کاملا تایید می شه. خیلی باید مواظب باشید:
![]()
کاملا تایید می شه. خیلی باید مواظب باشید:
![]()
Last edited by koorosh2500; 25-01-2011 at 02:44.
والا برای من الان 5 الی 6 روزه متوجه شدم که اینطوری شده قبلا از ساعت 6 رد میکرد جز ترافیک های رایگان حساب نمیکرد و تو این چند روز هم تا راس ساعت 7 جز ترافیک رایگان محسوب شده و فعلا که مشکلی نبوده ولی همونطور که دوستان عرض کردند باید حواسمون باشه یکموقع از حجم ما کم نکنه تو این بازه زمانی و برای همین منظور من 3 الی 4 بار وسط کار DC میکنم و گزارش حجم دانلودی رو از سایت در میارم و وقتی میبینم مشکلی نیست دوباره دانلود رو ادامه میدم تا به ساعت 7 برسه
از چهارشنبه سرعت دانلود شب من خیلی افت کرده قبلا شبی 2 کمتر نمی گرفتم الان دیگه هنر کنه میشه 1.4 تاره با احتساب ساعت 7
سرعت از همون اول یک میره روی 30 فیکس میشه ، اوضاع خیلی داغونه
برای بقیه هم همینطوره؟
سرعت دانلود ما اینطوری بود که با سرویس 128 از ساعت 1 تا 5 سرعت دانلود حدود 30 هست و بعد از اون یعنی از ساعت 5 الی 7 صبح میره رو 130 و 140
سرویس 256 هم همینطوره سرعت اولی حدود 60 هست و از ساعت 5 تا 7 صبح میره رو 190
درسته که این ناپایداری هارو دارهارس آنلاین ... ولی خدائیش از بقیه ای اس پی ها سرتره و منصف تر ...
بقیه ای اس پی ها حتی توی روز هم برای 128 سرعت بیشتر از 16 ارائه نمیدن ... حالا پارس تو ساعات رایگان داره 32 میده ... تازه اواخر ساعات رایگان هم که حسابی میکشه بالا
در کل قبول دارم چیزی نیست ... یعنی نسبت به کشورای دیگه ... ولی خب به نسبت باقی ای اس پی ها که خیلی خیلی بی ش .... ف هستن ... خیلی منصفترهارس انلاین
موافق نیستید؟
آره منم دیشب تا 7 دانلود کردم مجموعا شد 900 مگ
من هر شب 900 مگ دانلود میکنم
من الان 128 دارم
روز 16 هست شب هم 16
اوایل روز 150 بود شب 20 یا 30
چرا اینجوریه؟
فکر نکنم ربطی به شهر داشته باشه آخه وقتی همیشه اینجوریه خودشون این کار رو کردم
من 3 ماه پیش که 128 گرفتم تو پنلم زده بود سرعت دریافت 256 و ارسال هم 256 الان نوشه 128
منم نگفتم ربط داره
ميخاسنم ببينم كدوم شهري كه اينطوري كرده
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)