ویو من جان می شه بیشتر توضیح بدین ؟! چرا کارت گرافیکتون 200 تومن گرونتر از 230GT هست ؟
بعد چرا بدرد نمی خوره HP ? مگه چه فرقی دارن الان سیستم شما با HP ؟ غیر از گرافیک ؟
ویو من جان می شه بیشتر توضیح بدین ؟! چرا کارت گرافیکتون 200 تومن گرونتر از 230GT هست ؟
بعد چرا بدرد نمی خوره HP ? مگه چه فرقی دارن الان سیستم شما با HP ؟ غیر از گرافیک ؟
خوب در این محدوده قیمت ، هر نوت بوکی که انتخاب کنید ، حتی فراتر از کاربرد های شما ، کارایی دارند...یک مدل پیشنهادی:
HP DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6"
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RemoteControl
1,300,000
200 تومان هم ارزانتر !
ببینید دوست عزیز
شما به قویتر بودن CPU و بیشتر بودن مقدار RAM باید بیشتر اهمیت بدی.یک کارت گرافیک متوسط و صفحه نمایش خوب هم خالی از لطف نیست.من به شما مدل لپ تاپ خودم رو تو این رنج قیمت توصیه میکنم.کانفیگش هم تو امضام هست با قیمت 1.450.000.![]()
شما سایز مورد نظر و همچنین کاربردتو نگفتی.به هر حال مدل پیشنهادی:
Sony Vaio CW2 RGX/B
CORE i5 2.53--3.06 3m
4G DDR3
500 HDD
Geforce GT330m 512Mb DDR3
14 LED
DVD RW
WIN 7 Pro
2.2Kg
USA
1,350,000
من تو چند تا پست قبل توضیح دادم.منظور از 200 تومن ارزش معنوی است نه ریالی.چون همونطور که قبلآ گفتم با لپ تاپ من میشه تمام بازیهای روز رو با گرافیک بالا اجرا کرد اما با 230 خیر.حالا شاید شما اهل گیم نباشی و برات 2 ریال هم نیارزه.لپ تاپ من هاردش بالاتره،USB 3.0 داره،کیفیت صفحه نمایش بهتره،داغ نمیکنه،کمترین امار خرابی رو داره و... .![]()
دوست عزیز، vaioman جان :
ببینید نمی دونم چرا شما انقدر اصرار داری که HP رو بد جلوه بدی ؟
می شه بفرمائید چرا با HP نمی شه تمام بازیهای روز رو اجرا کرد ؟ بعدش ام بنده کارم گرافیک هست و نیاز به یه سیستم قوی دارم. حالا اگر بدونم که asus بهتره حتماً سراغ اون می رم. اما هنوز دلیل قانع کننده ای ندیدم.
1. اولاً اینکه این HP که می گم 320 هست نه 230. دوماً توی خود سایت HP دیگه نمی تونید 230 بذارید و حتماً 320 باید روی لپ تاپ باشه. دوستانی ام که گفتند 320 ضعیف تر از 230 هست اشتباه می کنند چون 320 یی که مقایسه می کنند با 230 رمش 512 است. و مدل قبلی آن هستش.
2. نظرتون این نیست که آدم یه هارد دوربالا داشته باشه بهتر از یه هارد دور پائین با ظرفیت بالاتره ؟
3. بحث داغ کردن هم بخاطر سطح فلزی HP هست که اولاً روی همه سیستم ها اینطوریه اما روی HP به خاطر جنسش محسوس تره. این قضیه برای همه سیستم ها صادقه و منحصر به HP نیست ؟ شما وقتی با لپ تاپت بازی می کنی داغ نمی کنه ؟!!!!
4. نمی دونم چقدر از آمار جهانی خبر دارید؟ می دونید که HP اولین و پرفروشترین برند در کل جهان هست ؟ و شاید در ایران ( به فکر بعضی از دوستان ) کم فروش یا خراب باشه ؟!!
بعدش این سیستم که می گم (2000bto) به نسبت قیمتش خیلی مناسب تر از سیستم شماست...
کمی منطقی تر صحبت بفرمائید plz.
اینم یه عکس از لپ تاپ Asus
قابل توجه کلیه دوست داران و طرفداران این برند خوش نام (!)
یه نگاه به عکس زیر می اندازید دوست عزیزم جناب آقـــــــــــــای vaioman :
احتمالاً چون 200 تومن ارزش معنوی داشته این ایسوس و گرافیک اش هم خیلی بالاست و تمامی بازیهای روز رو بخوبی اجرا می کنه اینطوری شده.... خودتون ملاحظه بفرمائید.
![]()
سلام.لپ تاپ تبلتی هست (تو همین قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون)که همه جور بازی رو بخونه.در کل با لپ تاپ بازی میکنم و اینترنت می رم و فیلم میبینم و فتوشاپ کمی کار میکنم و ...
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوستان
لپ تاپ تو رنج 1.200 چی پیشنهاد میکنید ( رم بالا + گرافیک + قدرت سی پی یو + خیلی مهمه واسم )
از سه برند زیر اگه میشه بهم معرفی کنید
dell
hp
sony
و یه چیز دیگه الان قیمت دل استدیو 1555 چنده ؟
ممنون
آقا این عکسی که گذاشتی اصلا به مدل N61 ربطی نداره حالا اگرم منظورتون کلا برند ASUS بوده خوب تمام بچه ها میگن خرابیش کمتره نه اینکه اصلا خرابی نداره . آقا من طرفدار ASUS نیستم (طرفدار vaio هستم) ولی خودتون میگید منطقی بحث کنید بعد خودتون ... . شما اگه یه سر به Youtube بزنی ویدئوهای ایرادات لب تاپهای Hp بخصوص سری DV6 فراوان یافت میشه که بعضیهاش واقعا خنده داره . چندتا از ویدئوها همین مشکل لب تاپ بالا رو نشون میده تو مدلهای HP .
بعد اینکه GT 230 هم از GT 320 قویتره شما بر چه استنادی داری این حرف رو میزنی مشخصات دوتا کارت گرافیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدATI 5730 هم که جناب Vaioman گفتن هم از هردو کارت گرافیک یه سرو گردن قویتره و بازیهای روز خیلی بهتر اجرا خواهد کرد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by abc2; 09-06-2010 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)