تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 472 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سورن ef7 elx دارم و حدود 4000 تا کار کرده. مشکلاتم ایناس:
    1) کیلومتر شمارش بعضی وقت ها از کار میفته
    2) بعضی وقت ها هنگام استارت زدن، موتور یه صدای ترتر میده و خاموش میشه ولی بعد از استارت دوباره روشن میشه.
    3) توی تعویض دنده کپ داره.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با سپاس
    سلام
    1- دقیق نمیدونم از چی میتونه باشه احتمالا از پشت آمپر باشه یا اینکه با آپدیت نود icn درست بشه.
    2- علتش میتونه از بنزین باشه.
    3- احتمالا به مرور زمان و با کارکرد بالا مشکل برطرف میشه حداقل ماشین من که اینطوری بود.
    Last edited by mohsenjxj; 15-01-2015 at 20:30.

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سمند ای اف سون پایه گاز سوز...کارکرد 2500 کیلومتر

توی دور موتورهای بالا و زمانی که گاز میدم صدای ویز ویز از داشبورد سمت شاگرد میاد...راهی هست بشه این صدا رو حذف کرد!!!؟
    آیا نمایندگی درب ها رو ریگلاژ میکنه!!؟آخه صدای باد که می پیچه توی اتاق ماشین خیلی اعضاب خورد کن هست!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    1-از قیمت 100 تا 200 تومان چه نوع دزدگیری بهتر است و چه مدلهایی را پیشنهاد میکندید؟
    2-آیا با نصب دزدگیر روی سمند مالتی پلکس از لحاظ گارانتی مشکلی پیش میاد یا خیر و راه حلش چیست؟
    3-دزدگیر تصویری با قیمت ارزان و مناسب و کارایی خوب چه مارکهایی هستند؟
    از دوستان و مدیران خواهشمندم هر چه زودتر جواب بدید متشکرم
    Last edited by ali2521; 15-01-2015 at 21:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وحيدخان چراغهاي جلوي سمند موتور نداره و تنظيم ارتفاعش توسط دوتا پيچ كه پشت چراغ هست انجام ميشه .يكي از دوستان منم موتور چراغش يكسره شده بود كه با تعويضش مشكل حل شد .
    شما چرا موتورشو تعويض نمي كني؟
    درود بر شما
    شرح ماجرا
    طراح محترم سورن، خیلی براش کلاس گذاشته، بنده خدا خبر از آینده طرحش نداشته!!! یک کلید طراحی کرده برای چراغای ماشین و تو هر کدوم از چراغ های ماشین یک موتور قرار داده تا شما بر اساس تغییر وزن ماشین بتونی سطح نور چراغ ها رو تنظیم کنی، حالا مشکل من با این طراح بنده خدا چی هستش، در واقع هیچی!!؟؟ دستش درد نکنه، ولی ایران خودرو به خاطر قرار دادن جنس آشغال 6 ماهه من رو بیچاره کرده!!! تا حالا برای این مشکل 6 بار نمایندگی مراجعه داشتم(شایدم بیشتر) (6 ماهه که دارم از این ماشین استفاده می کنم باور کنید چراغ ندارم، مدارکش موجوده دوستان) شب اولی که ماشین رو گرفتم (لازم به یادآوری هستش که سورن من از روز اول به شدت مشکلات فنی، مخصوصا مشکلات الکتریکی و برقی داشت) داشتم از شدت تعجب می ترکیدم، هر دو تا چراغای جلوم موتوراشون دائم درگیر بود و سطح نور چراغام مرتب بالا و پائین می شد و هر دو تاشون همین صدائی که گفتم رو می دادن(خیلی خنده دار بود!!!)، حتی تو اولین مراجعم چراغ سمت چپم تعویض شد.
    نمی دونم چرا اینطوری می شه موتوراش مشکل داره، به نظرت با هزینه شخصی و باطری ساز خوب می تونم مشکلش رو حل کنم، با توجه به اینکه ماشین مدل بالا هست و من هم از لحاظ فنی ضعیف هستم می ترسم سرم کلاه بزارن، نمایندگی که ظاهرا توان حل مشکلاتش رو نداره، نور چراغام مثل پیکان مدل 54 هستش، نور چراغ سمت چپم لرزش داره، چراغ سمت راستی موتورش اتصالی کرده و درگیر شده

ماشین من ef7 بنزبنی هست مدل اسفند ماه سال 92 تا الان که مشکلی نداشته حالا موندم ردش کنم پارس tu5 بگیرم میگن صداش کمتره یعنی صدای داخل موتور کمتر داخل کابین میاد یا همین رو نگه دارم چون فکر نکنم از لحاظ مصرف فرق زیادی بین اف 7 و tu 5باشه
    بزرگوار من متاسفانه شما رو نمیشناسم و متاسفانه فقط به صورت مجازی با هم در ارتباط هستیم، شدیدا-- شدیدا-- شدیدا و دوستانه و دوستانه و دوستانه بهتون توصیه می کنم که این کار رو نکنید، تو پستای قبلیم گفتم امسال سال سیاه خودروسازی هستش، فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان به اندازه من به نمایندگی مراجعه داشته، توی 6 ماه 10 بار مراجعه و ماشینم حدود 45 روز در مجموع خواب بوده!!!!! (تمام اسنادش موجوده) خواهش می کنم برای خودت و اعصابت دردسر درست نکن، اگر ماشینت خوب هست و اذیتت نمیکنه قدرش رو بدون، تمام ماشین های حال حاضر ایران خودرو تو نمایندگی مرکزی ازشون فراوان درب نمایندگی هستش برای تعمیرات عجیب و غریب، نگیر بزرگوار که به نظرم واقعا ارزش نداره، فقط تندر خیلی کم دیدم که اون هم شنیدم داره بد می شه و اینکه ترتیب فراوانی ماشینهای دارای خریبی بر اساس مشاهدات من سمند، پارس، رانا، 206
    در ضمن پارس جدید رو هم دیدم و یکی از دوستان که از من بیشتر تو ماشین تخصص دارن از لحاظ کیفیت تائید نکردن

سلام
    آقا ما که داریم میفروشیم
    از دیروز همین جوری دارم بد و بیراه میگم به این صنعت به اصطلاح خودرو سازیمون/
    دیروز تا حالا چراغ چکش روشن شد/
    بعد 2500 کیلومتر/بردم نمایندگی میگه پذیرش 8 تا 10 صبحه/
    جالا من کی بردم 10 و 20 دقیقه میگه فرم پذیرشمون تموم شده/
    نمیگه فردا بیاوا میگه شنبه صبح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    گفتم این جوری نمیشه بردمش مکانیکی میگه سنسور گازت داره میسوزه/ رفع خطا نکرده بودم یه 200 تومن گذاشته بود رو دستمون ماشین صفر/یعنی خاک....
    منم رفع خطاش کردمو بردمش دم بنگاه/
    تو 2500 تایی که من باهاش رفتم بدنش به قدری به صدا در اومده که یکی ندونه فک میکنه باهاش مسافر کشی میکنم////
    دارم یه 206 sd بر میدارم/
    نمیدونم خدا کنه این یکی ...
    تهران هستی؟
    از سیستم مسخره ایران خودرو انتظاراتی داری، تازه داری خودت رو می کشی (دور از جون همه دوستان) ایراد ماشین رو قبول نمی کنن(اگه منظورت از فردا 5 شنبه هستش اینا 5 شنبه ها تقریبا تعطیل هستن)
    مثل اینکه یکی مثل ماشین من گیرتون افتاده، این سورنی که من گرفتم بیچارم کرده، یعنی این قدر که مشکل داره، فقط دارم حسرت ماشین قبلیم رو می خورم
    نمی دونم باهاش چه کنم، اگر ردش کنم، 2 یا 3 تومن ضرر کردم، اگر نگهش دارم خودم رو می کشه!!! اگر بفروشم بدتر گیرم بیفته چی، چون بفروشم از فورد که نمی تونم خرید کنم باید باز هم از ایران فرغون بخرم جالبه نه؟؟؟!!!

سلام دوستان
    2) بعضی وقت ها هنگام استارت زدن، موتور یه صدای ترتر میده و خاموش میشه ولی بعد از استارت دوباره روشن میشه.
    با سپاس
    درود
    مالتی هستی درسته؟ (اگر مالتی هستی فکر کنم بابت این مشکل خیلی اذیت بشی!!!)
    تازه گرفتی؟ (تحویل تیر 93 که نیستی احیانا؟)
    در مورد اول باهات مشترک هستم(کیلومتر کارکردت تغییر نمیکنه دیگه درسته؟)، چه عجب یکی با مشکل خودم پیدا شد، خوشبختم!!!! تا الان 6 بار برای این مشکل به نمایندگی مراجعه داشتم، توی مراجعه 4 ، آمپر ماشین تعویض شد ( با مصیبت فراوان بابت تهیه قطعه) که بعد از این باز هم 2 بار مراجعه داشتم، که از دیروز دوباره برای این مشکل و سایر مشکلات ماشین خواب هستش، اگر تونستی منشا و راه حل مشکل رو پیدا کنی، می تونی راه حل قضیه رو به من هم بگی

سمند ای اف سون پایه گاز سوز...کارکرد 2500 کیلومتر

توی دور موتورهای بالا و زمانی که گاز میدم صدای ویز ویز از داشبورد سمت شاگرد میاد...راهی هست بشه این صدا رو حذف کرد!!!؟
    آیا نمایندگی درب ها رو ریگلاژ میکنه!!؟آخه صدای باد که می پیچه توی اتاق ماشین خیلی اعضاب خورد کن هست!!؟

در مورد صدا هم باید بگم من هم داشبورد و ستون وسط و ستون عقبم صدا و لرزش فراوان داره و به خصوص در دور موتور 2750 تا 3000 تقریبا کل اتاق می لرزه، تا الان به فکرم نرسید به نمایندگی بگم برام صداگیری کنن (به خاطر مشکلات دیگه ای که دارم)، ولی منطقا این کار جز شرح وظایفشون هست
    رگلاژ درها رو هم باید براتون انجام بدن

5. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

الو الو کسی نیست جواب بده
    1-از قیمت 100 تا 200 تومان چه نوع دزدگیری بهتر است و چه مدلهایی را پیشنهاد میکندید؟
    2-آیا با نصب دزدگیر روی سمند مالتی پلکس از لحاظ گارانتی مشکلی پیش میاد یا خیر و راه حلش چیست؟
    4- باد تایرها چقدر باید باشد؟
    5- چراغهای کوچک جلو چند وات بهتر است و از چه مارکی باشه؟
    6- با دیاگ کرن آیا قابلیت جدید و اضافی به سیستم مالتی اضافه میشود؟
    7- میزان مقدار آب کافی برای رادیاتور سمند مالتی چگونه اندازه گیری میشه علامت ماکزیمم و مینیمومش کجاست؟
    Last edited by ali2521; 16-01-2015 at 13:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

7- میزان مقدار آب کافی برای رادیاتور سمند مالتی چگونه اندازه گیری میشه علامت ماکزیمم و مینیمومش کجاست؟
    سلام در مورد دزدگیر روی مالتی پلکس سیستمش رو بهم می زنه و اگر هم بهم بخوره گارانتی قبول نمی کنه
    لامپ کوچک از این ال دی های یخی انداختم

8. این کاربر از zadehhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    با سپاس
    سلام
    منم همین مشکلو داشتم.
    سنسور کیلومترو عوض کردم درست شد.

10. این کاربر از arian989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=وحید گودرزی;8519535]
    درود
    در مورد اول باهات مشترک هستم(کیلومتر کارکردت تغییر نمیکنه دیگه درسته؟)، چه عجب یکی با مشکل خودم پیدا شد، خوشبختم!!!! تا الان 6 بار برای این مشکل به نمایندگی مراجعه داشتم، توی مراجعه 4 ، آمپر ماشین تعویض شد ( با مصیبت فراوان بابت تهیه قطعه) که بعد از این باز هم 2 بار مراجعه داشتم، که از دیروز دوباره برای این مشکل و سایر مشکلات ماشین خواب هستش، اگر تونستی منشا و راه حل مشکل رو پیدا کنی، می تونی راه حل قضیه رو به من هم بگی

سلام
    بله مالتی هست مدل 93/02
    البته بعضی از دوستان با تعویض سنسور کیلومتر مشکلشون حل شده. من هم باید یه وقت بگیرم و ماشینو ببرم نمایندگی.
    راستی نمایندگی شرق(دماوند) کارش چطوره؟

12. این کاربر از روشنیک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    توی صفحه دیجیتال خودرو زمان تعویض روغن و فیلتر روغن رو 5000 کلیومتر و فیلتر هوا رو 3000 کیلومتر زده....
    ماشین الان 2700 کیلومتر کار کرده!!

سوال اینه که خدمات کارت طلایی برای اولین تعویض روغن 10000 کیلومتر هست راهی است که بشه کیلومترهای درج شده روی ضفحه دیجیتال رو زیادش کرد!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

[QUOTE=روشنیک;8521027]
    درود

سلام
    بله مالتی هست مدل 93/02
    البته بعضی از دوستان با تعویض سنسور کیلومتر مشکلشون حل شده. من هم باید یه وقت بگیرم و ماشینو ببرم نمایندگی.
    راستی نمایندگی شرق(دماوند) کارش چطوره؟
    درود
    از روز 4 شنبه مورخ 1393/10/24 تا الان در نمایندگی مرکزی شرق سورن من خواب هستش، این ماشین برای من ماشین نمی شه، خودم دیگه اینو شدیدا درک کردم، به فکر تعویضش هستم!!! دور از جون همه دوستان نمی دونم چه مرگشه، اصلا سیستم برق و الکترونیک ماشین کامل خراب هستش، چرا چون امروز زنگ زدم پرسیدم چه بلائی سر ماشین آوردن، بهم گفت چراغ سمت راست عوض شده!!!! کل یونیت الکترونیک مربوط به آمپر و همچنین ICN دوباره عوض شده!!!!!!!!! کل یونیت(معنی این کلمه یعنی خود متخصص نمایندگی هم نفهمیده ایراد از کجاست، فقط برای باز کردن من از سر خودشون گفتن آقا کل یونیت رو عوض کنید، کاملا مطمئن هستم، اینجا ایرانه، به جای پیدا کردن مشکل و حل کردن اون تو ماشین من و شما فقط کل یونیت عوض بشه)، یعنی دیگه هیچی ندارم بگم، فقط سکوت
    به نظر من با توجه به نزدیک شدن به سرویس اولیه خودروتون حتما از نمایندگی مرکزی غرب نوبت بگیرید، نه اینکه مرکزی شرق بد بود، ولی به نظرم برید اونجا، به نظرم از لحاظ فنی ضعیف هستن (مرکزی شرق)، فقط 5 شنبه از 6:50 باید شروع کنید از 096440 نوبت بگیرید!!!!!
    بعد منظورتون از سنسور کیلومتر چی هست، تا جائی که من می دونم دیگه گیرباکس اطلاعات رو به کامپیوتر نمی ده و اطلاعات از ABS به کامپیوتر فرستاده می شه، حالا این وسط دانشمندان ایران فرغون چه گندی زدن که من رو بیچاره کردن، به نظر می رسه که خودشون هم نمی دونن!!!!! چون مرتب قطعات الکترونیک ماشین رو عوض می کنن و خون به جگر من

سلام
    توی صفحه دیجیتال خودرو زمان تعویض روغن و فیلتر روغن رو 5000 کلیومتر و فیلتر هوا رو 3000 کیلومتر زده....
    ماشین الان 2700 کیلومتر کار کرده!!

سوال اینه که خدمات کارت طلایی برای اولین تعویض روغن 10000 کیلومتر هست راهی است که بشه کیلومترهای درج شده روی ضفحه دیجیتال رو زیادش کرد!!؟
    مقادیر توسط خود شما قابل تغییر هستش- به راحتی، الان دفترچم تو ماشین جا مونده که حداکثر چه کیلومتری رو می تونید وارد کنید، ولی کلید سمت راست رو آمپر رو فشار بدید تا به آیتم های مربوط به سرویس های دوره ای برسید، با نگه داشتن دکمه سمت چپ (اینقدر با ماشینم کار نکردم به شک افتادم!!! اگه با نگه داشتن دکمه سمت چپ آیتم ها شروع به چشمک زدن نکردن، دکمه سمت راست رو نگه دارید، ولی فکر کنم دکمه سمت چپ رو باید نگه دارید) آیتم ها به ترتیب شروع به چشمک زدن می کنه با چرخوندن دکمه سمت چپ به طرفین مقادیر رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید

سلام
    منم همین مشکلو داشتم.
    سنسور کیلومترو عوض کردم درست شد.
    درود
    سنسور کیلومتر یعنی چی، می تونی یک عکس از فاکتوری که نمایندگی بهت داده رو قرار بدی ببینم دقیقا چه قطعه ای و با چه کدی برات عوض شده

روی مالتی تقریبا نمی تونی دزدگیر نصب کنی، چند روز پیش از آپکو پرسیدم (تنها مرجع رسمی نصب دزدگیر بدون از بین رفتن گارانتی)، میگفتن هنوز برای مدل های 93 نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اصلا دست این سیتسم بندهای ناشی بیرون نده که سیستم مالتی همینطوری دیوانه هست، وای به حال اینکه بدی دست آدم های بی سواد
    در ضمن مراقب باش اگه چراغات رو عوض کنی ممکنه اگه مشکل برقی برای چراغات پیش بیاد، دبه کنن و بگن به سیستم برق خودرو دست زدی و شامل گارانتی نمی شه، توی یکی از مراجعاتم دقیقا با این صحنه مواجه شدم
    باد تایر هم مطابق دفترچه راهنما در شهر باید 29 باشه (جلو و عقب) و در جاده هم باید 30 باشه (جلو و عقب)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •