ممنون . درست شد 340/340
ممنون . درست شد 340/340
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟ یا باشه و یه سوال دیگه دیروز داشت درایور c رو اسکن میکرد 240 threat detected so far شده بود یعنی 240 تا ویروس پیدا کرده بود ؟بعد چکارشون کرد چون الان 0 شده تو quarantined items هم چیزی نیست
Last edited by silvanaboy; 15-01-2012 at 23:24.
سلام دوستان
DNS SERVER های ClearCloud دو روز هست (از 13 ژانویه)که غیر فعال شده است و تنظیم
DNS ها روی DNSهای ClearCloud دیگر موثر نیست.
وقتی چیزی پیدا میکنه، کلید result را نشون میده و خودت تصمیم میگیری که چه کار کنی.
اگه یه ضرب clean را زده باشی، همه را پاک میکنه. گزینه های دیگه quarantin و add to trusted یا submit یا report as fulse هست.
ممنون از جوابتون ولی من چیزی رو نزدم فقط کامپیوتر رو خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم 0 شده
جدیدترین اسکنر کمودو رو میخوام . یه نسخر پرتابل داشت ؟
میخوام کاسپر اسکای آنتی ویروس رو در کنار فایر وال کمودو داشته باشم دقیقن راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
Last edited by kaivanika; 16-01-2012 at 15:55.
دوستان لطفا این 6 تا ویروس را با کومودو تست کنید ولطفا یکی از شما ها در این تاپیک شرکت کنید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز 123
اینم تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سریع تر شرکت کنید چون محدودیت زمانی داره و در اخر بهترین انتی ویروس مشخص میشه
دوست عزیز false alert کمودو خیلی زیاده پس رو فایلهایی که ویروس شناخته اصلا حساب نکن.
به قول دوستمون ریزولتو باز کن ببین چه برنامه هاییو ویروس شناخته.
دوباره درایو اسکن کن اگر کردی و پیدا نشد پاک کرده.
کمودو مگه پرتابل هم داره؟باید بنصبی.
در ضمن مگه فایروال کسپرسکی چشه؟تازه انتی اتک هم داره.انتی اسپم هم داره.انتی بنر هم داره.خارج از موضوع وب اسگنر هم داره.
برای چی اخه دو تا محصول؟
اسم فروم؟
سلام
وقتی میگید network connection یعنی دقیقا کجا؟ اگر منظورتون اونجایی که در عکس زیر میبینید، دست نزنید، بزارید باشه:
![]()
چه جالب من کل سایتو کپی کردم ولی اسم فروم کپی نشد
forum.----------
چرا نمیشه کپی پست کرد
----------
سافت 98
s_o_f_t98.ir
Last edited by pedram_01; 16-01-2012 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)