تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 456 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

پیکه: «روش بازی ما مقابل والنسیا، راه پیشروی است»

این مدافع باور دارد که بعد از گل اول پیاتی «تیم بسیار خوب عمل کرد». پیکه همچنین باور دارد که اگر بارسا بخواهد همه 3 امتیازها را در آخر هفته ها کسب کند، تیم می تواند «یک شانس دیگر» برای پیروزی در لالیگا داشته باشد.

بارسا به بهترین ترکیب خود در این یکشنبه در بازی مقابل والنسیا برگشت. برای جرارد پیکه، این «راهی برای ادامه دادن است. تیم بعد از گل اول والنسیا بسیار خوب جواب داد و لئو مسی یکبار دیگر نشان داد که بهترین است. ما بسیار خوب بازی کردیم».

اعتماد به نفس بیشتر

برای مدافع بارسا اگر باشگاه بخواهد که یک شانس دیگر برای بالا بردن چهارمین جام متوالی لالیگا داشته باشد، این الزامی است که تیم هر هفته پیروز باشد و 3 امتیاز را بگیرد. پیکه گفت: «اگر ما به پیروز شدن ادامه دهیم می توانیم شانسی برای برد در آخر فصل داشته باشیم. حالا وقت صبر کردن و انجام دادن کار خودمان است». مدافع بارسا باور دارد علیرغم شکست برابر اوساسونا با نتیجه (3-2)، این بازی مقابل والنسیا به تیم «اعتماد به نفس مضاعف» داده است.

در فینال جام حذفی: «من از بازی کردن لذت خواهم برد»

وقتی درباره جایی که فینال جام حذفی در آن برگذار خواهد شد از او سوال پرسیده شد، مدافع کاتالانی گفت که او ترجیح می دهد بر بازی متمرکز شود و محل بازی الزاما مهم نیست: «من از بازی کردن در فینال لذت خواهم برد. مهم نیست ما کجا بازی می کنیم. بهترین چیز برای ما داشتن طرفداران زیادی است که برای تماشای بازی ما می آیند. این برای بارسا و باشگاه اتلتیک حقیقت دارد».

رابطه با گواردیولا عالی ست

درباره ترکیب اولیه بارسا مقابل بایر لورکوزن، بعضی از منابع خبری از به هم خوردن رابطه بین جوزپ گواردیولا و مدافع بارسا صحبت می کردند، پیکه همه ی این ادعاها را با این جمله تکذیب کرد: «این یک تصمیم تکنیکی بود. او تصمیم گرفت و باید به آن احترام گذاشت. او به من این موقعیت را داد که بعد از سال ها بازی کنم، من هیچوقت درباره تصمیمات او سوال نخواهم کرد».

پیکه اضافه کرد که او با مربی یک رابطه خوب دارد: «او یک مربی بسیار خوش برخورد است. او با همه راجع به مشکلات و تردیدی که ممکن است داشته باشد صحبت می کند که شامل من هم می شود. رابطه ما بسیار عالی است. هر موقع که کسی بخواهد نظری بدهد او استقبال می کند. ما مشکلی نخواهیم داشت».

پیکه در مورد تمدید قرارداد مربی، کاملا صریح بود: «او حرف آخر را در مورد رفتن یا ماندنش خواهد زد. ما با او بسیار راضی هستیم. من باور نمی کنم که او مشکلی با بازیکنان داشته باشد. او به ما گفته است که بسیار راضی و خوشحال است؛ اما همه زمانش را به باشگاه اختصاص داده است و حتما کارهای دیگری برای رسیدگی دارد».

سه گزینه برای برگزاری فینال جام حذفی

بر اساس گزارش El Pais، در حالیکه برگزاری فینال جام حذفی در سانتیاگو برنابئو کاملا منتفی ست، سه ورزشگاه دیگر کاندیدای این میزبانی هستند. ویسنته کالدرون در مادرید، مستایا در والنسیا و لاکارتوجا در سویا سه ورزشگاهی هستند که بارسلونا باید در تاریخ 20 یا 25 ماه می به آنجا سفر و فینال جام حذفی را در برابر اتلتیک بیلبائو برگزار کند.

یورخه کارترو، سخنگوی فدراسیون فوتبال اسپانیا که برگزاری فینال در سانتیاگو برنابئو را به دلیل مسائل امنیتی رد کرد، این گزینه ها را تائید کرده است. کورنیا ال پرات، ورزشگاه اسپانیول، نیز به دلیل گنجایش محدود 40000 نفری مورد قبول واقع نشد. از بین این سه گزینه، لاکارتوجا 13 م می میزبان کنسرت بروس اسپرینگستین خواهد بود و دارای ظرفیت 60000 نفری ست. مستایا با ظرفیت 55000 و کالدرون 54000 نفر سایر گزینه ها هستند. اجرای کلدپلی هم 20 م می انجام می شود و مشخص نیست این دو کنسرت چه تاثیری بر چمن ورزشگاه خواهند داشت!

کارترو طی مصاحبه تلفنی با The Issue گفت: «تکلیف این مسئله تا پایان این هفته و نهایتا اوایل هفته ی آینده مشخص می شود. هیچ عجله و ضرورتی نیست، گزینه های زیادی موجود است». بهترین مکان برای برگزاری فینال بارسا و بیلبائو، سنتیاگو برنابئو بود؛ زیرا گنجایش آن 85000 نفر و موقعیت آن برای دسترسی هر دو گروه طرفداران آسانتر بود. خوان یورتا مدیر باشگاه باسکی، برنابئو را بهترین گزینه می دانست و در این باره بسیار خوشبین بود. سخنگوی هیئت مدیره بارسلونا احساس خود را در این باره اینگونه بیان کرد: «باید برگزاری این فینال بین دو تیم بزرگ اسپانیا در برنابئو افتخاری برای فوتبال این کشور و همچنین مادرید باشد».

اولین استراحت 7 روزه ی فصل

این اولین باری است که اعضای تیم 7 روز متوالی را بدون انجام بازی در کنار هم میگذرانند . بنا یه روند گذشته ، این موضوع ، علامت یک نتیجه خوب در بازی بعدی است .

این اولین باری است که تیم یک هفته کامل را به منظور تمرین برای یک مسابقه در اختیار داشته است . یک چنین برنامه فشرده ای تا کنون شامل 43 بازی رسمی بوده است ، این حکایت از آن دارد که موردی وجود نداشته است که بازیکنان یک هفته کامل را برای آماده سازی جهت یک بازی لیگ در اختیار داشته باشند . در10 مورد آخر که چنین وضعیتی رخ داده است ، 8 تا از بازی های بعدی تیم با پیروزی همراه بوده است و دو بار نیز با تساوی خاتمه یافته است .
    5 پیروزی و یک تساوی در در فصل گذشته
    فصل گذشته ، تیم 6 بازی با وضعیت یک هفته استراحت کامل برگزار کرد و نتایج پس از آنها به نوعی همواره مثبت بود . پیروزی های خارق العاده ای در آلمریا (8-0) و اسپانیول (1-5) حاصل شد . علاو ه بر اینها ، پیروزی هایی مقابل مایورکا (3-0) ، ختافه (1-2) و مالاگا در آخرین هفته لیگ قبل از عزیمت به ویمبلی (1-3) نیز به وقوع پیوست . تنها باری که تیم دچار لغزش شد ، تساوی خارج از خانه مقابل اسپورتینگ بود (1-1) . [توضیح مترجم: تازه این بازی نیز بعد از یک بازی ملی انجام گرفت و بازیکنان عملا استراحت یک هفته ای نداشتند]
    اتلتیکو مادرید ، آخرین باخت تیم
    دو فصل پیش نیز ثابت شد که کمی استراحت بیشتر برای بارسلونا معجزه می آفریند . در فصل 10-2009 بارسا مقابل وایادولید (0-4) ، والنسیا (0-3) و راسینگ (0-4) مرتکب هیچ گونه اشتباهی نشد و مقابل آلمریا به نتیجه تسائوی 2-2 رسید . بارسا از 14 فوریه 2010 به بعد ، در هیچ یک از بازی هایی که 7 روز استراحت کرده است بازنده نبوده است . باختی که در آن تاریخ حاصل شد ، مقابل اتلتیکو مادرید بود ، تنها باخت فصل 99 امتیازی ، بارسلونا بر حسب اتفاق ، بازی بعدیش در این مرحله از زمان را مقابل همین تیم انجام میدهد .

ژاوی: «ما در لالیگا تا آخرین لحظه دست از رقابت نخواهیم کشید»

هافبک پرافتخار بارسا معتقد است: «کسب عنوان قهرمانی این فصل لالیگا بسیار دشوار است چرا که مادرید خیلی قدرتمند ظاهر شده است، اما در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست». بازیکن کهنه کار آبی و اناری پوشان بازی مقابل والنسیا را بسیار عالی توصیف کرد و گفت این بازی به آنها نیروی تازه ای بخشیده است.

«ما سعی می کنیم اختلافمان با مادرید را کاهش دهیم و تا آخرین لحظه نیز خواهیم جنگید، این هدف بارسا در لالیگاست». اینها بخشی از صحبت های ژاوی طی مراسم خیریه La Caixa بود. هافبک کهنه کار بارسا مطمئن است که تیمش در لالیگا تسلیم نخواهد شد و تا لحظه آخر برای قهرمانی تلاش خواهد کرد. ژاوی گفت: «ما مطمئن هستیم که می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم، علیرغم اینکه رقابت بسیار دشواری ست و رئال در فرم بسیار مطلوبی به سر می برد، اما در فوتبال هیچ چیز از قبل مشخص نیست. ما در لالیگا تسلیم نخواهیم شد و تا آخرین لحظه به تلاشمان ادامه خواهیم داد».

اهمیت جشنواره گل بارسا مقابل والنسیا

پیروزی قاطعانه 5-1 بارسا مقابل والنسیا، به تیم نیروی تازه ای بخشیده و همه بازیکنان احساس بسیار خوبی دارند. کاپیتان دوم بارسا در مورد این بازی گفت: «این بازی در سطح بسیار بالایی برگزار شد و یکی از بهترین نمایش های بارسا در فصل اخیر بود». وی همچنین در مورد بازی های این فصل بارسا گفت: «ما سال بسیار خوبی را پشت سر می گذاریم، تا کنون سه عنوان کسب کرده ایم و به فینال جام پادشاهی نیز راه یافته ایم».

«من مطمئنم گواردیولا قراردادش را تمدید خواهد کرد»

ژاوی معتقد است به تصمیم گواردیولا در مورد تمدید قراردادش مبنی بر در اختیار داشتن وقت بیشتر برای فکرکردن در مورد آن باید احترام گذاشت: «او بسیار با انگیزه است و طبق روال همیشگی اش برای بازی ها برنامه ریزی می کند. او همچنان برگ برنده تیم ما هم در زمین و هم در رختکن است. به نظر من عملکرد او عالی بوده، اما ما باید به درخواست او احترام بگذاریم و برای تصمیم او منتظر بمانیم».

وی در ادامه افزود: «اعتماد به نفس بالای بازیکنان بارسا از مربی آنها نشآت می گیرد. مربی ما کلیدی ترین عنصر تیم ما محسوب می شود». او در پایان گفت: «همه ما دوست داریم که او قراردادش را تمدید کند و به همکاری خود با ما ادامه دهد. همه از او راضی هستند. وی عنصر کلیدی بارسا است اما برای تصمیم گیری او در مورد ادامه همکاریش با تیم باید منتظر بمانیم».

ژاوی از مصدومیتش رهایی یافته است

ژاوی که به خاطر مصدومیت بازی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرلورکوزن را از دست داده بود، توانست در دقایق پایانی دیدار نهایی تیمش برابر والنسیا به میدان برود. وی در مورد وضعیتش گفت: «من نسبت به قبل احساس بهتری دارم، فکر می کنم از مصدومیت کاملا رهایی یافته ام و امیدوارم برای بازی یکشنبه آینده که مقابل اتلتیکو مادرید و در زمین کالدرون برگزار خواهد شد، به آمادگی 100 درصد برسم». وی همچنین اشاره کرد: «اگر برنامه سبک تری داشته باشیم به نفع تیم است چرا که می توانیم قوای از دست رفته مان را بازیابیم».

سفیر خیریه La Caixa

ژاوی هرناندز طی مراسمی که توسط مدیر عامل La Caixa برگزار شد به عنوان سفیر خیریه La Caixa انتخاب شد. هافبک ارزشمند بارسا دراین باره گفت: «امروز برای من یک روز خاص به شمار می رود چرا که من به یک پروژه فوق العاده ملحق شده ام». او افزود: «من برای شرکت در کارهای خیر اصرار می ورزم، دوست دارم از نظر اجتماعی نیز در سطح بالایی باشم».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

لاپورتا: بايد به پپ براي تمديد قراردادش فرصت داد

رييس سابق باشگاه بارسلونا گفت که بايد به گوارديولا براي تمديد قراردادش زمان کافي داد.

پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا تاکنون قرارداد خود را با تيمش تمديد نکرده و همين مساله باعث شده است تا گمانه‌زني‌ها درباره جدايي او از اين باشگاه به گوش برسد.

خوان لاپورتا رييس سابق باشگاه بارسلونا گفت که بايد به گوارديولا زمان کافي براي فکر کردن درباره تمديد قراردادش را داد.

وي افزود: پپ به عنوان مربي براي بارسلونا سنگ تمام گذاشته است. او تمام افتخارات ممکن را در اين چند سال اخير حضورش به دست آورده است. او مربي شاخص و کار بلد و از همه مهم‌تر يک طرفدار واقعي کاتالونيايي است. بايد او را به حال خود گذاشت تا بهترين تصميمش را در اين زمينه بگيرد. گوارديولا همواره دوست دارد که قراردادش را سال به سال تمديد کند. بنابراين بايد به او فرصت لازم را داد تا تصميم نهايي خود را اعلام کند.

گوارديولا معمولا قرارداد خود را با بارسلونا سال به سال تمديد مي‌کند. او از سال 2008 هدايت آبي ـ اناري‌ها را بر عهده گرفت و تاکنون از 16 جام ممکن فاتح 13 تاي آن‌ها شده است، اما در اين فصل تا حدودي شانس قهرماني در لاليگا را از دست داده است چرا که با تيم صدرنشين رئال مادريد 10 امتياز اختلاف دارد. با اين وجود بارسلونا با حضور در فينال جام حذفي شانس قهرماني در اين رقابت‌ها را دارد. در ليگ قهرمانان اروپا هم بارسلونا با پيروزي سه بر يک مقابل لورکوزن در ديدار رفت در آستانه صعود به جمع هشت تيم پاياني رقابت‌ها قرار گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقامات باشگاه بارسلونا با توجه به ترديد گوارديولا در تمديد قرارداد خود با گزينه‌هاي موجود براي جانشيني وي وارد مذاکره شده‌اند.

به نقل از مارکا اسپانیا، بارسلونا این روزها از همه سلاح‌های خود از جمله روزنامه و سایت اسپورت کاتالونیا، همکاری بازیکنان، سخنرانی پیشکسوتان و تلاش باشگاه هواداران در ترغیب پپ جهت تمدید قرارداد خود با بارسلونا استفاده می‌کند اما آنچه که در ویترین این باشگاه قابل رویت است این که گواردیولا خیال تمدید قرارداد خود را ندارد.

با توجه به این شرایط مقامات بارسلونا با چهره‌هایی چون یواخیم لو، لوئیس انریکه، مارچلو بیلسا، فان باستن، ویاس بواس، لوئیس کارراس، اسکار گارسیا و والورده وارد مذاکره شده‌اند و در این میان تنها لوئیس انریکه سرمربی رم بوده که موقتا همه چیز را تکذیب کرده است.

این طرح موسوم به B است و حتی به گوش گواردیولا هم رسیده و به رادیو کادناسر گفته است: اگر کمکی از دست من برآید دریغ نمی‌کنم برخی از این اسامی از دوستان بسیار نزدیک من هستند و خوشحال می‌شوم برای رسمی‌تر شدن مذاکرات پادرمیانی کنم.

تیتو ویلانووا، دستیار مورینیو نیز از هم اکنون از گواردیولا خواسته تا با شفاف سازی درباره آینده خود تکلیف کادر فنی موجود را نیز روشن کند.

4. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگید عکس هارو چه سایتی اپلود میکنید که ف / ل - تر نباشه؟؟

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هنریک لارسن:"ژاوی بهترین هم تیمی ای است که تاکنون داشته ام "

هنریک لارسن هنوز خاطرات خوبی از حضور کوتاه اما تاثیر گذارش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد.او در مصاحبه با canal+ ( ویدئوی آن را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنید ) ، درباره ی نقاط درخشان و جالب زندگی حرفه ای اش ، به خصوص حضورش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کرد.هنریک گفت:" نقطه ی درخشان زندگی حرفه ای من قهرمانی با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لیگ قهرمانان بود. این یک جام بسیار مهم برای هر فوتبالیستی است.و من این شانس را داشتم تا در سن 34 سالگی برنده ی آن شوم. این فوق العاده بود"

هنریک درحال حاضر به عنوان سرمربی تیم دسته دومی لاندسکرنا بولس در سوئد مشغول است. او تجربه های بزرگ خود و موفقیت های گذشته اش را به عنوان سرمربی تیم با شاگردانش به اشتراک میگذارد.
    زندگی حرفه ای او نیز تحت تاثیر تیم هایی مانند تیم رویایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در سال 1992 قرار گرفته است. " من به یاد دارم که بازی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با کومان ، استویچکوف ، روماریو ، لادروپ و ... تماشا میکردم. چه فوتبال فوق العاده ای بازی میکردند ! و من سالها بعد ، در 34 سالگی ، فرصت پیوستن به آن تیم را پیدا کردم و البته به آن فرصت جواب مثبت دادم! "

ورود او به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اواخر دوران بازیگری اش برای او لذت بخش بود و باعث شد تا احساس متفاوتی را تجربه کند :" من فکر میکنم دوران حضورم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من لذتبخش تر از حضور در تمام تیم های دیگری بود که در آنها بازی کردم.برایم ساده تر بود ، چون من ستاره ی این تیم نبودم. ما رونالدینیو و اتو'و و بازیکنان خوب دیگری که نامشان از من بزرگتر بود را داشتیم." او افزود که با این وجود ، او دوران حرفه ای فوق العاده ای را قبل از پیوستن به بلوگرانا ها ، در تیم هایی مثل فاینورد و سلتیک ، که هنوز از او به عنوان یک قهرمان واقعی یاد میکنند ، تجربه کرده است.

با این حال او به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوست و نیاز به زمان داشت تا مورد استفاده قرار بگیرد ، یک روش جدید برای فوتبال بازی کردن.او به یاد می آورد که :"این برای من بسیار سخت بود که ساعت 10 شب بازی کنم.و چندین بار هم این اتفاق افتاد.و همچنین ، زمانی که من به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوستم ، به کیفیت بسیار بالای این تیم پی بردم.و کیفیتی که من داشتم باعث میشد از من استفاده نشود.علی رغم درخشش در تیم های قبلی ام اما از نظر کیفی فاصله ی زیادی داشتم"
    بنابراین ،هنگامی که او وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد به زودی متوجه شد که باید نقش دیگری در تیم داشته باشد : نقش حمایتی ، نه رهبری تیم به عنوان یک ستاره! احتمالا او در آن زمان نمیدانست که حتی به عنوان یک یار ذخیره ، در نهایت نقش بسیار پر رنگی در پیروزی در آن شب بارانی در پایس خواهد داشت.

هنریک همچنین در مورد هم تیمی هایش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کرد:" رونالدینیو قطعا یکی از بهترین بازیکنان جهان بود.اما من تا زمانی که ژاوی را ملاقات نکرده بودم نمیدانستم که او چقدر شگفت انگیز است.من فکر میکنم ژاوی بهترین بازیکن فوتبالی است که تاکنون هم تیمی من بوده است.حرکاتش، روش بازی کردنش با توپ ، چرخش هایش بدون اینکه توپ را از دست بدهد ...او هیچگاه توپ را از دست نمیداد! وقتی من شروع به دویدن میکردم ، او میدانست که باید توپ را به کجا بفرستد"
    لارسن همچنین دُن آندرس اینیستا را به یاد می آورد ، در رابطه با او گفت:"وقتی من وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم اینیستا تازه شروع به نمایش برخی از استعداد های خود کرده بود. من فکر میکنم او چیزهای بسیاری را از ژاوی آموخته است. اما او سرعت فوق العاده ای دارد. من فکر میکنم آنها به شیوه ای مشابه بازی میکنند... واقعا تماشای بازی آنها لذتبخش است".

بدترین لحظه برای هنریک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمانی است که او در بازی مقابل رئال مادرید از ناحیه ی زانو آسیب جدی دید.او به یاد می آورد:" من چند روز درباره ی چیزی که میخواهم فکر کردم ، من در آن سن و سال یک آسیب دیدگی بسیار جدی داشتم و میخواستم تلاش کنم تا هرچه زود تر بهبود پیدا کنم"
    با این حال لارسن به توانایی هایش اعتماد کرد و تصمیم گرفت تا بهبود بیابد و یک فصل دیگر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بماند. این تصمیم خوبی بود: چند ماه بعد او باعث شد تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بار دوم فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود.آن تصمیم حتی باعث شد تا لارسن تحسین و ستایش نوکمپ را بدست آورد. او یکی از بازیکنانی بود که هرگاه بازی میکرد ، حتی اگر چند دقیقه بازی میکرد ، تماشاگران اورا بسیار تشویق میکردند
    "من فکر میکنم که تماشاگران سبک بازی من را دوست داشتند. آنها از بازیکنانی مانند رونالدینیو و مسی و لادروپ استفاده کرده بودند و همیشه بازیکنان فوق العاده ای در تیمشان داشتند. من کیفیت بالای آنها را نداشتم. اما تماشاگران این را فهمیده بودند که من هرگاه بازی کنم تمام توانم را در اختیار تیم خواهم گذاشت و این برای آنها با ارزش بود"

اگر ما بخواهیم درخشان ترین لحظه ی حضور هنریک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب کنیم ، بدون شک باید فینال لیگ قهرمانان 2006 در پاریس را انتخاب کنیم.
    "من هنوز بخاطر آن بازی خوشحالم.در ابتدا من حتی نمیدانستم که روی نیمکت خواهم بود یا نه.روز قبل از بازی تمرینات خوبی را انجام داده بودم. من فقط امیدوار بودم و خوشحال بودم تا بتوانم چند دقیقه در این بازی بسیار بزرگ حضور داشته باشم. چیزی که نصیب هر بازیکنی نمیشود . به خصوص در سن و سال من "
    او افزود:" وقتی من وارد زمین شدم تنها یک چیز در ذهنم بود: تلاش کن تا گلی دیگر به ثمر برسانی یا برای هم تیمی هایت گل بسازی"
    او هنوز گل های اتو'و و بلتی را به یاد دارد.او به طور مستقیم در هر 2 گل تاثیر داشت و باعث شد تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از مدت زمان طولانی 14 سال دوباره قهرمان لیگ قهرمانان شود.پس از آن، میراث لارسن تا ابد در یاد ها میماند

منبع:

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

"مردم این فوتبال را میخواهند [ سبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] این نمایش را میخواهند.من خالصانه امیدوارم که این طرحی برای آینده باشد.که در آن مهارت و استعداد از قدرت سبقت بگیرد.به عنوان مثال ، آلمان در حال حاضر بیشترین بازی های فنی و تکنیکی را دارد.این فوتبالی است که ما دوست داریم ببینیم ، با حرکت کردن توپ ، نه حرکت کردن بازیکنان ، و این تنها زمانی اتفاق می افتد که تیمها بسیار خوب سازمان یافته شده باشند.بارسای امروز ، همانگونه است که سانتوس زمان من بود"

بازیکن افسانه ای فوتبال ، پله ، در مصاجبه ای با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سبک بازی بارسای کنونی را مورد ستایش قرار داد.

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------

جوانان : اوزه بیو فصل بعد هم میماند ، اسکار گارسیا میرود

اوزه بیو مربی بارسای ب برای فصل اینده هم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همکاری خواهد کرد . مدیر تیم های ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " اندونی زوبی زارتا " در روز دوشنبه اعلام کرد که اوزه بیو برای یک فصل دیگر مربی بارسای ب خواهد بود . سال بعد دومین سال حضور اوزه بیو بر روی مربی گری بارسای ب خواهد بود او در تابستان گذشته بعد از رفتن لوییز انریکه به رم هدایت بارسای ب را بر عهده گرفت .

مربی اسبق ویادولید در این فصل در مکان دهم جدول دسته ی دوم اسپانبا با 34 امتیاز از 25 بازی قرار گرفته است . اوزه بیو در این فصل نتوانست از بیشتر بازیکنان خوب خود به دلیل رفتن به تیم الف استفاده کند . در ابتدا بدون ایزاک کوئنکا و بعدا بدون جاناتان دوس سانتوس ، مارک بارترا ، کریستین تلو و مارتین مونتویا .

تمدید قرار داد اوزه بیو بدین معناست که مربی جوانا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی اسکار گارسیا نمیتواند سال دیگر هدایت جوانان را بر عهده بگیرد . بنابراین او تصمیم گرفت که در پایان فصل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا شود . او اخیرا این تصمیم رو در برنامه ورزشی ‘El Club de la Mitjanit’ در رادیو کاتالونیا در روز دوشنبه اعلام کرد علی رغم اینکه او هنوز یک سال دیگر با براس قرار داد دارد .

بازیکن سابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دستیار کرایوف در تیم ملی کاتالونیا چند ماه قبل مربی گری تیمی در لیگ اروپا رو رد کرد در نتیجه او میتواند در ژوئن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ترک کرند . او از دلیل ترک خود میگوید : به دلیل اینکه میخواستم در کارم پیشرفت کنم تصمیم ب خروج از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم .

کارلس ریسکاچ در صحبت با رادیو COM گفت : گارسیا اعلاک کرد که زمانی که پپ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا شود اماده است تا هدایت تیم اصلی را بر عهده بگیرد. او پیش بینی کرده که در 3 سال اینده این اتفاق خواهد افتاد.

Charly’ معتقد است که جایگزین گواردیولا باید از این جا و این باشگاه باشد . او گفت بهترین گزینه کومان ، لادروپ ، والوردو و یا دلا پنیا میتوانند باشند . در اخر او اضفه کرد که " متعجب نمیشود اگر روزی دو مرد هلندی و دانمارکی را روی نیمکت مربی گری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببیند.

7. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رسانه های اسپانیایی ویدئویی رو پخش کردن که Bodyguard مسی با یکی از هواداراش درگیر میشه.

البته زیادی گندش کردن، بیشتر درگیری لفظی هست. نوک دماغا رو به هم میچسبونن و یکم بحث میکنن

9. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

..........

((تیتر روزنامه))ــ سسک فابرگاس سه شنبه در انگلیس مجری جایزه Brit Awards 2012 بود

تیتر روزنامه

ــ هنریک لارسون: ژاوی بهترین بازیکنی است که تابحال در کنارش بازی کردم.

ــ ژاوی: مطمئن هستم که پپ می ماند.

ــ بازگشت مثلث جادویی بارسلونا به ترکیب تیم.

منبع:سايت رسمي باشگاه
    Last edited by nw_nk; 22-02-2012 at 21:52. دليل: حذف خبر تکراری

11. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پویول خستگی ناپذیر

پویول از فصل 2008/09 تاکنون در ترکیب ابتدایی این تعداد بازی متوالی حضور نداشته است. این مدافع میانی، آغازگر 16 دیدار از 18 بازی اخیر تیم بوده است. این روزها شاهد بازگشت پویول به دوران اوجش هستیم. اکنون او پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیتش که او را حدود 6 ماه از میادین دور کرده بود، بار دیگر به بهترین وضعیت خود بازگشته و نقشی کلیدی در برنامه های تاکتیکی گواردیولا دارد.

او در 8 بازی اخیر - از بازی برگشت مقابل رئال مادرید (2-2) تا برد 5-1 مقابل والنسیا - به طور متوالی در ترکیب اولیه تیم حضور داشته است. تنها مسی با حضور 8 مرتبه در ترکیب ابتدایی تیم با وی برابری می کند.

توانایی های متعدد و تضمین شده

حضور پویول از ابتدای بازی ها چیز عجیبی نیست، اما همان گونه که در مورد تقریبا تمامی بازیکنان صدق می کند، کمتر پیش آمده که وی در 8 بازی متوالی بدون استراحت حضور داشته باشد؛ اما این موضوع که وی می تواند علاوه بر پست خود، در پست مدافع چپ نیز حضور یابد، به این معنی است که پویول می تواند در زمان نبودن آلوز، جای وی را پر کند؛ این توانایی پویول را در ترکیب اولیه 16 دیدار از 18 بازی جای داده است. این حضورها به 11 پیروزی و 5 تساوی و تنها یک شکست انجامیده است؛ شکستی که پایانی برای رکورد 56 بازی بدون شکست با حضور پویول بود.

سه سال و نیم پیش

پویول از انتهای فصل 2007/08 که تا ابتدای فصل 2008/09 ادامه یافت، در چنین زنجیره ای از بازی ها حضور نیافته بود. او در 6 بازی آخر تحت مربیگری رایکارد (دپورتیو لاکرونیا، منچستر یونایتد، والنسیا، رئال مادرید، مایورکا و مورسیا) و در 6 بازی ابتدایی دوران گواردیولا (ویسلا، ویسلا، نومانسیا، راسینگ، اسپورتینگ گیخون و اسپورتینگ لسیبون)، یعنی در 12 بازی متوالی، حضور یافت. آیا او می تواند این بار به این رکورد برسد؟

8 حضور وی در تیم اول

بارسلونا 2-2 رئال مادرید [ جام حذفی ]
    ویارئال 0-0 بارسلونا [ لیگ ]
    والنسیا 1-1 بارسلونا [ جام حذفی ]
    بارسلونا 2-1 رئال سوسیداد [ لیگ ]
    بارسلونا 2-0 والنسیا [ جام حذفی ]
    اوساسونا 3-2 بارسلونا [ لیگ ]
    بایرلورکوزن 1-3 بارسلونا [ لیگ قهرمانان ]
    بارسلونا 5-1 والنسیا [ لیگ ]

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

13. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 22 فوریه ی 2012

راه حل اسپورت

شما مربي را ترجيح ميدهيد كه هنوز قرار دادش را تمديد نكرده است؟؟

شما نگران ان هستيد كه او فرار كند؟؟

منتظر تصميم گيري او نباشيد و از اين استفاده كنيد :

دست بند بارسا

و نگذاريد او فرار كند

15. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 22 فوریه ی 2012

مثلث جادویی

بوسکتس

ژاوی

اینیستا

آنها 71 بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کنار هم بازی کردند و تنها در یک بازی شکست خوردند

ژاوی و بوسکتس و اینیستا در بالاترین میزان آمادگی و قدرت خود برای رویارویی با اتلتیکو هستند

اگر گواردیولا برود ... چه میشود؟ باشگاه مطمئن است که او تمدید میکند اما آنها دارند روی گزینه هایی کار میکنند برای جانشینی او درصورتی که لازم باشد

==============

پویول قراردادش را تمدید میکند

گواردیولا درخواست تمدید قرارداد کرد

قرارداد او تا سال آینده است و آنها درحال آماده سازی پیشنهادی هستند که به او اجازه دهد تا در نوکمپ بازنشسته شود

آکادمی باشگاه بر خرید بازیکن ارجحیت دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها در صورتی دست به خرید بازیکن جدید میزند که از تیم جوانان خود نتواند نیازهای خود را برطرف کند.

کرویف ژاوی را به عنوان بهترین بازیکن انتخاب میکند.

مادرید در آخرین دقیقه متوقف شد. زسکا 1-1 مادرید

17. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

.:: برنامه 5 بازی آتی تیم ::.

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

بارسایی ها تا اینجای فصل در تمام رقابت ها 32 شوت به تیرک زده اند! بازیکنانی که تیرک زده اند :

مسی 12 بار

سسک 6 بار

اینیستا 3 بار

آلوز و کوئنکا 2 بار

بوسکتس ، ماسکرانو ، ژاوی ، پیکه ، پویول ، تیاگو و سانچز هم هرکدام یک بار

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

بازی کردن در یک فینال با 11 بازیکن محصول لاماسیا یک آرزوی طرفداران بارسلوناست که سال به سال به آن نزدیک تر میشویم
    آخرین فینالی که بارسلونا بازی کرد فینال جام باشگاه های جهان بود که 9 بازیکن لاماسیا در ترکیب اصلی بودند و هر 3 بازیکن تعویضی نیز از محصولات لاماسیا بود

در حال حاضر از 21 نفر بازیکن تیم اصلی بیش از نیمی از آنها یعنی 12 نفر محصول لاماسیا هستند (والدز، پویول، پیکه، فونتاس، بوسکتس، ژاوی، ...تیاگو، سسک، اینیستا، مسی، پدرو و کوئنکا) که 4 نفر آنها (فونتاس، تیاگو، سسک و کوئنکا در این فصل به تیم اضافه شدند)
    در فصل آینده 4 بازیکن دیگر (مونتویا، بارترا، مونیسا و دوس سانتوس) هم به تیم اصلی خواهند آمد که این تعداد را به 16 نفر میرساند (با توجه به اینکه به نظر نمیرسد کسی از محصولات آکادمی باشگاه را ترک کند)
    همچنین آمدن 3 نفر دیگر به وضعیت بارسا در بازار نقل و انتقالات بستگی دارد. اگر دروازه بان جوان خوبی برای فصل آینده خریداری نشود اویر به تیم اصلی منتقل میشود. در صورت ناکامی در خرید بیل، آلبا که محصول لاماسیاست برای پست دفاع چپ خریداری میشود. و امکان اضافه شدن تیو به خط حمله نیز منتفی نیست
    یعنی در فصل آینده بین 16 تا 19 بازیکن بارسلونا محصول آکادمی هستند.

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

مسی وقتی پیر بشه

---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

19. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •