تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 1049 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوای صدای تلویزیون رو از اسپیکرهای سینمای خانگی بشنوم.
    تو سایت سامسونگ همچین راهنمایی کرده((شما می توانید یک فیش دو به دو را از خروجی صدای تلویزیون (Audio Out ) به ورودی صدای DVD یا AUX In وصل کنید و بعد با فشار دادن دکمه ی AUX روی کنترل DVD و انتخاب کردن آن، صدا را از باندهای سینمای خانگی داشته باشید))
    ولی من رو کنترل خودم همچین دکمه ای (( AUX )) پیدا نکردم.این دکمه کجاست؟؟؟
    مدل سینمای خانگی من C445 هستش
    کمک کنید ممنون میشم.
    دوست عزیز دکمه فانکشن روی کنترل یا دستگاه پخش دی وی دی را آنقدر فشار بدید تا AUX در صفحه نمایش پلیر ظاهر بشه.

2. 2 کاربر از mehjam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    فقط یه مغازه توی شیراز دیدم که پایونر داشت و به نظرم قیمتهاش غیر واقعی بود در کل با اینکه شدیدا برند Pioneer رو قبول دارم (لااقل توی صدا) اما اصلا از دیزاین سینما خانگی هاش خوشم نیومد بسیار ساده و (توهین به دوستداران نشه) بیریخت بود!
    ظاهر و زیبایی بسیار برام مهم هست.
    در مورد سونی از لحاظ امکانات اصلی(امکاناتی که روی صدا تاثیر میذاره) DZ810 و DZ910 هیچ فرقی باهم ندارند! اگه DZ910 رو پیشنهاد میکنید حتما 810 رو هم باید پیشنهاد بدید،
    راستی نمیدونم اینجا توی این فروم چرا اینقدر بر علیه سونی جبهه گیری شده و اینقدر بد میگن، توی شیراز تمام کسانی که توی کار فروش سیستم های صوتی هستند(سینما خانگی) حتی اونهایی که فقط ال جی یا فقط سامسونگ یا پاناسونیک کار میکنند میگن " فقط سونی بخر"!
    به نظرم در مورد ضعف HT های ساخته شده توسط غول صنعت دیجیتال دنیا کمی اغراق شده...
    در مورد HT های شرکت سونی اغراق نشده.بلکه با شرکت های دیگه مقایسه شده وگرنه سونی همونیه که هست.و واقعا ضعف توی صدا و DSP اش مشخص هست.
    چرا در مورد FZ900 فکر نمی کنید؟پیشنهاد می کنم صداش رو بشنوید و با سری DZ مقایسه کنید.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

لطفا برای خرید راهنمایی کنید

انتخاب من T14 بود ولی حالا حالاها موجود نیست

بهترین جایگزین چه مدل و مارکی هست ؟

میخوام بیشترین فرمت ها رو بدون مشکل از رو هارد پخش کنه و منوی قابل استفاده برای هر سنی رو داشته باشه

قیمتش هم زیر 100000 باشه اگه مدل بالای 100000 هم بود که از نظر امکانات قابل توجه بود معرفی کنید

مرسی

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال ما یه تلوزیون 42ال جی داریم که هم دی وی دی هم ودیو داریم من می خواهم سینما خانگی خریم آیا می تونم سه چهار تا باند بخرم و رو تلوزیون نصب کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

لطفا برای خرید راهنمایی کنید

انتخاب من T14 بود ولی حالا حالاها موجود نیست

بهترین جایگزین چه مدل و مارکی هست ؟

میخوام بیشترین فرمت ها رو بدون مشکل از رو هارد پخش کنه و منوی قابل استفاده برای هر سنی رو داشته باشه

قیمتش هم زیر 100000 باشه اگه مدل بالای 100000 هم بود که از نظر امکانات قابل توجه بود معرفی کنید

مرسی
    اگه برای خرید عجله نداری صبر کن تا احتمالاً 20 فروردین تی 14 + میاد اون را بخر یا های ویژن 2615 را درموردش تحقیق کن و اون را بخر توی مایه همون بلوسنس امکانات داره ولی کیفیتش را نمی دونم

8. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام .من یک تلویزیون پاناسونیک VT20 خریدم و حالا میخام یک سینمای خانگی که بلوری هم پخش کنه بخرم. لطفا یک چیزی که در شان این تلویزیون باشه معرفی کنین! و قیمت هم بگید لطفا. برند فرق نمیکنه ولی خودم پاناسونیک پاییونیر و سونی رو بیشتر دوست دارم. مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز
    من یک دستگاه دارم که خروجی صدای اپتیکال مربعی داره و آمپلی هم ورودی اپتیکال سوزنی داره
    چه جوری می تونم صدا رو به صورت دیجیتال انتقال بدهم. آیا کابل اپتیکالی وجود داره که یک سر مربعی و دیگری سوزنی باشه.می خواستم راهنماییم کنید
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام سینمای خانگی سامسونگ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلندگوهای خود را با قابلیت بی سیم نصب کنید. (مال خود شرکت توی سایتشه)

مال ما رو نصاب خود شرکت اومد با سیم بلندگوهای سینما رو به هم وصل کرد میشه توضیح بدین چه طوری وصلشون بکنم که به صورت بیسیم نصب بشه و از شره سیمها خلاص شم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سوال ما یه تلوزیون 42ال جی داریم که هم دی وی دی هم ودیو داریم من می خواهم سینما خانگی خریم آیا می تونم سه چهار تا باند بخرم و رو تلوزیون نصب کنم؟
    نه نمیشه مگر اینکه اسپیکر کامپیوتر بخرید.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

با سلام .من یک تلویزیون پاناسونیک VT20 خریدم و حالا میخام یک سینمای خانگی که بلوری هم پخش کنه بخرم. لطفا یک چیزی که در شان این تلویزیون باشه معرفی کنین! و قیمت هم بگید لطفا. برند فرق نمیکنه ولی خودم پاناسونیک پاییونیر و سونی رو بیشتر دوست دارم. مرسی
    شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ببینید.چند مدل سینما خانگی بلوری به همراه عکس و مشخصات و قیمت و ... وجود داره.

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

با سلام
    دوستان عزیز
    من یک دستگاه دارم که خروجی صدای اپتیکال مربعی داره و آمپلی هم ورودی اپتیکال سوزنی داره
    چه جوری می تونم صدا رو به صورت دیجیتال انتقال بدهم. آیا کابل اپتیکالی وجود داره که یک سر مربعی و دیگری سوزنی باشه.می خواستم راهنماییم کنید
    با تشکر
    شما فکر کنم باید همچین کابلی تهیه کنید.

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام سینمای خانگی سامسونگ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلندگوهای خود را با قابلیت بی سیم نصب کنید. (مال خود شرکت توی سایتشه)

مال ما رو نصاب خود شرکت اومد با سیم بلندگوهای سینما رو به هم وصل کرد میشه توضیح بدین چه طوری وصلشون بکنم که به صورت بیسیم نصب بشه و از شره سیمها خلاص شم
    شما بلندگوهای rear یا عقب رو باید به دستگاه مدول بیسیمی که به همراه سینماتون عرضه شده وصل کنید.

سامسونگ که همه چیزش فارسیه،هم منوی دستگاه و هم دفترچه و هم از تو خود سایتش فایل pdf فارسی برای دانلود هست.شما دفترچه رو مطالعه کنید مطمئنا به راحتی می تونید کار وصل کردن رو انجام بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •