COMODO Internet Security 8.0.0.4337 FINAL
با سلام
نسخه نهایی و رسمی کومودو اینترنت سکیورتی ورژن 8 امروز منتشر شد.
ابتدا لینک دانلود این نسخه را قرار بدهم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید.
هست.
نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید.
فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)
اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.
این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.
البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....