سلام دوستان
کسی هست درمورد نقشه برداری اطلاعاتی داشته باشه؟
یا مثلا کسی رو میشناسه که بتونه کمکم کنه؟
سوالام هم زیاد پیشرفته نیست. مثلا اینکه آیا طراحی (ساختمون ، پلو..) هم تو نقشه برداری هست؟
سلام دوستان
کسی هست درمورد نقشه برداری اطلاعاتی داشته باشه؟
یا مثلا کسی رو میشناسه که بتونه کمکم کنه؟
سوالام هم زیاد پیشرفته نیست. مثلا اینکه آیا طراحی (ساختمون ، پلو..) هم تو نقشه برداری هست؟
توی دفترچه نوع گزینش رو نوشته کشوری یعنی رتبه سهمیه در زیر گروه مهم نیست ؟ یکی کمک کنه !!!رتبه در سهمیه مهم هستش
شما باید رشته ای رو که میخواید در سیر جان بزنید برید اول دفتر چه رو نگاه کنید و نوع گزینش اون را ببینید که ناحیه ای هست منطقه ای یا کشوری ؟
کمک کنید !!!
Last edited by jimrako; 11-08-2011 at 13:37.
بچه ها حتما این اصلاحیه رو بخونین شاید شامل حال شما هم بشه مخصوصا ریاضی ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من کاردانی چی وردارم
که بتونم باسه کارشناسی
عمران سازه و از این چیز ها بخونم
بین کاردانی معماری و it عمران چی رو انتخاب می کنید
نظرتون چیه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟
بعد بچه ها عمران کارهای ساختمانی و عمران ساختمان های بتونی کدومش بهتره
بزنم بروم
محض اطلاع :
: سیدصدرالدین شریعتی در گفتگو با مهر، با اعلام این خبر اضافه کرد: “دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به دو دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده ارتباطات تفکیک می شود.”
وی افزود: “به همین منظور، کلنگ احداث زده و قرارداد تاسیس ساختمان این دو دانشکده نیز منعقد شده است.”
به گفته رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، این دو دانشکده در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشجوی ارتباطات و علوم اجتماعی می پذیرد.
شریعتی درباره اعلام زمان ظرفیت و پذیرش دانشجو، تاکید کرد: “پذیرش دانشجو در این دو دانشکده از سال تحصیلی آینده صورت می گیرد و ظرفیت نیز پیش از تاسیس ساختمان این دو دانشکده اعلام می شود.”
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: “به منظور گسترش رشته های جدید ارتباطات در مقطع دکتری بهتر دیدیم این دانشکده ها از یکدیگر جدا شوند.”
گفتنی است در هفته گذشته حذف چنیدن رشته علوم انسانی از دانشگاه علامه جنجال برانگیز شد که سرانجام وزارت علوم و سازمان سنجش رشته های حذف شده را بازگرداندند.
الان سهمیه من شاهد هست.فرقی نمی کنه کدوم شهر رو انتخاب کنم؟ یعنی سهمیه بومی دیگه به حساب نمیاد؟
شروع نیمسال اول و دوم از کی هست؟
مثلا من میخوام شبانه انتخاب کنم . اکثر شبانه ها هم از نیمسال اول پذیرش دارن . یعنی اگر شبانه قبول بشم باید صبر کنم تا بهار سال دیگه ؟
بچه ها یه سوال این فیزیوتراپی دانشگاه شیراز دکترا حرفه ایه یا کارشناسی؟
اینایی که گفتی نمیدونم ولی مهم ترین فاکتور در انتخاب رشته نمره کل و رتبه در زیرگروهی که میخوای رشتتو انتخاب کنی هست.![]()
کسی نمی دونست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)