تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 475 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من میخواهم دیش ماهواره نصب کنم من دیک ----- کوچک دارم میتونم حملش کنم با خودم ببرم روی پشت بام ولی تی وی رو نمیتونم میخواهم تبلتی بخرم که کابل hdmi بخوره و بشه تصویر ----- رو با کابل hdmi روش انداخت آیاکسی تست کرده ببینه میشه یا چه مدلی حداقل؟؟؟؟؟
    برای کاری که شما میخوای باید یه فایندر تصویری بگیری دوست من
    تبلت حتی اگه ورودی تصویر هم‌داشت بازم باتوجه باینکه نیاز به ۲ دستگاه (-----+تبلت) داشتین و هم اینکه تبلت حساسه و ممکنه از دست بیافته یا موقع جابجایی ضربه کمی بهش بخوره و یا فشار اندکی باعث ایجاد مشکل توش بشه ولی فایندرهای تصویری که خودشون داخل دستگاه همه امکانات ردیابی سیگنال، اسکن ترانسپوندر+کانال و نمایش تصویر رو روی باندهای مختلف ----S و ----S2 و ----T دارن (بسته به مدل ممکنه انواع دیگه‌ای رو هم کمتر یا بیشتر پشتیبانی کنند) دارند

لذا برای شما بجز فایندر چیز دیگه‌ای توصیه نمیشه
    توی بازار ایران مارک‌های چینی‌یی که وجود دارند (اگه دوست داشتین بخونین کره‌ای)، فکر می‌کنم XCruiser گزینه مناسبی باشه
    Spaun و چندتا مارک اروپایی هم هستند که کیفیت بمراتب بهتر و دقت بیشتری دارند.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

2. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_ip3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام دوستان .
    تا 500 تومن چه تبلتی رو پیشنهاد میدین ؟ دوربین با کیفیت مد نظره .

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

از برند Asus و Acer میتونی انتخاب کنی، مدل هاشون رو تو سایت ها ببین .

5. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha88an's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان .
    تا 500 تومن چه تبلتی رو پیشنهاد میدین ؟ دوربین با کیفیت مد نظره .

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نسبت قیمت و مشخصاتش می ارزه که بخری
    دارای سیستم عامل آندروئید ۴٫۰٫۳ - سی پی یو ۱٫۲ گیگاهرتزدو هسته ای - حافظه 8 گیگابایت – قابلیت نصب حافظه تا ۳۲ گیگابایت- ساپورت کامل کیبرد فارسی و نرم افزار آفیس - عمر باطری تا ۵ ساعت برای تماشای ویدئو – صفحه نمایش ۷ اینچ - دارای WiFi , بلندگو و میکروفون , دوربین جلو2 مگا پیکسل در پشت و وب کم جهت مکالمات ویدئویی در جلوی تبلت– امکان استفاده از GSM مودم USB و وزن بسیار پایین 270 گرم به همراه صفحه لمسی قوی با قابلیت تشخیص 5 نقطه لمسی به همراه قابلیت نصب سیم کارت و انجام مکالمات تلفنی و ارسال پیامک همانند گوشی موبایل ساخت چین Grade A+-به همراه فلش دوربین

7. 2 کاربر از ha88an بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

سلام
    یه تبلت میخوام سقف بودجه 800.(هزینه های جانبی رم/کیف/پوشش) رو در نظر بگیرید
    ارزش خرید بالایی داشته و ارزون تر بهتر! البته اگه گزینه خاص و مناسبی هم باشه 20-30 تومن دیگه هم میتونم برم بالا(ته زورم!)
    استفاده :
    وبگردی و مطالعه زیاد
    فیلم کم
    بازی خیلی کم
    *
    این گزینه ها توی ذهنمه
    Acer Iconia A1 811 16GB
    ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
    ASUS MeMO Pad 10 ME102 - 8GB
    *
    بزرگتر باشه بهتر نیست؟ البته با این بودجه انگار 10 اینچی خوب نمیتونم بگیرم. حس میکنم 7 و 8 اینچیها واسه وبکردی کوچیکن!
    *
    راستی سیم کارت خور باشه یا نه؟ اگه نباشه وقتایی که به wifi دسترسی ندارم با گوشی وصلش کنم مصرف باطری گوشی و تبلت خیلی بالا نمیره؟؟
    (گوشی الانم nokia n81 ه که وقت نتگردی و باز بودن بلوتوث خیلی باطری میکشه، تصمیم دارم یا huawei g610 یا sony experia L بگیرم)
    کسی از گارانتی لوتوس و اعتبار خود فروشگاه مخصوصا فروشگاه اینترنتیشون اطلاعی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببخشید که سوال ها زیاد شد
    Last edited by viking_vp3; 05-02-2014 at 21:39.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    ارزش خرید بالایی داشته و ارزون تر بهتر! البته اگه گزینه خاص و مناسبی هم باشه 20-30 تومن دیگه هم میتونم برم بالا(ته زورم!)
    استفاده :
    وبگردی و مطالعه زیاد
    فیلم کم
    بازی خیلی کم
    *
    این گزینه ها توی ذهنمه
    Acer Iconia A1 811 16GB
    *
    بزرگتر باشه بهتر نیست؟ البته با این بودجه انگار 10 اینچی خوب نمیتونم بگیرم. حس میکنم 7 و 8 اینچیها واسه وبکردی کوچیکن!
    *
    راستی سیم کارت خور باشه یا نه؟ اگه نباشه وقتایی که به wifi دسترسی ندارم با گوشی وصلش کنم مصرف باطری گوشی و تبلت خیلی بالا نمیره؟؟
    (گوشی الانم nokia n81 ه که وقت نتگردی و باز بودن بلوتوث خیلی باطری میکشه، تصمیم دارم یا huawei g610 یا sony experia L بگیرم)
    کسی از گارانتی لوتوس و اعتبار خود فروشگاه مخصوصا فروشگاه اینترنتیشون اطلاعی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برا وبگردی میخوای؟ 7 اینچی نگیر... برا وب گردی 8 اینچی و 10 اینچی خوبن ... هر چی بزرگتر باشه بهتره
    10 اینچی ایسوس تراکم پیکسلی صفحه نمایشش خیلی پایینه! +سیم کارت هم نمیخوره این یعنی که gprs نداره و تو هر جا ک دلت خواست اینترنت نداری...
    به جاش تبلت ایسر سیم کارت میخوره ... 8 اینچی هم هست... تراکم پیکسلیش در حد متوسطه تو این 3تا برای شما بهترین انتخابه
    تو رنج 600 تا 700 تومن هوآوی گزینه های خوبی داره ازین مدلش خبر ندارم ک خوبه یا نه
    Last edited by Iloveu-ALL; 05-02-2014 at 22:23.

10. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

برا وبگردی میخوای؟ 7 اینچی نگیر... برا وب گردی 8 اینچی و 10 اینچی خوبن ... هر چی بزرگتر باشه بهتره
    10 اینچی ایسوس تراکم پیکسلی صفحه نمایشش خیلی پایینه! +سیم کارت هم نمیخوره این یعنی که gprs نداره و تو هر جا ک دلت خواست اینترنت نداری...
    به جاش تبلت ایسر سیم کارت میخوره ... 8 اینچی هم هست... تراکم پیکسلیش در حد متوسطه تو این 3تا برای شما بهترین انتخابه
    تو رنج 600 تا 700 تومن هوآوی گزینه های خوبی داره ازین مدلش خبر ندارم ک خوبه یا نه
    ممنون بابت پاسخ.
    اون هوآوی گوشیه تبلت نیست. گفتم اگه تبلتی بگیرم که سیم کارت خور نباشه بعد گوشیم مثلا اون هواوی باشه وقتی برای اینرنت تبلت رو با گوشی وصل کنم مصرف باطری چطور میشه..

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جدیدترین مقایسه بنجمارکهای تبلت ها و موبایل های عرضه شده تا فوریه 2014

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha88an's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    استفاده :
    وبگردی و مطالعه زیاد
    فیلم کم
    بازی خیلی کم
    *
    این گزینه ها توی ذهنمه
    Acer Iconia A1 811 16GB
    *
    *
    درسته برای وبگردی باید تبلت 10 اینچی بگیری ولی با این بودجه 10 اینچی خوب گیرت نمیاد و باید به 7 اینچی های بازار قناعت کنی
    محصولات Asus معمولا نسبت به کارایی که دارن خوش قیمت هستند و من به شما یکی از گزینه های خودتون یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو واسه خرید پیشنهاد میکنم
    در هنگام روشن بودن wifi خیلی از باتری کار کشیده میشه واسه همین زودتر باتری دستگاه تموم میشه
    از سیم کارت پشتیبانی کنه بهتره، بازم بستگی به نیاز شما داره
    در پناه حق ...

15. 2 کاربر از ha88an بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

من یه تبلت میخوام برای وبگردی و اجرای نرم افزار ها و شاید هم فیلم و بازی! البته لپ تاپ دارم برای همین وبگردی و نرم افزار برام مهم تره...

انتظارات من :

باتری خوب
    حتما پردازنده 4 هسته ای
    حتما حداقل رم 2 گیگ
    آندرویدش زیر 4.2 نباشه
    برند معتبر باشه....متفرقه نباشه...برای من هوواوی هم متفرقه س!
    زیر 16 گیگ نباشه
    بین 7 تا 10 باشه ال سی دیش
    صفحه نمایشش فوق العاده باشه! ترجیحا ips
    کیفیت ساخت خوب باشه..
    نوت نمیخوام
    قلم نمیخوام
    اگر سیم بخوره خیلی بهتره! در حد مسیج فقط نه مکالمه!

بودجه : تا 1500

نتیجه ای که خودم رسیدم : نکسوس 7

اگرم فکر میکنید با این انتظارات باید اپل بگیرم بگید!
    Last edited by Ali_softcenter; 06-02-2014 at 23:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •