تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 602 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام و تشکرات فراوان
    هدفون SONY MDR-XB1000 بقیمت 665 تومن سفارش داده شد.
    ممنون بابت راهنمایی.
    برسه ببینیم چجور چیزی هست.

فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!
    اگه شرکت هیچ سودی هم نکرده باشه، باید با دلار 2300 تومنی اینارو خریده باشه!

البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
    امیدوارم جنس تقلبی ندن دستمون!
    سلام مبارکتون باشه
    نه جنس تقلبی نیست
    واس شما که حالا یه روابطی بیت قیمت هاتون هست، ما هدفون z1000 با قیمت 500 دلار رو خریدیم 600 تومن
    فقط توی اون هدفونی که دادن دست مایک و چند تا دیگه که من تو اینترنت دیدم یه برچسب قرمز که روش نوشته for STUDIO USE وجود داره شاید اونا بهتر طراحی شدن!

2. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها m50 با آمپلی فایر خیلی صداش تغییر میکنه؟ روی لپ تاپ و گوشی...؟
    مثلا با آمپ fioo e6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بچه ها m50 با آمپلی فایر خیلی صداش تغییر میکنه؟ روی لپ تاپ و گوشی...؟
    مثلا با آمپ fioo e6
    روی گوشی که 100% خیلی تغییر میکنه ولی fiio e6 ارزش خریدن رو نداره
    روی لپ تاپ هم بستگی به قدرت خروجی کارت صدای لپ تاپتون داره، چون یکی از دوستان m50 رو روی لپ تاپش بدون آمپ استفاده میکنه و راضیه

5. 2 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محسن جان ممنون از پاسخت
    حالا واسه من برعکسه، رو گوشیم کیفیتش از کامپیوتر و لپ تاپ بهتر و حجم صداشم بیشتره !! من جمهوری هرچی مغازه فروش وسایل صوتی مثل هدفون و میکسر و اینا بود رو زیرو رو کردم ولی هیج جا هدفون آمپ نداشتن
    صدای این رو هم فقط یکبار با آمپلی فایر مغازه ای که ازش خریدم رو آمپ تستیدم
    که صدارو تقریبا از وسط اون ور تر نمیشد برد و واقعا خیلی خر بود

حالا نمی دونم آمپ از کجا گیر بیارم مشکل اینجاس که خیلی هم گرونه و اگر نتیجه نده آدم دلش می سوزه...

حالا فعلا با همین گوشی گوش کنیم شاید Burn in نشده هنوز

7. 2 کاربر از amir_tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

محسن جان ممنون از پاسخت
    حالا واسه من برعکسه، رو گوشیم کیفیتش از کامپیوتر و لپ تاپ بهتر و حجم صداشم بیشتره !! من جمهوری هرچی مغازه فروش وسایل صوتی مثل هدفون و میکسر و اینا بود رو زیرو رو کردم ولی هیج جا هدفون آمپ نداشتن
    صدای این رو هم فقط یکبار با آمپلی فایر مغازه ای که ازش خریدم رو آمپ تستیدم
    که صدارو تقریبا از وسط اون ور تر نمیشد برد و واقعا خیلی خر بود

حالا نمی دونم آمپ از کجا گیر بیارم مشکل اینجاس که خیلی هم گرونه و اگر نتیجه نده آدم دلش می سوزه...

حالا فعلا با همین گوشی گوش کنیم شاید Burn in نشده هنوز
    آمپ sennheiser hdvd 800 سراغ دارم! البته با قیمت 7،500،000 تومن!
    و فقط یکی هست...

چند سوال در مورد Burn In هدفون:
    1:در دوره Burn In ولوم صدا در چه حدی باشه؟ کم؟ زیاد؟ یا کم و بمرور زیاد کنم؟
    2:برای Burn In میشه از آهنگ های معمولی استفاده کرد؟ یا به صدای مخصوصی نیازه؟
    3:بهتره یک آهنگ رو روی تکرار قرار بدم؟ یا مثلا مجموعه ای از 20 30 آهنگ رو برای پخش قرار بدم؟
    Last edited by amir200812; 03-09-2013 at 18:48.

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایران رهجو رو که می دونم تقلبی نمیده
    ایران رهجو، سونی ex1000 ورژن ژاپنی رو که 540 دلاره رو با قیمت 650 می داد وقتی دلار 2 تومن بود
    خود من z1000 که 480 دلاره رو به قیمت 605 هزارتومن خریدم 1 ماه پیش. (البته از ظاهر جعبش معلوم بود که 2 سالی تو انبار مونده. تاریخ تولیدش رو جعبش زده بود 2010 اگر اشتباه نکنم.)
    سلام RAVE عزیز
    یه سوال:leakage هدفون z1000 چه جوریه؟یعنی مثلا اگر بنده و شما توی یه اتاق ساکت باشیم و شما در حال آهنگ گوش دادن با صدای متوسط و کمی بیشتر باشی و من اگر تو فاصله دو سه متری شما باشم چقدر صدای موزیک شما رو میشنوم .درواقع من تنها صدای مبهمی میشنوم یا اینکه کاملا موزیک رو با صدای وکال(مثلا) میشنوم؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آمپ sennheiser hdvd 800 سراغ دارم! البته با قیمت 7،500،000 تومن!
    و فقط یکی هست...

چند سوال در مورد Burn In هدفون:
    1:در دوره Burn In ولوم صدا در چه حدی باشه؟ کم؟ زیاد؟ یا کم و بمرور زیاد کنم؟
    2:برای Burn In میشه از آهنگ های معمولی استفاده کرد؟ یا به صدای مخصوصی نیازه؟
    3:بهتره یک آهنگ رو روی تکرار قرار بدم؟ یا مثلا مجموعه ای از 20 30 آهنگ رو برای پخش قرار بدم؟
    سلام.
    1. متوسط (حداکثر 70 درصد)
    2. صدا های خاص هم برای Burn In وجود دارد مثل انواع نویز ولی شما از آهنگ های معمولی استفاده کنید. در ضمن روی کیفیت آهنگ ها حساسیت به خرج ندهید.
    3. مجموعه ای از چند آهنگ مختلف.
    در ضمن سعی کنید هدفون را با استفاده کردن Burn In کنید نه این که آن را در حال پخش موزیک به حال خودش رها کنید (یک بالشت هم روی آن بگذارید که صدایش اذیتتان نکند!!!). ( به جز قسمت داخل پرانتز نقل شده از rave-87 )
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 03-09-2013 at 19:13.

11. 7 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام RAVE عزیز
    یه سوال:leakage هدفون z1000 چه جوریه؟یعنی مثلا اگر بنده و شما توی یه اتاق ساکت باشیم و شما در حال آهنگ گوش دادن با صدای متوسط و کمی بیشتر باشی و من اگر تو فاصله دو سه متری شما باشم چقدر صدای موزیک شما رو میشنوم .درواقع من تنها صدای مبهمی میشنوم یا اینکه کاملا موزیک رو با صدای وکال(مثلا) میشنوم؟
    ممنون
    ببخشید که من جواب میدم ولی نسبت به فول سایزهای دیگه ایزولیشن بسیار خوبی داره ( اونایی که من تست کردم )
    تو شرایط کاملا ساکت صدا مبهم میاد ( تازه اگه ولوم تا آخر باشه )
    البته اگه میخواهید این هدفون رو تهیه کنید بگذارید اول هدفون استاد reve مراحل برن اینش کامل شه بعد اگه ok داد تهیه کنید
    Last edited by mohsen 1373; 03-09-2013 at 21:06.

13. 5 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید که من جواب میدم ولی نسبت به فول سایزهای دیگه ایزولیشن بسیار خوبی داره ( اونایی که من تست کردم )
    تو شرایط کاملا ساکت صدا مبهم میاد ( تازه اگه ولوم تا آخر باشه )
    البته اگه میخواهید این هدفون رو تهیه کنید بگذارید اول هدفون استاد reve مراحل برن اینش کامل شه بعد اگه ok داد تهیه کنید
    خواهش میکنم.شما که این هدفون رو دارید در مورد جنس چرم روی گوشی ها هم بگید ،چی جوریه؟ضد عرقه و اینکه فشار زیاد به گوش نمیآره اگه بیشتر از یک ساعت مدام ازش استفاده بشه.
    یه چیزه دیگه توی وکال (صدای زن ) از نظرتون چه چوریه؟صدای bright تر شده از زمانی مرحله Burn In رو گذروندین؟چون برام خیلی مهمه که صدای باز و پرجزئیاتی بشنوم و سواند استیجی حداقل در حد یه هدفون کلوز قابل قبول!! این رو برای این میگم که بیشتر از هدفون open استفاده میکنم و سواند استج یه هدفون بسته به مراتب کمتر از یه هدفون بازه(البته در مورد هدفونهای هم رده منظورمه)
    و مطلب آخر اینکه سورستون چی هست.بدون آمپ به اون حداکثر رضایتمندی خودتون رسیدید یا کمبودی احساس میکنید.
    تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جنس چرمش خیلی عالیه و اصلا اذیت نمیکنه ( به خاطر سایز درایواش که 5 هست و بیضی شکل روی گوش هم نمیره ) ضد عرق که اصلا یه ربع میگذاری گوشت عرق میکنه که فکر کنم به خاطر تابستونه چون تو خونه زیاد این طور نیست.
    توی صدای زن به نظر من قابله قبوله و کلا صدای خواننده رو برجسته نشون میده و گم نمیکنه. صدا واقعا بعد از برن این روشن و باز شده 70% چون اولش که میری بخری اصلا راضیت نمیکنه چون واقعا گنگ و خفست. ساند استیجش زیاد تعریفی نداره
    سورس من زیاد جالب نیست و کمبود تا حدودی توی بیس و تریبل و کلا همه چی احساس میشه و تو آهنگ های با کیفیت خش خش میکنه
    و چون من آمپ ندارم بگذارید استاد reve مراحل برن اینشون کامل شه دو سه روز دیگه پاسخ شما رو بده با خیال راحت بخرید
    موفق باشید

16. 5 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •