تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 507 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

یه بار از یه شرکت نا معتبر بهمون زنگ زدن گفتن شما برنده ی تبلت شدید, همین الان 29 هزار تومن بریزید حساب تا تبلت براتون بیاد.
    ما هم ساده که اصلا شرکت رو نمیشناختیم ریسک کردیم و پولو ریختیم حساب. قرار بود تویه هفته برامون بیارن,
    شد یه هفته و یه روز زنگ زدیم گفت فرستادم فردا پس فردا میرسه. نرسید که نرسید.
    سه چهار روز بعد دوباره زنگ زدیم به همون شماره که پیگیری کنیم دیدیم خاموش, خیلی قشنگ سرمون کلا رفت.

خلاصه به اینجور زنگ ها و برنده شدن ها اعتماد نکنید ها, اینا همه رو اینطور گول میزنن گرچه 29 تومن چیزی نیست اما میدونید در روز چه قدر از این پولا میخورن.
    توصیه منو یادتون نره .

سر فراز باشید . . /

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تجربه به من ثابت کرده هیچ کفش ارزونی کفش نمیشه واسه ادم!از صندل و دمپایی گرفته تا کفش ورزشی و اسپرت و مجلسی...
    یعنی لباس یا چیزای دیگه ممکنه از نوع ارزون، شده مدت محدودی واسه ادم مفید باشن اما کفش ارزون از همون لحظه اول اذیت میکنه!
    بنابراین یکی از وسیله هایی که ارزش داره براش تا میشه هزینه کرد کفش هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای دوستانی که که امسال کنکور دارند و قراره سال تحصیلی آینده سال ورود به دانشگاهشون باشه . البته نمیدونم اینجا حضور دارند یا نه چون بیشتر دوستان این تاپیک افراد تحصیلکرده و با تجربه هستند....

- رقابت در کنکور صرفا" برای ورود به دانشگاههای دولتی هستش و تا حدودی یکی دوتا رشته ی تاپ دانشگاه آزاد . وگرنه انواع و اقسام دانشگاه آزاد ، غیرانتفاعی ، پیام نور و... رو همه به راحتی میتونند قبول بشند .

- اگه مسایل مالی و شهریه ی دانشگاه ها براتون مهمه و قبل از انتخاب رشته از دانشگاه های آزاد و غیرانتفاعی و پیام نور از شهریه شون میپرسید ، بدونید که از اون چیز ی که میگن هزینه ی واقعیش کمی بیشتره ... ضمنا بعضی از رشته ها مثل عمران و معماری و شهرسازی در طول ترم هم ممکنه هزینه های زیادی رو روی دستتون بزارند... برای انجام پروژه ها و خرید بعضی وسایل و .... پس اصلا اون شهریه ی دانشگاه رو تمام هزینه ی خودتون ندونید ...

- 2 ترم اول و مخصوصا ترم 1 تعداد واحد کمی رو انتخاب کنید ... از دانشگاه چارت درسی رو بگیرید و درسهایی که بر ای ترم های بعد پیش نیاز نیست یا اینکه پس نیازش مثلا ترم ششم هست رو برندارید ... ترم 1 درس عمومی هم برندارید ... چون اولا از سال گذشتتون خستگی های کنکورتون مونده و نیاز به استراحت دارید هم با حال و هوای دانشگاه و سبک و سیاق متفاوت درس خوندنش با دوران گذشته تجربه کمی دارید ... مخصوصا برای دانشجوهایی که بجز درس دغدغه های دیگه ای مثلا کار یا خدایی ناکرده بیماری ای گرفتاری ای چیزی... داشته باشند...

- توی جامعه ما با وجود محدودیت هایی که برای جوونها وجود داره خیلیا یکی از مشوق ها و انگیزه هاشون برای ورود به دانشگاه اینه که جایی برای ارتباط با جنس مخالف خودشون داشته باشند... به همنوعان خودم این توصیه رو دارم که اگر میخواید دخترا بهتون توجه داشته باشند راه حلش اینه که شما اونا رو تحویل نگیرید ... بدون هیچگونه توجهی به دخترا بعد از مدتی میبینید که اغلبشون جذب شما میشند (برعکسش هم صدق میکنه)

- و در پایان افرادیکه کنکور قبول نمیشند و دانشگاه رو از دست میدن چیز شاخی رو از دست ندادند ... برند دنبال زندگی ، پول و علایق خودشون مطمئنا" موفق خواهند بود .
    Last edited by banii; 21-05-2014 at 11:08.

4. 16 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

تجربه به من ثابت کرده که یه آدم رو تو یه مدت کم نمیشه شناخت و باید در شرایط مختلف عکس العملش رو ببینی تا بفهمی اون آدم چطور شخصیت و باطنی داره.

( من خیلی وقت پیش همینجا با ذکر تجربه یه پست گذاشتم که آدما رو تو یه نگاه نمیشه شناخت ولی الان میگم که برا بعضی افراد شاید برا شناختشون باید بیش 1 سال زمان گذاشت )

تجربه شخصی : من با یه بنده خدایی ( پسر ) دوست بودم و خیلی با هم ردیف بودیم ولی بعد از حدود یکسال و نیم یکباره زمانی که برای انجام کاری بازخواست شد از اونجا که من و اون با هم دوست بودیم و همه از دوستی ما با خبر بودن منو مقصر انجام اون کار معرفی کرد.

هرچند مشخص شد که من مقصر نبودم ولی باعث شد یه مقدار از اعتبار من و اطمینان دیگران به من کم بشه که به شناخت اون آدم میارزید.

6. 17 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دو تا تجربه بزرگ .

با شجاعت حرفی که احساس میکنی باید بگی رو بگو .

هیچوقت اجازه نده احدی شخصیت و غرورتو خورد کنه . چون اگه چند بار این اتفاق بیفته دیگه برات طبیعی میشه و تبدیل به موجودی بی شخصیت و تو سری خورد میشید !!

داره خودمونی میشه golshifteh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    البرز - کرج - چهارراه طالقانی - برج طالقانی - طبقه 4

پيش فرض

سنتی ازدواج کنید، همین و بس ..

9. 5 کاربر از golshifteh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

حتما کمک های اولیه رو یاد بگیرید.

مخصوصا اگه خونتون بچه کوچیک هست
    دیروز طی یه اتفاقی شانسی اومدم خونه! خواهر زاده یه ساله کوچیکمون رو هم آبجی آورده بود و گذاشته بود خونمون که مامان گرامی ازش نگهداری کنه!
    یه شکلات تو دهن این بچه بود و نفهمیده بودیم.یه هو تا سرشو بالا گرفتن شکلات پرید تو گلوش و بچه صداش بل کل عوض شد و چشاش قرمز می شد.مامان منم خدا خیرش بده انگشتشو کرد تو دهنش و شکلات رو متاسفانه داد عقب تر! ( این کار خیلی خطرناکه. اونم نمی دونست نحوه در اوردن و سنتی عمل کرد )
    خداروشکر چند روز قبلتر یه کتابچه کمک های اولیه تو مبایلم بود و خونده بودمش و یه چیزایی یادم اومد. سریع بچه رو تو دستم گرفتم و
    بدنشو به سمت پایین. چند تا ضربه نه خیلی محکم زدم پشت کمرش دیدم شکلات در نیومد! مرحله دوم یادم اومد که باید به شکمش تو همین حالت فشار بیاری تا با فشار هوا شی بپره بیرون.
    همین طور که بچه تو دستم بود دست چپم رو سینه بچه و با دسته راستم به شکم بچه فشار وارد می کردم که هوا از داخل شکم به بیرون پمپاژ بشه و شکلات با فشار هوا دربیاد که خداروشکر بعد چند بار فشار به شکم شکلات پرید بیرون!

خلاصه لحظه خطرناکو از یاد رفتنی بود.شاید من خونه نمی رسیدم و مامان تنها بود خدا می دونست چه اتفاقی که نمی افتاد و امانت مردم چی می شد!
    یادتون باشه کمک های اولیه رو خوب یاد بگیرین. بچه ای یا اعضای خانواده اگه خدا نکرده اتفاق افتاد دسپاچه نشین.شانس اودم خودم یه چیزی خونده بودم وگرنه...!!! شکر

سالم و سلامت باشید

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض ضروریت تسلط به زبان انگلیسی

سلام

یه تجربه مشترک از ضروریت تسلط به زبان انگلیسی
    پ.ن: فقط برای افرادی که ناراحتی قلبی دارن توصیه نمیشود :دي

یه خاطـره نسبتا طولانی + نتیجه اخلاقی : )

حدود 10 سال پیش، مسابقات جهانی زنان مسلمان بود که به میزبانی ایران برگزار شد، (که اتفاقا افتتاحیه ـش هم افتضاحی شد که تو تی وی پخش کردن.)
    نماینده ها از کشور های مختلف میومدن و تا شروع مسابقه خیلی مونده بود و خب ایرانی ها هم که تو کلاس گذاشتن رتبه 1 هستن.دیگه قابل تجسم هست.

هیچوقت یادم نمیره با ورودِ تیمِ آمریکا و چند تا کشور اروپایی یه تیم دیگه ای هم اومد که با لهجه غلیظ انگلیسی شروع کردن به حرف زدن و گرم گرفتن با بچه ها.
    خب اصولا میزبان یه جورایی باید صمیمانه به استقبال بره و ... از قضا چند تا داور به اصطلاح کارآزموده رفتن به استقبال ـشون (البته از داوران اون مسابقه نبودن)

فکر کنید داور این مملکت به عنوان یه نماینده ایرانی درست نتونست صحبـت کنه آخر یکی از بچه ها مجبور شد بره و به دادِ این بندگان خدا برسه.
    خلاصه اینکه وقتی از نزدیک دیدیم ـشون جالب بود بدونم بجز اون چنــد کشور اروپایــی، این ها با این سر و تیپ و لهجه اهل کدوم کشور هستن.
    پرسیدیم شما از کدوم کشور میاین؟
    گفتن: افغــان!!!

اگرچه بگذریم که تو همون دقایق اول انصراف دادن ولی فکر کنید یه تیم افغان باید با لهجه قابل قبول تسلط کامل به زبان انگلیسی داشته باشه ولی یه نماینده ایرانی نه!
    همونجا برای خودمون جدا متاسف شدم ... و اینکه این ما هستیم که باید آبرومون رو لااقل جلو کشورهای دیگه حفظ کنیم.

تجربــــــه : )

همیشه بدرد میخوره. همه ـمون تجربه زیاد داشتیم در این مورد.
    بیایم جدی بگیریم زبان رو. نه دست و پا شکسته.
    لااقل در حد کشور همسایـــه ـمون !

البته توهین نشه به افغانی ها، بالاخـره در این موارد از ما سر هستن ولی منظور این هست که
    فقط ادعا داریم ولی بعضی کشورهایی که روشون حساب نمی کنیم تو زبان از ما جلوتر هستن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تجربه ای در که در ارتباطاتم با همنوعان (جنس پسر) بهش رسیدم...

اونهایی که شما فکر میکنید خیلی بامرامند و ازشون خوشتون میاد و روی رفاقتشون حساب باز کردید خیلی نامرد تر از اونایی ا ند که حس میکنید تخس اند ...

(البته شاید من نمیتونم آدما رو خوب بشناسم و در مورد شما اینگونه نباشه...)

13. 5 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

در تکمیل حرف دوستمون بگم که واقعا این همین هفته برای من اتفاق افتاده . گذر زمان نشان دهنده دوستی یا دشمنی یا دورویی یک فرد است . به همین خاطر هیچ وقت زیادی صمیمی نشید .

15. 6 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •