه چی پریده؟
اگه سیو رو کپی کنیم هم نمیشه؟
اقا من یه سوال دارم....اگه ما این پچ جدید ۱٫۷٫۱ رو دانلود کنیم و فقط دیتابیسش رو ورداریم نقل و انتقالات درست میشه؟
چون پچهای قبلی نصب نیس فقط دیتابیسش رو میخوام که نقل و انتقالات بروز بشه
دلم برای pes2013 تنگ شده ... ولی نمیتونم از فیفا دل بکنم![]()
اگه منظورت اینه که کلا پچ مودینگ وی نداری که نه نمیشه ولی اگه پچ های قبلی مودینگ وی رو داری و میخوای بدون نصب این یکی دیتابیسش رو فقط نصب کنی باز هم فکر نکنم بشه . چون به هر حال یه سری بازیکنهای جدید اضافه میشن که face های جدید و تکسچر جدید دارن و باید همراه با پچ اونها اضافه بشن .
تا پچ 1.5 دارم ولی من فقط نقل و انتقالات میخوام اگه پچ بریزم باز کریر رو باید از اول برم...یادمه تو فیفا 13 یه دیتابیس کم حجم اومد انداختیم بازی اپدیت شد...تو این چنین چیزی نیس؟
اتفاقا الان داشتم پیس 13 رو بازی میکردم....یعنی من 1.5سال با این اخت گرفته بودم و با 9تا تیم مستر رفته بود
میترسم برم سمت pes گرافیکش منو وسوسه کنه که نیام سمت fifa !!!
گرافیک فیفا13 که تو روز بهتر از پیس بود....الانم گرافیک فیفا تو شب بهتر شده
البته پیس14 گرافیکش معرکه هست بهترین گرافیک تاریخ رو همین پیس 14 داره....من رو حداکثر تنظیمات رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی بازی کردم فکم باز موند ولی خود بازی تعریفی نداره نمیشه باهاش کنار اومد....من هر چند یبار بازی میکنم ولی اگه 2 روز پیس بازی کردم دوباره برمیگردم فیفا 1ماه فیفا بازی میکنم....تو سال قبل این مورد برعکس بود
بچه ها چرا پس تیمای قدیمی نیستن باید دیتا بیس چند رو انتخاب کنیم....کجا هستن تیمای قدیمی؟
اقا من کلا مودینگ وی دانلود نکردم
فقط یه فایل کوچیک نقل و انتقالات دانلود کردم که تغییراتش واسه تابستون هست و جدید نیست
میشه یه مودینگ وی all in one رو لینکشو بذاری؟
اگه پچی هم هست که نقل و انتقالات نیم فصل جدید رو هم داشته باشه ممنون میشم قرار بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)