دوست عزیز دکمه فانکشن روی کنترل یا دستگاه پخش دی وی دی را آنقدر فشار بدید تا AUX در صفحه نمایش پلیر ظاهر بشه.
دوست عزیز دکمه فانکشن روی کنترل یا دستگاه پخش دی وی دی را آنقدر فشار بدید تا AUX در صفحه نمایش پلیر ظاهر بشه.
در مورد HT های شرکت سونی اغراق نشده.بلکه با شرکت های دیگه مقایسه شده وگرنه سونی همونیه که هست.و واقعا ضعف توی صدا و DSP اش مشخص هست.
چرا در مورد FZ900 فکر نمی کنید؟پیشنهاد می کنم صداش رو بشنوید و با سری DZ مقایسه کنید.
سلام
لطفا برای خرید راهنمایی کنید
انتخاب من T14 بود ولی حالا حالاها موجود نیست
بهترین جایگزین چه مدل و مارکی هست ؟
میخوام بیشترین فرمت ها رو بدون مشکل از رو هارد پخش کنه و منوی قابل استفاده برای هر سنی رو داشته باشه
قیمتش هم زیر 100000 باشه اگه مدل بالای 100000 هم بود که از نظر امکانات قابل توجه بود معرفی کنید
مرسی
یه سوال ما یه تلوزیون 42ال جی داریم که هم دی وی دی هم ودیو داریم من می خواهم سینما خانگی خریم آیا می تونم سه چهار تا باند بخرم و رو تلوزیون نصب کنم؟
اگه برای خرید عجله نداری صبر کن تا احتمالاً 20 فروردین تی 14 + میاد اون را بخر یا های ویژن 2615 را درموردش تحقیق کن و اون را بخر توی مایه همون بلوسنس امکانات داره ولی کیفیتش را نمی دونم
با سلام .من یک تلویزیون پاناسونیک VT20 خریدم و حالا میخام یک سینمای خانگی که بلوری هم پخش کنه بخرم. لطفا یک چیزی که در شان این تلویزیون باشه معرفی کنین! و قیمت هم بگید لطفا. برند فرق نمیکنه ولی خودم پاناسونیک پاییونیر و سونی رو بیشتر دوست دارم. مرسی
با سلام
دوستان عزیز
من یک دستگاه دارم که خروجی صدای اپتیکال مربعی داره و آمپلی هم ورودی اپتیکال سوزنی داره
چه جوری می تونم صدا رو به صورت دیجیتال انتقال بدهم. آیا کابل اپتیکالی وجود داره که یک سر مربعی و دیگری سوزنی باشه.می خواستم راهنماییم کنید
با تشکر
با سلام سینمای خانگی سامسونگ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلندگوهای خود را با قابلیت بی سیم نصب کنید. (مال خود شرکت توی سایتشه)
مال ما رو نصاب خود شرکت اومد با سیم بلندگوهای سینما رو به هم وصل کرد میشه توضیح بدین چه طوری وصلشون بکنم که به صورت بیسیم نصب بشه و از شره سیمها خلاص شم
نه نمیشه مگر اینکه اسپیکر کامپیوتر بخرید.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ببینید.چند مدل سینما خانگی بلوری به همراه عکس و مشخصات و قیمت و ... وجود داره.
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
شما فکر کنم باید همچین کابلی تهیه کنید.
![]()
شما بلندگوهای rear یا عقب رو باید به دستگاه مدول بیسیمی که به همراه سینماتون عرضه شده وصل کنید.
سامسونگ که همه چیزش فارسیه،هم منوی دستگاه و هم دفترچه و هم از تو خود سایتش فایل pdf فارسی برای دانلود هست.شما دفترچه رو مطالعه کنید مطمئنا به راحتی می تونید کار وصل کردن رو انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)