تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 451 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام خسته نباشین

من میخوام برای لپ تاپ کول پد بخرم . نظر شما چیه ؟ کسی تست کرده ؟ خوبه ؟ چه مارکی بگیرم بهتره ؟
    1 مدل اینجا دیدم تمام المینیوم بود با 2 تا فن میگفت 18 تومن خوبه ؟ بهترین مدلش همین بود مدل های پائین تری هم داشت ک 4 تا فن داشتن حالا نظر شما چیه ؟
    دمای لپ تاپ را اندازه گرفتم در عادی ترین حالت دمای تمام قطعات اصلی روی 56 به بالا هست که به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم.
    سلام
    من کول پد کولر مستر گرفتم 45 تومن خیلی گرون بود ولی خب خریدم طبق تستی که داشتم دمای هارد حدودا 36 درجه بود که حدودا 3 درجه کاهش دما داشت حدودا به 33 یا 32 رسیده بود (حالا به اون ربطی داشت مطمئن نیستم ولی واقعا دما کاهش داشت)
    به نظر من چون این فنها از طریق برق USB تامین میشه و برقشون 5 ولته که خیلی کمه بهتره که باز بشن و 12 ولتی بشه که خیلی عالی میشه یعنی فن رو به آداپتور جداگانه وصل کرد ولتاژ متغیر داشته باشه ولی من اینکار رو نکردم چون گارانتیش باطل میشه تابستون 12 ولتیش میکنم

ویرایش
    حدود یه ربع پیش بایوسم رو آپدیت کردم داشتم میمردم خیلی دعا کردم
    خیلی استرس داشتم خوشبختانه مشکلی پیش نیومد
    Last edited by ata.royalfalcon; 06-02-2011 at 23:45.

2. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من کول پد کولر مستر گرفتم 45 تومن خیلی گرون بود ولی خب خریدم طبق تستی که داشتم دمای هارد حدودا 36 درجه بود که حدودا 3 درجه کاهش دما داشت حدودا به 33 یا 32 رسیده بود (حالا به اون ربطی داشت مطمئن نیستم ولی واقعا دما کاهش داشت)
    به نظر من چون این فنها از طریق برق USB تامین میشه و برقشون 5 ولته که خیلی کمه بهتره که باز بشن و 12 ولتی بشه که خیلی عالی میشه یعنی فن رو به آداپتور جداگانه وصل کرد ولتاژ متغیر داشته باشه ولی من اینکار رو نکردم چون گارانتیش باطل میشه تابستون 12 ولتیش میکنم

ویرایش
    حدود یه ربع پیش بایوسم رو آپدیت کردم داشتم میمردم خیلی دعا کردم
    خیلی استرس داشتم خوشبختانه مشکلی پیش نیومد
    منم یه دونه 3 فنه که 18 تومن بود تست کردم و شاید 2 درجه خنک تر شد!!! کلا این مدل زیر سوراخ کم داره و کول پد جالب جواب نمیده.

به نظر من یه مدلایی هست (مثلا کولر مستر داره) که حدود 15 تومنه و وصل میشه به ونت خروجی هوا ، اونها فکر میکنم بهتر باشه چون در واقع ونت خروجی لپ تاپ رو که دست بزنید به شدت داغه و یه جورایی دست رو میسوزنه، بنابراین نقطه ی بهینه اون طرفه.

زیر لپ تاپ رو هم دست بزنید، یا جای دست رو ، خیلی داغ نیست و نشون میده که این بخش مقاومت حرارتی بالا و گرادیان حرارتی بالایی داره و استفاده از مثلا کول پد اثرش کمتره. البته از اون مدلها تو بازار ندیدم ولی نو Anand Tech یه بار تست کرده بودند و به نظرم اومد که طراحی خوب و منطقی داره و نتایج هم خوب وبد. فکر کنم حدود 5 تا 10 درجه بتونه این مدل رو خنک کنه.

4. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    همانطوري كه ميدونين لپتاپم دو گرافيكه هست
    اين نرم افزار مانيتورينگ و تست سخت افزار اورست رو كه اجرا ميكنم هر دو ثانيه به دو ثانيه بين گرافيك اول و دوم سوييچ ميكنه كه به نظر من طبيعي هست چون در حال تست و مانيتورينگ هست كه من نميخوام اينطوري باشه
    كسي راه حلي داره يا تنظيماتي ميخواد؟؟؟
    اين نرم افزار اورست بهترين در نوع خودشه كه من نميخوام از نرم افزار ديگه اي استفاده كنم

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی.

من دو مدل از کولر مستر دیدم که به نظر خوب میان :
    cooler master notepal infinite
    cooler master notepal u3

مدل اول توی سایت کولر مستر نوشته که تا 17 درجه دما را کاهش میده همچنین قابلیت تنظیم سرعت فن هم داره و حداکثر سرعتش 2000 rpm هست و همچنین فقط 1 فن بزرگ داره و سطحش هم الومینیوم هست

مدل دوم قابلیت تنظیم سرعت داره و همچنین 3 تا فن داره که قابلیت جابجایی دارن و همچنین حداکثر سرعتش 1800 rpm هست وسطح الومینیوم

اینم لینک مدل ها از سایت کولر مستر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    در ضمن دوستان اگه مدل دیگه ای از برند دیگه ای هم در نظر دارید که میدونید بهتره ممنون میشم معرفی کنید.
    حداکثر بودجم 50 تومن هست.

8. 3 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من اين مدل رو دارم 45 تومن خريدمش قابليت تنظيم سرعت هم داره اين قابليت تنظيم سرعت زياد به درد نميخوره فقط يه فن بزرگ داره كه خيلي محسوس نيست يعني خيلي كم جريان هوا رو احساس ميكني حتي روي اخرين درجه باشه همانطوري كه گفتم بهتره 12 ولتي بشه

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام-میخواستم بدونم لپتاپ شما در حالت عادی چقد رم بر میداره

12. این کاربر از hamid.5574 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام-میخواستم بدونم لپتاپ شما در حالت عادی چقد رم بر میداره
    میزان استفاده از رم بستگی به ویندوز و نرم افزارهای نصب شده داره و تو هر سیستمی متفاوته.

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

در باره کول پد.تو این مدل لپ تاپ کارایی نداره حدود 3 درجه اونم با یه کول پد عالی،مگه درب زیر لپ تاپ رو باز کنید و با احتیاط روی کول پد بذارید.در این صورت حدود 10 تا 15 درجه دما پایین میاد اونم با یه کول پد ساده.

14. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان ممنون.
    حالا به نظر شما چیکار کنم ؟
    اقای ata.royalfalcon شما از کول پدت راضی هستی ؟ دما با کول پد و بدون اون چقدره ؟ ممنون میشم با نرم افزار HWMonitor دمای لپ تاپت را در حالت عادی ( با کول پد و بدون کول پد ) و در حالت بازی ( باز هم با کول پد و بدون کول پد ) از دمایی ک نرم افزار نشون میده عکس بگیری و برای ما بذاری که منم و کسایی که این مشکل را دارن از این سردرگمی دربیایم، ممنون میشم اگه این زحمت را برای من بکشی. ( در ضمن بی احترامی نباشه برای اینکه تاتاثیر کول پد مشخص بشه باید حداقل 15 الی 20 دقیقه روشن باشه تا تاثیر کامل خودشو نشون بده.
    احساس میکنم دمای زیاد برای لپ تاپ ضرر داره وقتی با نرم افزار HWMonitor دمای قطعات رو نگاه میکنم از وقتی که لپ تاپ روشن میشه دما روی 55 تا 58 میچرخه بعد از کار کردن لپ تاپ در حالت عادی ( اینترنت ، اهنگ و ... ) تا 65 هم میرسه اما توی بازی تا 80 هسته های سی پی یو دماشون ثبت میشه و گرافیکم تا 90 هم میره مادربورد هم که دماش مثل سی پی یوست .
    هارد هم در بدترین شرایط 40 درجه است.
    به همین خاطر میخوام کول پد بگیرم شاید بهتر بشه.

اینم لینک دانلود نرم افزار :

کد:
    Last edited by You Were Mine; 07-02-2011 at 16:25.

16. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون.
    اقای ata.royalfalcon شما از کول پدت راضی هستی ؟ دما با کول پد و بدون اون چقدره ؟ ممنون میشم با نرم افزار HWMonitor دمای لپ تاپت را در حالت عادی ( با کول پد و بدون کول پد ) و در حالت بازی ( باز هم با کول پد و بدون کول پد ) از دمایی ک نرم افزار نشون میده عکس بگیری و برای ما بذاری که منم و کسایی که این مشکل را دارن از این سردرگمی دربیایم، ممنون میشم اگه این زحمت را برای من بکشی. ( در ضمن بی احترامی نباشه برای اینکه تاتاثیر کول پد مشخص بشه باید حداقل 15 الی 20 دقیقه روشن باشه تا تاثیر کامل خودشو نشون بده.
    احساس میکنم دمای زیاد برای لپ تاپ ضرر داره وقتی با نرم افزار HWMonitor دمای قطعات رو نگاه میکنم از وقتی که لپ تاپ روشن میشه دما روی 55 تا 58 میچرخه بعد از کار کردن لپ تاپ در حالت عادی ( اینترنت ، اهنگ و ... ) تا 65 هم میرسه اما توی بازی تا 80 هسته های سی پی یو دماشون ثبت میشه و گرافیکم تا 90 هم میره مادربورد هم که دماش مثل سی پی یوست .
    سلام چشم الان سر كار هستم ميرم خونه تست ميكنم ولي من بازي نميكنم
    زياد ازش راضي نيستم چون خيلي كم فوت ميكنه
    ولي چندتا مسئله اي رو هم بگم
    1. كول پد چند فنه رو بخرين يه فن بزرگ هم داشته باشه كمه يعني حداقل 2 تا فن 12 سانتي يا 3 تا فن 8 سانتي خوبه بيشتر هم باشه خوبه
    2. بايد 12 ولتي بشن گرچه سر و صدا بالا ميره اما كارايي بالاتر ميره
    3. تاثير اين كول پدها ناچيزه بخاطر اينكه مادربرد و گرافيك و CPU در يك فضاي تنگ و محدود قرارگرفته اند كه در مقايسه با PC معمولي تهويه خوبي هم ندارن ولي بودنش بهتر از نبودنشه

18. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان ممنون.

اینم لینک دانلود نرم افزار :

کد:
    فکر نکنم خریدش راضیتون کنه. حتی 40 50 تومنی ها هم .... حدسم همونی هست که وایومن جان گفتند. 2 تا 3 درجه خنک تر !!!

البته من یه سری زیرش رو باز کردم و بدون ول پد فکر کنم دما کلا 1 درجه بهتر شد !!! با کول پد دیگه یادم رفت تست کنم !!! مال من هم مثل شماست ، همش 65 66 میزنه !!! خیلی زیاده ولی اگر کار سنگین بهش ندی مشکلی پیش نمیاد. .اسه کار سنگین باید یه فکری کنید چون وقتی برسه به 95 دیگه جالب نیست .... معمولا باید 10 15 درجه از حد مجاز کمتر باشه یعنی 89 تا 95 درجه میشه دمای مناسبش.

20. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •