تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 359 از 402 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دقیقا حدسی که قبل از نوشتن مطلب بالا می زدم این بود که شما مدیر وبلاگ دیسنا باشین . حرف های کنایه دار و دلایل نامربوطتون همانند دلایل ارایه شده در وبلاگ دیسنا هستش .

شایعه پراکنی زمانی میشه که فردی یک ادعا رو مطرح کنه و برای ادعای خودش دلیل معتبر و محکمی نیوزده باشه . شما هم به AV-C اتهام نا معتبر بودن زدین اما دلیل محکمی برای ادعاتون نیوردید .

مقاله ی مربوط به PCmag هم مطالعه کردم . توی هیچ کجای مطلب اشاره نشده که AV-C بی اجازه ی سیمانتک محصولاتش رو تست کرده !!!! فقط صحبت هایی که سیمانتک در این مقاله در ارتباط با یکی از تست ها ( که در اون عملکرد محصول مایکروسافت از محصول سیمانتک بهتر بوده ) رو پوشش داده و دلایلی که سیمانتک برای نامعتبر بودن تست ها اورده رو بررسی کرده . پس مشخصه به هیچ عنوان شما مقاله رو نخوندین

Panda هم که هنوز داره محصولاتش در Virus Bulletin تست می شه و آخرین تستش هم مربوط میشه به آپریل 2015 !!!! پس مشخصه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین سایت رو چک کنین و کاملا از توی هوا این بحث رو مطرح کردین !!!

به هر حال ، توی وبلاگ دیسنا به صورت صریح به محصولات کسپراسکای و شرکت های توزیع کنندش حمله شده و اونها رو کلاه بردار عنوان کردند و عوض از محصولات وب روت ، ترند میکرو و سیمانتک و شرکت دورانتاش حمایت شده . مشابه همین رفتار رو توی پست بالای شما می شه دید .
    امیدوارم مشابه این رفتارها در انجمن های P30world دیده نشه .
    اصلآ مهم نیست من کی هستم . مدیر دیسنا یا ی کاربر خانگی یا مدیر ی شبکه یا شاید افسر پلیس فتا .

مهم مطالبی هست که نوشتم و لینکها و مستنداتی هست که ارسال کردم و شما به جای مطالعه فقط سعی دارین ی جوری جواب بدین . دوست عزیز من از شما جواب نمیخوام .

با حرفی که زدین ادامه پاسخ دادن به سوالات شما صرفآ وقت تلف کردنه . پاسخ سوالاتون به طور مشخص و واضح و با مستندات در بالا ارائه شده .

شب خوش .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

با سلام نظرتون درباره انتی ویروس شید چیه؟
    فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

روش یه خط بکشید

دنبال برنامه ی امنیتی دیگر بگردین

4. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

من انتی ویروس avira روی لب تابم نصب کردم برای حفاظت بیشتر ضدویروس AVG هم نصب کردم میخوام بدونم با وجود این دوتا سیستمم دچار مشکل میشه یا نه؟ آیا باید یکی از آنها را پاک کنم یا نیازی نیست؟
    روی هر سیستم فقط باید یک نرم افزار آنتی ویروس نصب کنی .

اگه امنیت برات مهمه پول بده و ی ضد ویروس خوب و معتبر خریداری کن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

Sheed شید is fake av .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 25-09-2015 at 09:27.

7. این کاربر از نیما سکیوریتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اوکی.ولی من قربانی شدم بسته یک ساله خریدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

Sheed is FAKE AV ( Malware )

شید است آنتی ویروس تقلبی و جعلی .

آنتی ویروسهای جعلی یا همون fake av ها مانند ویروسها ، روت کیتها ، بدافزارها و تروجانها و APT ها جزء گروه خطرناکی از تهدیدات سایبری محسوب میشن .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 27-09-2015 at 08:16.

10. این کاربر از نیما سکیوریتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

Sheed is FAKE AV ( Malware )

شید است آنتی ویروس تقلبی و جعلی .

آنتی ویروسهای جعلی یا همون fake av ها مانند ویروسها ، روت کیتها ، بدافزارها و تروجانها و APT ها جزء گروه خطرناکی از تهدیدات سایبری محسوب میشن .

12. این کاربر از arashderakhshanfar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستانی که از بیت دیفندر نسخه های جدیدتر استفاده میکنند، شما هم با مشکل ناپدید شدن آیکن سیستم تری بیت درگیر هستین؟؟

برای من بعد از 2 بار ریست سیستم، آیکن از سیستم تری حذف شد :|

و اینکه بعد از پیدا کردن آلودگی در سیستم (فایل آلوده، کیجن، کرک و ....) نمایش فایل های مخفی رو غیرفعال میکنه!! باید فایل حذف یا ریکاور بشه و بعد ریست دسترسی آزاد شه!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امروز خبری جدید در یکی از سایت ها خوندم

محتوای مخفی: برای خواندن متن خبر کلیک کنید 

معیارهای انتخاب یک آنتی ویروس خوب و معتبر

رشد روز افزون تهدیدات سایبری باعث شده نصب و استفاده از یک نرم افزار آنتی ویروس معتبر بر روی کامپیوتر ، گوشی موبایل و تبلت جزء ضروریات باشد . از طرفی انتخاب و خرید یک آنتی ویروس معتبر و خوب که نیازهای ما را به خوبی پاسخ دهد از مهمترین مسائلی است که بسیاری از کاربران با آن روبرو هستند .
    رشد روز افزون تهدیدات سایبری باعث شده نصب و استفاده از یک نرم افزار آنتی ویروس معتبر بر روی کامپیوتر ، گوشی موبایل و تبلت جزء ضروریات باشد .

از طرفی انتخاب و خرید یک آنتی ویروس معتبر و خوب که نیازهای ما را به خوبی پاسخ دهد از مهمترین مسائلی است که بسیاری از کاربران با آن روبرو هستند .

ولی ما کاربران ایرانی چه مواردی را باید هنگام انتخاب و خرید یک آنتی ویروس معتبر در نظر بگیریم ؟

۱- قابل ثبت و آپدیت مستقیم در ایران باشد .

به طور کلی محصولات ضد ویروس برای ما ایرانی ها جدا از خوب یا بد بودنشان به ۲ دسته تقسیم میشوند .

آنتی ویروسهای شرکتهایی که ما در ایران می توانیم آنها را به طور مستقیم رجیستر ( ثبت ) و آپدیت ( بروزرسانی ) کنیم و محصولاتی که نمی توانیم .

باید توجه داشته باشید باید محصول آنتی ویروس شرکتی را انتخاب کنید که قابلیت ثبت ( رجیستر ) و آپدیت ( بروزرسانی ) مستقیم داشته باشد و کاربر هیچگونه دخالتی در این مراحل نداشته باشد .

از معروفترین ضد ویروسها در حال حاضر آنتی ویروسهای شرکتهای Avast , PC-Tools , AVG و McAfee قابلیت ثبت و آپدیت در ایران ندارند و به قول معروف قابل استفاده در ایران نیستند .

توجه داشته باشید امروزه آپدیت آفلاین معتبر نبوده و توسط شرکتهای تولیدکننده آنتی ویروس توصیه نمی شود .

آپدیت و بروزرسانی آنتی ویروس باید بدون دخالت هرگونه عامل انسانی و به صورت کاملا خودکار صورت بگیرد .

بسیاری از صاحبان وب سایتها و وبلاگها از علاقه کاربران به آپدیت آفلاین سوء استفاده کرده و آنها را به انواع مختلفی از ویروسها و تهدیدات آلوده می کنند .

از طرفی برخی شرکتهای آنتی ویروس به دلایل نامعلومی ، آنتی ویروسهایی را تبلیغ می کنند که قابل ثبت و آپدیت در ایران نیست .

از جمله این شرکتها میتوان به نمایندگان شرکت روسی کسپرسکی اشاره نمود .

۲- اعتبار برند ( شرکت تولیدکننده ) :

در مرحله دوم باید انتخاب ما از بین محصولات آنتی ویروس شرکتهایی باشند که معتبر تر بوده و شناخته شده ترند و ترجیحآ توسط بیشتر شرکتهای معتبر فناوری اطلاعات توصیه شده اند .

از بین شرکتهای معتبر فناوری اطلاعات میتوان به Cisco System , IBM , F5 Network , Juniper و تولیدکنندگان نوت بوک و تجهیزات شبکه میتوان اشاره نمود .

توجه داشته باشید متاسفانه در ایران بسیاری از کارشناسان فناوری اطلاعات و کامپیوتر شناخت و اطلاعات درست و صحیحی نسبت به شرکتهای امنیتی تولیدکننده آنتی ویروس ندارند .

به همین دلیل پرسش از کارشناسی که شاید آشنا و یا فامیل باشد ، لزومآ به معنای دریافت پاسخ و راهنمایی درست و صحیح نیست .

۳- انتخاب براساس نیاز :

حال ما میدانیم باید محصول کدام شرکت یا شرکتها را خریداری کنیم .

هر شرکت تولیدکننده آنتی ویروسی دارای چند کلاس محصول می باشد .
    محصولات آنتی ویروسی که فقط ضد ویروس هستند و دارای فایروال نیستند .
    تا محصولات آنتی ویروسی که دارای ویژگی های بسیار بیشتری هستند .
    از ویژگی های امنیتی بیشتر میتوان به قابلیت بهینه سازی ویندوز ، کنترل والدین بر فرزندان ، مدیریت پسوردها ، قابلیت نصب بر روی کامپیوترهای ویندوزی ، مکینتاش و تبلت و گوشی های هوشمند ، حفاظت در برابر ایمیلهای آلوده ، حفاظت در برابر صفحات وب آلوده ، فضای پشتیبان گیری کلود و آنلاین و چندین ویژگی دیگر .

آنتی ویروس – اینترنت سکیوریتی – ماگزیمم سکیوریتی – توتال سکیوریتی – گلوبال پروتکشن – ۳۶۰ و … از محصولاتی هستند که عمومآ دارای ویژگی های امنیتی کاملی می باشند .
    طبیعیست هرچه محصول دارای ویژگی های امنیتی بیشتری باشد ، برای خریداری آن باید مبلغ بیشتری را پرداخت نمائید .

۴- اعتبار گارانتی و شرکت پشتیبانی کننده در ایران :

جدا از بحث اعتبار برند و شرکت تولیدکننده محصول ، اعتبار واردکننده و پشتیبانی کننده آن محصول در ایران نیز دارای اهمیت بسیاری است .

ممکن است شما محصول آنتی ویروس یک شرکت معتبر و بین المللی را انتخاب نمائید و یا آن محصول با بسته بندی شکیل و به به ظاهر موجه در بازار عرضه شود .

ولی توجه داشته باشید خرید محصول از مراکز غیر معتبر و یا گارانتی های غیر معتبر باعث می شود یا محصول جعلی و تقلبی به دست شما برسد و یا شرکت گارانتی کننده قادر به پاسخگویی و ارائه پشتیبانی به شما نباشد و یا لایسنس آنتی ویروس پس از مدتی بلاک شود .

در طول این سالها در بازار ( فیزیکی و مجازی ) آنتی ویروس ایران بارها شاهد عرضه محصولات آنتی ویروس جعلی و تقلبی ( FAKE AV ) و یا عرضه محصولات به ظاهر معتبر ولی با گارانتی های غیر معتبر و یا حتی کلاهبرداری توسط شرکتهای به ظاهر معتبر و بین المللی بودیم و همین موضوع میتواند باعث شده تا با اطلاعات و دانش بیشتری نسبت به انتخاب و خرید آنتی ویروس اقدام کنیم .

- از آنتی ویروسهای جعلی و تقلبی که در ظاهر به طور رسمی و با مجوز در بازار توزیع شده میتوان به شید و نود۳۲ .

درباره شید : هر ۲ کمپانی آویرا و نود۳۲ ارائه مجوز و موتور به این ضد ویروس را تکذیب کرده اند .

درباره نود۳۲ : بسیاری از محصولات توزیع شده با این نام دارای لایسنس معتبر شرکت نود۳۲ ( ESET ) نبوده اند و نسخه تقلبی و جعلی بوده اند .

- از آنتی ویروسهایی که به ظاهر معتبر ولی با گارانتی های غیر معتبر عرضه شده اند به نود۳۲ ( ESET ) و کسپرسکی میتوان اشاره نمود .

بسیاری از آنتی ویروسهایی که با نام نود۳۲ و کسپرسکی در بازار توزیع شده یا حاوی لایسنس معتبر نبوده است و یا بعد از مدتی برای مشتریان آنها مشکلات زیادی ایجاد شده است .

- و از شرکتهایی که بارها از مشتریان خود در ایران کلاهبرداری کرده اند میتوان به کسپراسکی ( Kaspersky ) اشاره نمود .

درباره این مورد باید گفت بارها مشخص شده شرکت روسی کسپرسکی ( مدیران سطح بالا و مدیران منطقه خاورمیانه ) در کلاهبرداری مستقیم از کاربران ( مخصوصآ مشتریان ایرانی ) دست داشته اند .

سرقت از زمان لایسنسها ، مسدود کردن اشتباهی لایسنسها ، توزیع عمدی لایسنس جعلی به فروشندگان و توزیع کنندگان ، عدم ارائه پشتیبانی وقتی نرم افزار با مشکلی مواجه می شود از جمله مواردی است که نشان دهنده نامعتبر بودن شرکت تولیدکننده محصول می باشد .

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •