تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 2199 اولاول ... 2593093493553563573583593603613623633694094598591359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای من تا 7.59 سرعت دانلود 15 هست 8 که میشه سرعت میشه 64
    عجب نامردایی هستن ...........
    واسه من ساعت های رایگان سرعت یک مگابیت دانلود میکنم.

فقط این رو در نظر داشته باشید که باید با دانلود منیجر دانلود کنید.واسه هر فایل تعداد کانکشن رو 5 تا بگذارید.
    بهترین برنامه رایگان به نظرم Jdownloader هست. اگه اکانت سایتهای مثل رپیدشیر و فایل سونیک و ... داشته باشید تو اون وارد می کنید .فایلتون هم که دانلود شد خود برنامه براتون فایل های زیپ یا rar رو extract میکنه و آماده تحویل شما میده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین دوست من اگر واژه ای بدتر از افتضاح هم در ادبیات ایران موجود بود باز هم برای توصیف وضعیت مبین کم بود. من چند ماهه که مشترک سرویس 128 هستم و در طول روز چندبار به شبکه کانکت میشم. شاید باورت نشه ولی هردفعه که به شبکه کانکت میشم وضعیت یکجور خاص خودشه (باور کن غلو نمیکنم) مثلا یکبار وصل نمیشه، دفعه بعد وصل میشه ولی ترافیک صفره، دفعه بعد وصل میشه ولی جی میل مشکل داره، یه بار یاهو مشکل داره، تورنت که تقریبا همیشه مشکل داره، یه وقتایی با چیز پی ان مشکل داره، یه وقتایی با شیلرتشکن مشکل داره. تازه در مواقعی هم که ظاهرا مشکلی نداره فقط و فقط برای وبگردی میشه ازش استفاده کرد. سرعت دانلود در هر صدم ثانیه نوسان داره و از 16 هی میاد پایین، پایینتر، صفر میشه ، میره بالاو...

من فکر میکنم این قطع شدن شما به خاطر مودمتون هست. نمی دونم کدوم مدل رو دارید .موقعی که ایرانسل داشتم مودم bm635 رو داشتم . خیلی مشکل قطعی داشتم. یکی دو ماه با پشتیبانی ایرانسل درگیر بودم! آخرش مودم رو برام عوض کردن با مدل جدید Huawei و مشکلم حل شد.
    البته تو این سه چهار ماهه که مبین نت داشتم تا بحال یکبار هم قطعی نداشتم.

یه پیشنهاد
    اگه مودمتون گارانتی داره حتما زنگ بزنین پشتیبانی و بهشون بگین مشکلتون رو . اونقدر باید بهشون گیر بدین که بیان عوض کنن.

3. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم این قطع شدن شما به خاطر مودمتون هست. نمی دونم کدوم مدل رو دارید .موقعی که ایرانسل داشتم مودم bm635 رو داشتم . خیلی مشکل قطعی داشتم. یکی دو ماه با پشتیبانی ایرانسل درگیر بودم! آخرش مودم رو برام عوض کردن با مدل جدید Huawei و مشکلم حل شد.
    البته تو این سه چهار ماهه که مبین نت داشتم تا بحال یکبار هم قطعی نداشتم.

یه پیشنهاد
    اگه مودمتون گارانتی داره حتما زنگ بزنین پشتیبانی و بهشون بگین مشکلتون رو . اونقدر باید بهشون گیر بدین که بیان عوض کنن.

دوست عزیز جوابتون یکم شبیه جواب پشتیبانی مبین بود.
    نه دوست عزیز من. شما به پست من اصلا توجه نکردید. وقتی به یاهو وصل نمیشه ایراد مودمه؟ یا وقتی تورنت سرعتش پایینه؟ قصد من بازگو کردن گوشه ای از ایرادهای هر روزه شبکه بود که تقریبا همه دوستان باهاش دست و پنجه نرم میکنند.

5. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز جوابتون یکم شبیه جواب پشتیبانی مبین بود.
    نه دوست عزیز من. شما به پست من اصلا توجه نکردید. وقتی به یاهو وصل نمیشه ایراد مودمه؟ یا وقتی تورنت سرعتش پایینه؟ قصد من بازگو کردن گوشه ای از ایرادهای هر روزه شبکه بود که تقریبا همه دوستان باهاش دست و پنجه نرم میکنند.
    من اون مورد رو فقط در مورد قطع شدن مودم عرض کردم. بقیه مشکل ها میتونه از مبین نت باشه به جز تورنت . فکر نکنم تورنت یا امثال تورنت (peer-to-peer file sharing protocol) معیار خوبی برای مقایسه کیفیت و سرعت اینترنت باشه.

7. 2 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا اگه کسی تو اصفهان مبین نت داره بگه کیفیتش چطوریه من میخواهم512 بگیرم میگن تو اصفهان کیفیتش بده و شهرداری همکاری نمیکنه ...
    خوبه بد نیست تو این هفته یکم قطعی 2 ساعتع داشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خوبه بد نیست تو این هفته یکم قطعی 2 ساعتع داشته
    ببخشید شما کجای اصفهان هستید ؟ شبا با idm از میهن دانلود و سایت هایی که لینک مستقیم میزارن چقدر سرعت داره؟ سرعت شما هم 512 کیلوبیته؟

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آیا ساعت 12 شب تا 2 هم از فضای رایگان برداشته شده؟؟
    یعنی سرجمع فقط 12 ساعت فضای رایگان داریم؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا ساعت 12 شب تا 2 هم از فضای رایگان برداشته شده؟؟
    یعنی سرجمع فقط 12 ساعت فضای رایگان داریم؟

فضای رایگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

طبق فرموده خود سایت از 2 صبح تا دو ظهر رایگانه ترافیک...

12. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام؟

کسی نیست مرا یاری دهد ؟
    دوستان وضع مبین نت چطور هست ؟ 1 مگابیتش!
    دوستان در ین مورد باید کسی که تو منطقه هست ج بده من تو اصفهانم خوبه بد نیست

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

ببخشید شما کجای اصفهان هستید ؟ شبا با idm از میهن دانلود و سایت هایی که لینک مستقیم میزارن چقدر سرعت داره؟ سرعت شما هم 512 کیلوبیته؟
    شمال اصفهان هستم من قبلا سرعت 512 داشتم 60-70 میچرخید به نظر من یه مگ خوبه

14. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب منم اصفهانم و حدود 3 روزه از مخابرات لعنتی مهاجرت کردم به WiMax.
    توی منطقه ما، فقط و فقط مخابرات آشغال سرویس میده و حدود 2 ساله دارم پول بی زبون رو میریزم توی حلقشون و دریغ از 1 روز سرویس خوب! برای دوستان اصفهانی عرض میکنم که توی خیابون شریف واقفی هستم و پوشش اینجا خوبه.
    حدود 3 هفته بود که از قطعی لینک مداوم و افت سرعت شدید رنج میبردم و نهایتا تصمیم گرفتم یه وایکمس مبین بگیرم.
    یه طرح ویژه 1 ساله هاشون رو گرفتم (که مثلا مودمش رایگانه!!! که البته نیست! سرویس 512) و از پایدار بودن سرعتش راضیم. مخابرات لعنتی رو ازش سرویس 1 مگ داشتم و چند وقته سرعتم از 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه. همچنین از 10:30 صبح قطعی های من شروع میشه و حدود 2 دقیقه یکبار (عین تلفن سکه ای) قطع میشه و هر بار 2 دقیقه طول میکشه وصل شه.

تنها مشکلی که تا الان بهش برخوردم، Torrent ئه!
    تورنت رو این خسیس ها بستن؟؟ خیلی مسخره س. کلا من خیلی تورنت استفاده میکنم و همیشه بعد از اینکه تورنت هام تموم میشه، تا چند هفته سید میکنم. (البته در ساعتهای رایگان!) این الان اصلا نه سید میکنه و نه میشه باهاش دانلود کرد. چه در روز و چه در ساعتهای رایگان!
    راهی نداره بشه دور زد این قضیه رو؟
    البته همونطوری که گفتم همینکه 1 دقیقه یکبار قطع نشه، برای من کافیه!
    احتمالا منو توی این تاپیک زیاد میبینین!

16. این کاربر از M3hr4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •