الان زنگ زدم طرف آب پاکی رو ریخت رو دستمون
گفت از جای دیگه تهیه کنین
حالا دیگه تنها راه 10 نفر شدنه
الان زنگ زدم طرف آب پاکی رو ریخت رو دستمون
گفت از جای دیگه تهیه کنین
حالا دیگه تنها راه 10 نفر شدنه
خیالی نیست، از طرز رفتار و جواب دادنش معلوم بود فروشنده نیست، (اگه فروشنده بود به جای جواب کردن فوقش یه قیمت بالاتر می داد)، واسه پیگیر هاتون هم ممنون
بی زحمت یه امار از فروشنده ای که مشهد بود بگیر ببین چی میگه .
دوستانی هم که 100% می خوان خرید کنند لطفا توی گروه یه اعلام حضور بکنن تا ببینیم فعلا چند نفر هستیم.
ادرس گروه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arash59b; 08-05-2011 at 17:47.
سلام
بچه ها صبر کردن دیگه بسه
همین 6 . 7 نفری که هستیم بهتره بریم بگیریم
شاید حدود 2700 بشه گرفت
فردا عصر قراره برم صحبت نهایی رو داشته باشم و آدرس دفتر تهرانشو بگیرم
آخرین فرصته که اگه کسی می خواد بخره اعلام کنه وگرنه دیگه به هیچ جا نمی رسیم
Last edited by SaeedEminem2; 08-05-2011 at 21:26.
من می خواستم توی اون گروه اعلام کنم برای خرید ولی چون کاربر تازه ام نتونستم وارد اون لینکی گفتید بشم.
تکلیف چیه؟؟؟
اولا شرمنده بابت بدقولی اون طرف که معلوم نشد چشه
دوما من با این قیمت نمیتونم بخرم،مجبورم تا تابستون صبر کنم
بازم معذرت میخوام
به قول معروف دشمنت شرمنده. واسه زحمتی هم که کشیدی یه دنیا ممنون.
اره با این قیمت ها که واقعا نمی سرفه ، اگه قیمت بالای 2600 باشه منم مشکل پیدا می کنم .
خدا کنه تعدادمون تکمیل بشه و بتونیم با یه قیمت مناسب تری بگیریم.
به نظر من که اگه به تابستون بخوریم دیگه باید دور خرید رو خط بکشیم چون تقاظا زیاد میشه و بعید می دونم قیمت بیاد پایین.
من یه سرچی در مورد خرید از سایت های خارجی انجام دادماولا این که این سایت ها (مثل امازون ، ای بی و اپل استور) هیچ تخفیفی به خرید به تعداد نمی دن پس چه همه باهم ازشون بخریم چه تک تک فرقی نمی کنه.
بعد اینکه تقریبا هزینه خرید+ پست به ایران + گمرک + پورسانت چیزی بین 100 تا 300 تومن کمتر ایران میشه.مدت زمان ارسال به ایران هم بستگی به نوع پست فرق می کنه که بهترینش حدودا 3 روز تا ایران طول می کشه (معمولا اول به دوبی و بعد از یه توقف یک روزه به ایران فرستاده میشه). دیگه بقیش مدت زمان توقف تو گمرک و بعد پست ایران هست.یه راه دیگه اینه که بیخیال سایت های خرید بشیم و خودمون با استفاده از مستر یا ویزا کارت خرید کنیم.من از طریق یکی از اشناهامون یه نفر رو پیدا کردم که مستر کارت داره و معتبر هم هست (خرید های خارجی شرکت آشنا مون رو انجام می ده). قرار شده باهاش صحبت کنه یه جواب به من بده که ایا می تونه لپ تاپ رو به تعداد واسمون بخره یا نه .یه راه دیگه هم هست که واسه کسایی که به این سایت ها اعتماد ندارند مناسب تره و اینکه انلاین خرید نکنیم یعنی با مسئول فروش مثلا اپل استور سنگاپور مکاتبه کنیم و بگیم که می خوایم مثلا 5 تا مک پرو بخریم اون هم شماره حساب شرکت رو به ما می ده و ما هم پول رو واسشون می ریزم به حساب . این کار رو هم از طریق سایت webtransfer.org می شه انجام داد یعنی ما از طریق شتاب پول رو میریزیم به حساب این سایت و اون هم پول رو می ریزه به حساب اپل استور. (در ضمن با تحقیقی که کردم این سایت کاملا معتبر هست و کمترین پورسانت رو نسبت به سایت های دیگه می گیره)یه نکته دیگه اینه که تو گمرک معمولا برای بررسی، محموله ها رو باز می کنن (البته بستگی به نوع کالا هم داره)، یعنی ممکنه که لپ تاپ رو از جعبش خارج کنن.اگر دسته جمعی خرید کرده باشیم، باید بریم گمرک و بگیم که این ها واسه کار شخصیه نه فروش چون میزان گمرکی این دو حالت فرق می کنه (اگه واسه فروش باشه که مسلما در صد پول گمرکش بیشتر میشه و استفاده شخصی گمرکش کمتر).
در کل من موافق این نوع خرید ها نیستم و به نظرم به دردسترش نمی ارزه (مگه اینکه اختلاف قیمتش با ایران دندونگیر باشه).
دوستان اینجا هنوز مشغول چک و چونه واسه قیمتین ؟ ؟بابا بخرین بره دیگه
![]()
منم زیاد با این روش موافق نیستم
ممکنه از 3 تا کشور مالیات و گمرک بیاد روش و قیمت نهایی از قیمت داخل گرون تر بشه
تازه اگه ایرادی داشت هیچ جوابگویی در کار نیست
بحث اعتماد کردن دیگه بماند!
در مورد گمرک دوستان خبر جالبی براتون ندارم اینکه در مورد لب تاپ گمرک ایران حداکثر 30 درصد قیمت لب تاپ روش ازش شما میگیره! حال از صحت و سوق این مطلب باید تحقیق کنم اما اگر به این شکل باشه کلا باید قید خرید پستی رو زد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)