سلام
منم امروز z500 گرفتم
i5 6 1 2
2سال سازگار سفید 2250000
یه سوال چرا از رو کیبورد نور صفحه کم یا زیاد نمیشه؟
win8
سلام
منم امروز z500 گرفتم
i5 6 1 2
2سال سازگار سفید 2250000
یه سوال چرا از رو کیبورد نور صفحه کم یا زیاد نمیشه؟
win8
دوست عزیز در پست های قبلی پاسخ داده شد .
گزینه ای برای کم یا زیاد کردن نور وجود نداره . فقط روشن و خاموش . ( منظورم Backlit هستش )
برای تسریع در پیدا کردن جواب سرچ کنید با تشکر![]()
Last edited by Public Enemy; 05-09-2013 at 17:26.
دوستِ من تبریک میگم بهت
برا کم و زیاد کردن نور هم باید درایور اینتل رو بنصبین و بعد از طریق دکمه های F11-F12 اقدام به کم و زیاد کردن نور صفحه بکنید.
در ضمن لطفا قبل از فرستادن پست صفحه اول رو مرور کنید.
اگه بشه lionf3 لینک های دانلود درایور های به روز این لپ تاپ رو تو صفحه اول بذارین که دوستان برای پیدا کردنشون راحت باشن.و از سوال های تکراری کاسته بشه.
همه درایور ها توی سایت خود لنوو هستش !
من یکی دیگه از بس پست های تکراری دیدم سرم گیج رفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اون دوستمون گفتن و عکس هم گذاشتن که اصلا پست های صفحه ی اول برای ایشون قابل ویرایش نیستن
ممنون از امینِ عزیز
همونطور که ایشون گفتن پست های صفحه اول دیگه برای من قابل ویرایش نیستن.
درایور ها هم زیاد پیچیده نیستن و اگه در حدِ دوره راهنمایی هم زبان بلد باشید کارتون رامیافته.
من که مشکلی تو پیدا کردن درایورهای z500 ندارم و در حد دوره راهنمایی هم بلد نیستم.برای اون سری از دوستانی که تازه این لپتاپ رو میگیرن و سوال خودشون رو مطرح می کنند و بعضی دوستان بهشون میگن سوال تکراری نپرسین و ارجاعشون میدن به دیدن پستهای قبلی که کم هم نیستن این پستها یا همونجا لینک درایور مخصوص رو میگذارند و باعث میشه که تعداد پستهای تکراری زیاد بشه میگم.
حرف من در حد یه پیشنهاد بود.![]()
سلام دوستان من خیلی گشتم در مورد استفاده از اینترنت ایرانسل در لپ تاپ تو تمام انجمن ها همشون در مورد نوکیا و سونی اریکسون بودن من گوشیم سامسونگ گلکسی ادونس میخوام از gprs داخل لپ تاپ استفاده کنم. با بولوتوث یا کابل فرقی نداره برای پنج دقیقه به gprs نیاز دارم چیکار کنم؟؟ دقیق بگین خواهشا
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
دوستان.دیگه بحثاتون داره کم کم کم میشه و واقعا دیگه لازمم نیست به اون ادامه بدین.ومن از همه ی شما به خاطر این همه راهنمایی عالی وتخصصی که کردین متشکرم وباعث شد من با کمتر از یک هفته تصمیم گیری بهترین لپ تاپ ممکن رو خریداری کنم ممنونم.و من البته به شخصه موافق ادامه این تایپیک عالی هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)