آقا از فردا صبح اینقدر زنگ بزنید که یا خطوط تلفنشون منفجر بشه یا درستش کنند
آقا از فردا صبح اینقدر زنگ بزنید که یا خطوط تلفنشون منفجر بشه یا درستش کنند
من الان به اینجا هم زنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم گفتم این فیلترینگ جدیده ؟
.نمیدونم نمیدونست یا خودشو زد به خریت اما اصلا نمیدونست گفتم مشکل سراسریه . گفت ممکن بازی های شما از یه پروتکلی استفاده کنن که الان دچار اختلال شده . گفتم این اختلال دائمی یا موقت . گفت نمیتونه دائمی باشه
----------------------------
با پشتیبانی شاتل هم حرف زدم آب پاکی رو ریخت رو دستم . هیچ اختلالی نیست . پروتکل ها رو بستن . معلوم هم نیست کی باز شه . فقط دارن ظاهر سازی می کنم که ملت رو cool نگه دارن . امید الکی میدن که مردمم بشینن صبر کنن به امید روزی که دوباره باز شه . این ظاهر سازی هم توسط همین شرکت های ارائه دهنده اینترنت داره شکل می گیره . امیدوارم یه راه در رویی باشه![]()
Last edited by Mohaddi; 05-05-2013 at 17:24.
عاقا طبق یه خبری که بهم رسید مثله این که اومدن طرح ملی کردن اینترنتو راه انداختن وبرای همیشه خداحافظ همه چیز
بخدا میرم میزنم آدم میکشم اگه راس باشه![]()
بکس منم نتم خراب شد لول رو بستم و ریستارت کردم و میخواستم برم گیم نشد دیگه
تقصیر خودته اومدی خودتو لو دادی اینجا![]()
راس میگه
دوستان عاغا یه کاری بکنیم دیگه دارم دیوونه میشم بخدا![]()
تجربه نشون داده اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست نظر مردم هست.پس خودتون رو بیخود خسته نکنید چون به هر حال اینا کار خودشون رو میکنند.
Disconnects have two major causes. The first is an unstable connection and the second is a very high latency("laggy") connection. The most common resolutions are moving away from a wireless connection and removing bandwidth intensive programs from your connections..
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)