تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 359 از 515 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

شما هم ناامید نباشید... بجاش بیشتر درس بخونید...
    من شخصا خیلی از این شیوه تاثیر دادن نارحتم... اینا میگن معیار سنجش وضعیت حال افراده... اما ما باید بخاطر درس نخوندن تو 2 سال پیش تاوان پس بدیم....
    آره اگه قبل از امتحان میگفتن 25% هیچ مشکلی نبود ولی خیلی درد بعد از امتحات واسش ارزش گذاشتن.مثل این میمونه که الان بهمون بگن این 4 تا امتحان نهایی که تو پیش دادین هم تاثیر داره.خلاصه که گذشت با این حال فکر نکنم تاثیرش زیاد باشه

سنجش رو بیخیال گفتن تو کنکور تراز میکنن نمره رو دیگه

2. این کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بچه ها من تو قلم میانگین ترازم 6100 ئه
    چند میارم تو کنکور تقریبا؟

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[سلام دوستای خوبم یه سوالی داشتم،شما از کدوم قسمت سایت گزینه 2 میرین واسه تخمین رتبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نی از شدید دارم،ممنووووووووون

]

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[سلام دوستای خوبم یه سوالی داشتم،شما از کدوم قسمت سایت گزینه 2 میرین واسه تخمین رتبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نی از شدید دارم،ممنووووووووون

]
    باید تو آزمون هاش شرکت کنی و عضو سایت باشی.میتونی از یکی که تو سایت عضو شماره کاربری بگیری.

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

باید تو آزمون هاش شرکت کنی و عضو سایت باشی.میتونی از یکی که تو سایت عضو شماره کاربری بگیری.
    مر30 از راهنمایی که کردی دوست خوبم
    Last edited by lifepatogh; 26-05-2011 at 18:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز از خودم کنکور 89 ریاضی رو امتحان گرفتم (شرایط کنکور هم برقرار کردم تقریبا)
    اگه کسی می تونه کمکم کنه مشکل خیلی مهم و بزرگه و حیاتیه!
    من عمومی ها رو زدم و نوبت اختصاصی ها که شد ریاضی هم تقریبا خوب زدم ولی به فیزیک که رسیدم خیلی خسته شده بودم و همینطور سرعتم اومد پایین و اصلا نمیتونستم تمرکز کنم. شیمی که دیگه هیچی.(تو آزمونای آزمایشی هم که شرکت می کنم همین وضع رو دارم)
    همین خستگی موجب شد تا خیلی وقت کم بیارم . بعد از ظهر ادامه آزمون رو با یه خودکار دیگه زدم و آخر درصدام رو حساب کردم.
    ریاضی حدودا 10 درصد بیشتر (بازمان اضافه). فیزیک 25 درصد بیشتر. و شیمی هم 10 درصد (انقدر برای شیمی خسته بودم که حتی صفحه ی آخرش که مطئنم بیشترش رو میتونستم بزنم (مباحث پیش 2) رو یادم رفت که بزنم و کلی تست از دست دادم.
    من فهمیدم که مشکل اساسی من زمانه که اون هم دلیلش خستگیه (اول سرعتم خوبه ولی بعد خسته میشم و کند میشم).
    به نظر شما من باید چه کار کنم تا این مشکلم برطرف شه؟
    این رو هم بگم که من خیلی بد رو صندلی مشینیم و نمی تونم عادتم رو ترک کنم
    دوستان اگه می تونید کمکم کنید لطفا دریغ نکنید و نظراتتون رو بنویسید
    اگه هنوز تو نظرسنجی ها هم شرکت نکردید یه سری بهشون بزنید (تو امضامه!)

8. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    انشاالله همتون توپ توپید و میخوایید سر کنکورو بشکنید.

راستش واسم چند تا سوال پیش اومد که ذهنمو مشغول کرده گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی بدونه .
    تو آزمونای سنجش که بالای کارنامه هاش نوشته: "با احتساب 25 دررصد معدل کتبی" این معدلو از کجا میگیره؟ چون تو کارنامه قید نشده!
    از سوابق تحصیلی که سازمان سنجش داره یا همون معدلی که موقع ثبت نام میگیره؟
    آخه موقع ثبت نام نوشته بود "معدل" نه "معدل کتبی" منم که از مسئولش پرسیدم گفت "فرقی نمیکنه یه چی بنویس اگه معدل کل یادته همونو بنویس"، منم معدل کلم(19.50) که بیشتر از کتبیم(18.45) بود رو نوشتم و الان که کارنامه هام میاد میترسم ترازم(اولی 9800 و دومی9600) واقعی نباشن
    از یه طرف دیگه مگه تو کنکور 90 نمرات تک تک درسا اعمال نمیشه؟پس چرا فقط معدل کل رو گرفتن؟پس احتمال اینکه از سوابق تحصیلی میگیرن بیشتره.

خواهش میکنم هرکی میدونه جواب بده

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

از یه طرف دیگه مگه تو کنکور 90 نمرات تک تک درسا اعمال نمیشه؟پس چرا فقط معدل کل رو گرفتن؟پس احتمال اینکه از سوابق تحصیلی میگیرن بیشتره.
    بابا خیلی جدی گرفتیا. فکر کردی اینقدر دقیقه که دیگه تک تک دروس رو تاثیر بدن؟ اینقدر تخمینشون با عرض پوزش کیلویی حساب می شه دیگه معدل رو تاثیر بدن یا ندن.
    موفق باشی

11. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    کنکور زبان چندم تیره و ساعت چند؟
    واسه دانشکده های زبان کدوم رو پیشنهاد میکنید؟تهران بهشتی یا علامه؟....

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز از خودم کنکور 89 ریاضی رو امتحان گرفتم (شرایط کنکور هم برقرار کردم تقریبا)
    اگه کسی می تونه کمکم کنه مشکل خیلی مهم و بزرگه و حیاتیه!
    من عمومی ها رو زدم و نوبت اختصاصی ها که شد ریاضی هم تقریبا خوب زدم ولی به فیزیک که رسیدم خیلی خسته شده بودم و همینطور سرعتم اومد پایین و اصلا نمیتونستم تمرکز کنم. شیمی که دیگه هیچی.(تو آزمونای آزمایشی هم که شرکت می کنم همین وضع رو دارم)
    همین خستگی موجب شد تا خیلی وقت کم بیارم . بعد از ظهر ادامه آزمون رو با یه خودکار دیگه زدم و آخر درصدام رو حساب کردم.
    ریاضی حدودا 10 درصد بیشتر (بازمان اضافه). فیزیک 25 درصد بیشتر. و شیمی هم 10 درصد (انقدر برای شیمی خسته بودم که حتی صفحه ی آخرش که مطئنم بیشترش رو میتونستم بزنم (مباحث پیش 2) رو یادم رفت که بزنم و کلی تست از دست دادم.
    من فهمیدم که مشکل اساسی من زمانه که اون هم دلیلش خستگیه (اول سرعتم خوبه ولی بعد خسته میشم و کند میشم).
    به نظر شما من باید چه کار کنم تا این مشکلم برطرف شه؟
    این رو هم بگم که من خیلی بد رو صندلی مشینیم و نمی تونم عادتم رو ترک کنم
    دوستان اگه می تونید کمکم کنید لطفا دریغ نکنید و نظراتتون رو بنویسید
    اگه هنوز تو نظرسنجی ها هم شرکت نکردید یه سری بهشون بزنید (تو امضامه!)
    salam,aval begam fonte farsi nadaram,sharmandam ...vali mikhastam javabe in dustemuno bedam...goftam dg bikhiale font
    aval inke shoma deleto ba darsadaE k tu vaghte ezafe miari khosh nakomn!hamishe darsadaE k tu konkor zade mishe paEntar az tavanaEtunei !in darsada tavanaEye vagheEye shomaro neshun mide vaghti faktore ZAMAN RO HAZF mikoni...pas mituni say koni b tavanaEye vaghEt bnazdik besi
    dovom inke...shoma lotf kon doros beshin,,,ghoz nayar sare barge dalile elmi dare in ghazie b diafragm feshr miado khon doros jaryan peida nemikoneo kholase az harfa k bad baEse aehsase khastegi mishe
    sevom inke shoma ye bar sari kole soalaro hal mikoni...faghat unaE ro k baladi...yani kole daftarche ekhtasiso miri jolo...riu soalayiam k gir daran vaghteto talaf nemikoni...intori soalayi k motmaen boodi baladio b khatere khastegio kambude vaght beheshun naresidi(mese safe akhare shimi k khodet gofti)az dast nemidi...bad vase bare dovom k khialet az babate un soala rahat shod miri sare soalaye gir darp ba ghelegh...rasti timaye motaleatam in avakher 4 saate kon...yani khodeto majbur kon 4 sa@ y ja beshini ta adat koni
    omidvaram movafagh bashi !

14. 3 کاربر از mahdis_apex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •