محتوای مخفی: مشکل حل شد.
محتوای مخفی: مشکل حل شد.
Last edited by ALI . R; 09-03-2012 at 11:41.
محتوای مخفی: مشکل حل شد .
Last edited by ALI . R; 09-03-2012 at 11:40.
سلام .
سلام عادل جان . بالاخره تونستم با کمک دوستان عزیز دیگه گوشیم رو خودم فلش کنم . خیلی خوشحال شدم .
اشکالم میدونید کجا بود . درایورش رو نصب نکرده بودم . من شک داشتم اشکال از این بود.
البته دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو راهنمایی کرد. شما به این قسمت برید . اشکالمو می فهمید کجا بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت x8 هم دقیق ننوشتن که چه طور فلش کنیم . اگه اصلاح کنن خیل عالی میشه .
برای همین هم دیگه هات فیکس رو نصب نمیکنم . چون خودتون دیدن دیگه اینجوری شد . چرا شو نمیدونم .
به هر حال از همه دوستانی که زحمت کشیدند تشکر می کنم . به خصوص عادل جان عزیز.![]()
Last edited by ALI . R; 09-03-2012 at 11:42.
ترمیناتور اگه گوشیت بالا نمیاد و میتونی بری تو محیط cwm یه فول وایپ بزن سپس دوباره رام رو نصب کن و در انتها هم هات فیکش رو
بعد من یک سوال داشتم .
حالا من اینقدر گوشی رو فلش میکنم آیا به گوشی آسیب میرسونه یا نه ؟
اره ترمیناتور حق با شماست منم فکر کردم درایو ها رو نصب کردی خب معلومه که بدون نصب درایو فلش نمیشه برای منم همین اتفاق افتاده بود خودم نمیدونستم تا اینکه همه ی مشکلات رو بررسی کردم تا فهمیدم درایوم نصب نیست منم خیلی خوشحالم از اینکه خودت تنوستی فلش کنی حالا هر موقع خراب شد دیگه لازم نیست ببریش تعمیرگاه و پول الکی بدی و خواهش میکنم قابلی نداشت دوست عزیز من
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
نه اسیبی به گوشی نمیرسه در ضمن اگه بتونی بوت لودرت رو باز کنی میتونی کرنل های خوب فلش کنی و از بهترین رام ها برای ایکس 8 استفاده کنی فقط قبلش باید پشت گوشیت رو نگاه کنی 11w اگه بعد از w عدد نوشته شده کمتر از 26 بود میتونی با خیال راحت بازش کنی البته ممکنه انتن گوشیت بپره و اگه بیشتر بود دیگه میشه یه کار ریسکی و خیلی خیلی خطرناک که اگه خراب بشه دیگه با فلشم درست نمیشه
نه دیگه دوست من همین رام ها خوبه . الان میگید چه کارکنم ؟ حالاکهفلش کردم .
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
الان چه رامی توصیه میکنید. یا همون رام آقا سینا رو دوباره نصب کنم. ؟
سلام ترمیناتور عزیز چون من از رام هایی با بوت لودر باز استفاده میکنم دقیقا نمیدونم چه رامی برای گوشی های با کرنل استوک(اصلی) مناسبتره برو یه سوال از بچه های وبلاگ بگیر راستی رام جدید اقا سینا هم با ورژن sindroid v2.5 اومده تو وبلاگ هم هست اگه رو هسته اصلی میاد رام خوبیه در ضمن هات فیکس رو همون موقع بعد از نصب رام رو گوشیت نصب کن تا دیگه مشکلی برات پیش نیاد
خب باشه من الان این رام رو دانلود میکنم . راستی میدونید دوست من . وقتی رام رو نصب میکنید. باید فست فاکتوری رو بزنم دیگه . من هات فیکس رو هم نصب کردم فست فاکتوری رو نمیزدم . شاید به خاطر این بود ؟
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
در ضمن این رام 2.5 فارسی میشه ؟
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
راستی من رفتم قسمت همون رام sindroid2.5 نوشته بود بدون نیاز به نصب هات فیکس ؟
سلام
همون طور که میدانید این رام ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نسخه آزمایشی هست. و طبق گفته ای که تو اون وبلاگ بود نسخه اصلیش در راه است.
می خواستم بپرسم حداقل کی نسخه اصلیش رو قرار میدن داخل وبلاگ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)