اول باید شاتل رو جمع کنن ، بعدش نیاز به هیچ جواز کسب و اینجور چیزا نیست شما 128 صبانت بگیر سرعت 1MB بسته میشه![]()
اول باید شاتل رو جمع کنن ، بعدش نیاز به هیچ جواز کسب و اینجور چیزا نیست شما 128 صبانت بگیر سرعت 1MB بسته میشه![]()
اختلال در سیستم
یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 15:10
قابل توجه کلیه مشترکین صبانت در شهرهای قزوین - تبریز - مشهد - اصفهان و قم
به اطلاع میرساند اختلال فعلی به دلیل افت پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت می باشد .
احتمال رفع مشکل تا 2ساعت آینده 25% میباشد . درصورت نیاز با پشتیبانی شهرستانها تماس حاصل نمایید .
مال منم چند دقیقه قطع بوده!![]()
من امروز صبح بنا به حرف شما شارژ کردم هنوز هم حجمم تموم نشده که چک کنم هدیه ثبت شده یا نه
امیدوارم حرف اولتون درست باشه
با سلام به اساتید محترم . من حدود چند روزی هست که سرعتم به شدت پایین آمده نمی دونم مشکل مال چی؟ و در بعضی از سایتها مثل imdbهیچ عکسی رو نشون نمی ده تمام تنظیمات Browsers چک کردم درسته من از Browsers Mozilla Firefox استفاده می کنم لطفاً راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز سرور عکس سایتهای معتبری همچون IMDB ,engadget فیلتره پس مشکل از شما نیست
سرعت شبانه تون کم شده یا روزانه هم مشکل داره؟
همون طوری که دوستان هم گفتن برای بعضی از سایت ها علت فیــلتـرینگ هست عکس های سایتIMDB هم جز این موارد هست
دوستان، سرعت دانلود شبانه از تورنت برای شما هم کم شده؟
من تورنت هارو رو سرورم لیچ میکنم بعد روی کامپیوترم با اینترنت شبانه دانلود میکنم.
طبق تجربم متاسفانه نرم افزار یو تورنت با اینکه اگه سرعت آپلود رو رو 1 کیلوبایت بر ثانیه تنظیم کنی بازهم آپلود میکنه.مثلا 1 مگابایت بر ثانیه تو سرور.![]()
ای کاش صبانت تهران ساعت شبانش هر چه سریعتر از 2 میشد و این یوزر و پسورد رو برای ورورد به دانلود شبانه بر میداشتند ........
( سرعتها هم زیادتر میشد بد نبودا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)