تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 359 از 372 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باتیستا: مسی یک گام جلوتر از رونالدو بود

مربی تیم ملی آرژانتین به تمجید از عملکرد تیمش پس از پیروزی مقابل پرتغال پرداخته است.

سایت گل- سرخیو باتیستا، سرمربی تیم ملی آرژانتین اعلام کرد که از پیروزی 1-2 تیمش مقابل پرتغال در دیدار دوستانه 4شنبه شب در ژنو راضی است.

در آخرین دقیقه این دیدار بود که لیونل مسی از روی ضربه پنالتی، بازی مساوی را به نفع آرژانتین به پایان برد. اولین گل بازی را دی ماریا به ثمر رسانده بود و پس از آن رونالدو برای پرتغال گلزنی کرد.

در پایان این دیدار دوستانه سرمربی تیم ملی آرژانتین با تمجید از شاگردانش برای پیروزی در چنین دیدار سختی گفت: «بازی ما هنوز از عمق لازم برخوردار نیست ولی در کل تیممان خوب به نظر می رسد. البته تیم ما هنوز ایرادهایی دارد که باید درست شود.»

سرمربی آرژانتین در ادامه در مورد مسی صحبت کرد که یکی از دو گل آرژانتین را به ثمر رسانده و گل دیگر را پایه گذاری کرد. باتیستا مسی را برتر از رونالدو می بیند: «من از تماشای بازی هر دو بازیکن لذت بردم ولی امشب (4شنبه شب) به نظر رسید که مسی یک گام از رونالدو جلوتر است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/2/10

گزارش تصویری: مسی برنده دوئل مسی- کریس/ستاره های مهارنشدنی ژنو

در دیدار دوستانه 4شنبه شب دو تیم پرتغال و آرژانتین، این شاگردان باتیستا بودند که پیروزی ر ا مال خود کردند.

سایت گل- چهارشنبه شب شهر ژنو شاهد برگزاری یکی از جذاب ترین دیدارهای دوستانه در دنیا بود. مصاف دو تیم آرژانتین و پرتغال. در ابتدا این آنخل دی ماریا بود که آرژانتین را پیش انداخت ولی دقایق بعد کریس رونالدو بازی را به تساوی کشاند. در دقیقه 90 بازی لیونل مسی، بازیکن ریزنقش آرژانتین و باشگاه بارسلونا از روی نقطه پنالتی برای آلبی سلسته گلزنی کرد تا آرژانتین پیروز این دیدار دوستانه و مسی برنده این دوئل لقب بگیرد.

با این وجود هم رونالدو و هم مسی، بازیکنان غیرقابل مهاری برای مدافعان روبرویشان بودند و در این تصاویر می توانید گریزهای این دو ستاره صاحب نام را تماشا کنید:

1

2

3

4

5

6

7

8

9 این صحنه گلی که کریس وارد دروازه آرژانتین کرد

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/10

پی نوشت: Interesting 1 2 3

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چه گلی بود گل اول هلند ! کسی لینک اون گل رو داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آلمان بازی های دوستان رو زیاد جدی نمیگیره و به خودش فشار نمیاره ولی در مجموع آلمان بهتر بازی کرد و می تونست بازی رو ببره.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میانه و دفاع آرژانتین هنوز کار داره. نسبت به تیمای آماده مثل همین پرتغال افتضاحه!
    خيلي كار داره
    كلا حيف بهترين بازيكن جهان كه با يكي از بدترين نسلهاي فوتبال آرژانتين همدوره شده
    به اين ميگن آخر بدشانسي

اين عكس فتوشاپيه؟
    يا واقعا مسي بالاتر از رونالدو پريده و سر زده؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خيلي كار داره
    كلا حيف بهترين بازيكن جهان كه با يكي از بدترين نسلهاي فوتبال آرژانتين همدوره شده
    به اين ميگن آخر بدشانسي

اين عكس فتوشاپيه؟
    يا واقعا مسي بالاتر از رونالدو پريده و سر زده؟
    نه ببین اصلا ربطی نداره...ممکن رونالدو در حال بالا رفتن باشه و عکس گرفته شده باشه....24-25 سانت اختلاف قدشون هست که عدد کمی نیست....ممکنه اوج پرش مسی از نیمه پرش رونالدو باشه.....بعدشم انگار مسی از پشت واسه توپ اومده...پس باید بلندتر پریده باشه...بازم میشه اوج پرش مسی با نیمه نیم پرش رونالدو

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: می خواستم 90 دقیقه بازی کنم؛ این مسئولیت من است

این بازی بارسا، رئال یا رویارویی مسی با رونالدو نبود. ما برای رقابت بین خودمان، بازی نکردیم، بلکه برای منافع تیمهای ملی مان بازی کردیم

سایت گل – در دیدار 4شنبه شب دو تیم آرژانتین و پرتغال، همه نگاه ها به دوئل مسی و رونالدو متمرکز بود. ستاره آرژانتینی پس از انتقادهای فراوانی که در مورد عملکردش در تیم ملی شنیده می شد، این بار ستاره آلبی سلسته بود و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشت.

در پایان این مسابقه لیونل مسی از پیروزی تیمش بسیار خوشحال بود: «ما با تیم ملی کشورمان به پیروزی رسیدیم و مربی تیم می تواند نتایج خیلی مثبتی از این بازی بگیرد.»

طبق گزارش روزنامه مارکا، مسی در ادامه صحبتهایش باز هم براین نکته تاکید کرد که این دیدار دوئل شخصی او با کریس رونالدو نبود: «این بازی نه بازی بارسا-رئال بود و نه رویارویی مسی با کریستیانو. ما برای رقابتی که بین ما دو نفر است بازی نکردیم، بلکه برای منافع تیمهایمان به میدان رفتیم.»

مسی که در طول هفته های جاری زمان کمی برای استراحت پیدا کرده ادامه داد: «من درخواست کرده بودم که برای 90 دقیقه بازی کنم. این مسئولیت من است. معمولا من پشت ضربات پنالتی قرار می گیرم. برای همین این بار هم این مسئولیت را برعهده گرفتم و پنالتی را به گل تبدیل کردم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/1

رونالدو: نمی توان در زمین سیب زمینی فوتبال بازی کرد

کریس هرگونه رویارویی ای با مسی را رد کرد

سایت گل – کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در پایان دیدار دوستانه روز 4شنبه ژنو که با برتری 1-2 آرژانتین مقابل پرتغال به پایان رسید، گفت: «من بار دیگر برای تیم ملی کشورم گل زدم و از این بابت بسیار خوشحالم. باید برای صعود به مرحله نهایی رقابتهای جام ملتهای اروپا در سال 2012، در همین مسیر خوب حرکت کنیم.»

رونالدو در مورد دوئل رونالدو-مسی در دیدار 4شنبه شب گفت: «هیچ برخوردی بین من و مسی نبود. من مقابل تیم ملی آرژانتین قرار گرفتم و نه مقابل مسی. چه من و چه مسی خوب بازی کردیم. ما می توانستیم در این بازی به برتری برسیم ولی در دقایق پایانی بازی، یک ضربه پنالتی آسیب زیادی به ما وارد کرد.»

ستاره پرتغالی در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به شرایط بد زمین چمن ژنو که محل برگزاری این دیدار بود، گفت: «زمین چمن افتضاح بود. واقعا تاسف آور است که بازی پرتغال-آرژانتین در چنین زمینی برگزار شود. نمی توان در زمینی که مثل مزرعه سیب زمینی است بازی کرد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/10

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض روبرتو کارلوس و تهدید به جدایی از کورینتیانس

روبرتو کارلوس و تهدید به جدایی از کورینتیانس

کارلوس پس از تهدیدهایی که از سوی هواداران کورینتیانس دریافت کرد، اعلام کرده که ممکن است این باشگاه برزیلی را ترک کند.

سایت گل- روبرتو کارلوس، ستاره باشگاه کورینتیانس در صحبتهایی اعلام کرده که در فکر لغو قراردادش با تیم شهر سائوپائولو است. این در حالی است که پس از حذف این تیم از رقابتهای کوپا لیبرتادورس، هواداران این تیم به شدت عصبانی شده اند.

ستاره سابق باشگاه رئال مادرید شانس حضور در دیدار مقابل دپورتس تولیما که با شکست و حذف کورینتیانس از گردونه این رقابتها همراه بود را از دست داد.

هواداران کورینتیانس اکنون دلیل کارلوس که به دلیل مصدومیت در این دیدار غایب بود را بخشیده اند ولی او و رونالدو مورد انتقاد شدید هواداران قرار گرفته اند!

کارلوس 37 ساله روز پنجشنبه به خبرنگاران اعلام کرد که تهدیدهای متعددی دریافت کرده و به خاطر خانواده اش هم که شده در فکر جدایی از این باشگاه است.

این اسطوره برزیلی به گلوبوسگورته گفت: «من درحال بازبینی در تصمیمم هستم و به فکر سلامت و امنیت شخصی ام هستم. من تهدید های تلفنی متعددی دریافت کرده ام و خانواده ام هم همین طور. اتومبیلم در خیابان مورد حمله موتورسواران قرار می گیرد.»

کارلوس ادامه داد: «فابیانو فارا در ابتدای هفته بازخواهد گشت و ممکن است اوضاع تغییر کند. من به تیم برزیلی دیگری نمی روم ولی انتقال به تیمی خارج از برزیل ممکن است. من به دنبال آن چیزی هستم که برایم بهتر باشد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/11

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

این هنوز زنده هست بابا یه پات لب گوره
    یادش بخیر فوتبال 98 بازی میکریدم چه شوتهای میزد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادش بخیر ... چه شوتهای میزد
    شوتها هنوزم همون شوتهان ، اگر مجال باشه ...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هنوز کات کشیدن این توپ که توی تلوزیون سیاه سفید دیدم یادمه
    این توپ یکم میره سمت راست و ناگهانی کات میکشه میره سمت چپ!!
    واقعا این کارلوس بدون هیچ ادا اطفاری (!!) بهترین ضربه ها رو میزد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •