تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 457 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

مرسی علی جان
    راستش یادم هست یه بار با محمدر ضای عزیز ( DR Haanibal )بحث می گردم می گفت من نمی دونم چرا کومودوی بچه های p30worldفقط این اشکالات رو داره حالا هم همون بحث هست من نمی دوم چرا همیشه کومودوی شما درست و تمیز کار میکنه و برای ما نه با اون اندازه دقت
    من ویکی دیگه از دوستان همونطور که دیدید به راحتی از صفحه دسکتاپ عکس میگیریم حالا من فردا بتونم با نرم افزارهای عکسبرداریی هم چک می کنم
    راستی شما از کدوم نسخه ویندوز استفاده می کنید ؟

اما در مورد comod leak test من اتوسندباکسم غیر فعال هست اما موقع اجرا روی فایل اجرایی کلیک راست کردم و run an sandbox رو زدم فکر می کردم در این حالت سند بوکس فعال شد و فایل توش اجرا شد اما الان به شک افتادم که واقعا در سند بوکس اجرا شده یا نه . فردا دوباره امتحان می کنم

خوب پس اگه این فایل داخل سند باکس اجرا شده باشه این نتایج تقریبا درسته و میگه که اگه مخربی هم در این حالت اجرا بشه نمی تونه به سیستم اصلی اسیب بزنه ؟ اما بحث سر این هست که این یه ازمون هست و این اسیب پذیریها شناخته شده رو میشه رفع کرد ؟ مثلا سیستم شما اگه از ۳۳۰ امتیاز کامل رو میگیره سیستم من با این امتیاز چطور میتونه به امتیاز کامل در این تست برسه ؟

خوب حالا اگه با فرض جمله اخر شما اگه این ازمون توی محیط واقعی اجرا شده باشه تکلیف چیه ؟

2. 5 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مرسی علی جان
    راستش یادم هست یه بار با محمدر ضای عزیز ( DR Haanibal )بحث می گردم می گفت من نمی دونم چرا کومودوی بچه های p30worldفقط این اشکالات رو داره حالا هم همون بحث هست من نمی دوم چرا همیشه کومودوی شما درست و تمیز کار میکنه و برای ما نه با اون اندازه دقت
    اون مورد را یادم نمیاد.... ولی خوب شد یادی از ایشون بردید اینجا ... آروزی سلامتی و موفقیت برای ایشون و البته تمام بچه های دوست داشتی سابق انجمن آنتی داریم.

البته منم گاهی مشکلاتی دارم.... مثلا گوگل کروم توی سندباکس اجرا نمیشد که یکی از دوستان اینجا مطرح کرد (اگر اشتباه نکنم آقا احسان) و دیدم واسه منم همینطوره و الان روی کومودوی 8 درست شده....

اما شاید یک دلیل این باشه که من بعد از کومودو توی این چند ساله ، هیچوقت آنتی دیگری روی سیستمم نداشتم. تا دائما اونها را عزل و نصب کنم.... قبل از نصب نسخه جدید سعی میکنم از عزل کامل نسخه قدیمی مطمئن بشم.... اکثر برنامه هام رایگان هستند اگر نیاز بود خریدمشون. کلا دوست ندارم برنامه کرک شده داشته باشم (خیلی کم دارم)... نمیدونم شاید یک دلیلش این باشه.
    یک دلیل دیگه شاید این باشه که چون نسخه های بتا را تست میکنم ایرادی باشه میگم ... بنابراین وقتی نسخه نهایی دستم میرسه خیلهاشون درست شدن.بعد یک مورد اینکه وقتی کومودو را تنظیم یا دستکاری میکنم چون اکثرمواقع (و نه همیشه) میدونم دارم چیکار میکنم تنظیمات به سمتی نمیره که خودمو گرفتار کنم..... بعد اینکه کلا آدمی نیستم که هر برنامه یی به دستم رسد نصب کنم یکی دو ماه داشته باشم بعد عزل کنم و یک برنامه مشابه دیگه نصب کنم و بعد عزل کنم و بعد... اگر خواستم این کارو بکنم روی VM انجام میدم.... بعد اینکه همه آخرین آپدیتهای ویندوز و هر برنامه دیگری را دریافت میکنم... کنار کومودو چیزی به عنوان مکمل یا ندارم یا اگر داشتم حداکثر مالواربایتس بوده واسه اسکن که گاهی اوقات همینو هم ندارم....
    از دار دنیا یه فایروال و یه HIPS داشته باشم هیچی نمیخوام (VirusTotal Uploader هم باشه خوبه). آنتی ویروس هم نمیخوام.. به دردم نمیخوره....

خوب حالا اگه با فرض جمله اخر شما اگه این ازمون توی محیط واقعی اجرا شده باشه تکلیف چیه ؟
    خارج از محیط مجازی میشه: نتیجه تست شما
    و درون محیط مجازی :مثل اینه که مخرب وارد سندباکس مجازی بشه(شما میترسید؟).... روی سیستم اصلی دسترسی نداره. پس اگر Comodo leak test توی سندباکس مجازی اجرا بشه هر نتیجه یی که نشون بده معتبر نیست و فالس هست.
    Last edited by Jadda; 18-11-2014 at 23:52.

4. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مرسی دوست گرامی
    چند سوال:
    1. الان سایت کومودو رو چک کردم ولی هنوز این نسخه رو نگذاشتن
    2. من الان نسخه 7.0.317799.4142 رو روی ویندوز 7 دارم؛ آیا uninstal کردن کمودو از طریق خودش مشکلی داره که باید از نرم افزار جانبی استفاده کنیم؟
    1- اگه حافظه ام یاری کنه فکر کنم اول نسخه جدید را توی انحمن قرار میدادن بعد روی سایت... دلیلش و درست و غلط بودش را کاری ندارم... الان هم فکر کنم همینطور باشه.
    2- برای اینکه کار بهتر انجام بشه اون مورد را گفتم. عزل محصولات امنیتی گاهی اوقت با نرم افزارهای عادی فرق میکنه و ردپاهاشون روی سیستم باقی میمونه (گاهی اوقات)

6. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام و احترام
    من لینک ورژن 8 رو تازه دانلود کردم که نصبش کنم ورژن 7 رو پاک کردم اما متاسفانه وقتی میخوام ورژن جدید رو نصب کنم خطا میده که نسخه قدیمی رو پاک کنید در صورتی که من اونو پاک کردم اما ورژن جدید نصب نمیشه ایا دوستان میتونن راهنمایی کنند حالا همون ورژن قبلی رو هم نمیتونم حتی نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با سپاس

داره خودمونی میشه Parseh38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

با سلام
    من نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم امتیازم در comodo leak test شده 240 از 330

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا هنوز میشه از صفحه دسکتاپ در دسکتاپ مجازی عکس گرفت .
    علی آقا چکار کنیم که امتیازمون توی comodo leak test بهتر بشه ؟
    سلام روی این نسخه جدید هم میشه عکس رو ذخیره کرد
    موفق باشید

9. 2 کاربر از Parseh38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    علی جان مساله اجرا نشدن مرورگر کروم توی محیط مجازی مشکل من بود و متاسفانه هنوزم برطرف نشده توی کومودو نسخه 8.

11. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

سلام اگر امکانش هست لینک دانلود مجزا برای نسخه 32 و 64 بیت قرار بدید چون 220 مگ زیاد هست ، قبلا از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکردم ولی الان سرعت اینترنتم خیلی پایین هست و نمیتونم تست کنم که ورژن 8 هست یا 7 ، اگر مقدور هست دوستان چک کنن . با تشکر
    Last edited by musa; 19-11-2014 at 10:59.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    این لینکی که شما گذاشتید نسخه 7 هست ۰توی خود لینک رو نگاه کنی نوشته 3000 که این عدد نشون دهنده نسخه 7 هست(2000 هم نسخه 6 بود و 8 هم 4000 هست!)
    من اون عدد رو 4000 کردم دیگه لینک کار نکرد یا اینکه لینک نسخه 8 عوض شده یا اینکه اصلا نسخه 8 به صورت مجزا نداره
    دقیقش رو بخوای باید بری فروم کومودو شاید علی اقا زود اومد و خبر داد

14. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

COMODO Internet Security 8.0.0.4337 FINAL

با سلام

نسخه نهایی و رسمی کومودو اینترنت سکیورتی ورژن 8 امروز منتشر شد.

ابتدا لینک دانلود این نسخه را قرار بدهم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)

اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.

این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.

البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
    یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....

تشکر مهندس فقط دو سوال
    اگه من نسخه 8 رو گرفتم و مستقیم روی همین 7 نصب کنم مشکلی پیش میاد ؟
    اگه صبر کنم خود کمودو به صورت اتوماتیک به نسخه 8 نمیره ؟

16. 3 کاربر از asklt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه taoching's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    لامکان

پيش فرض

سلام علی آقا

من ویندوزم 7 هست و زمانیکه کومودو 8 بتا را نصب کردم و میخاستم عکسی را از اینترنت یا با پرینت اسکرین توی لپ تاپم ذخیره کنم، ویندوزم خطای save as : The file name is not valid را می داد و اجازه ذخیره شدن را نمی داد! مجبور شدم دوباره همون کومودو 7 را نصب کنم!
    دیشب من کومودو 8 نهایی را که نصب کردم، باز دوباره به این مشکل برخوردم!!! به نظرتون مشکل چیه؟ چه باید بکنم؟!!!
    مرسی از لطفتون

18. این کاربر از taoching بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •