تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 892 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه little.cabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست گلم شما همون طور که گفتم خودت تصمیم گیرندهای.من و همه دوستان فقط برای کمک به شما نظر میدیم.اما چیزی که من تو پستهای قبلی شما دیدم،شما یه مدل از HP دیدی بعد هم هر کی هر چی میگه باهاش مخالفت الکی میکنی!!!!چشم این هم نظر من:لپ تاپ من با این مدل HP حدود 200.000 تومن اختلاف کارت گرافیک داره.حالا هارد بیشتر و USB 3.0 و .... به کنار.شما ببین که میخوای با لپ تاپ چکار کنی؟اگه اهل بازیهای روز هستی اونم با گرافیک بالا HP کلآ به دردت نمیخوره.اما اگه نمیخوای با لپ تاپ بازی کنی باز هم من HP رو توصیه نمیکنم.
    ویو من جان می شه بیشتر توضیح بدین ؟! چرا کارت گرافیکتون 200 تومن گرونتر از 230GT هست ؟
    بعد چرا بدرد نمی خوره HP ? مگه چه فرقی دارن الان سیستم شما با HP ؟ غیر از گرافیک ؟

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ با قيمت 1500000 و براي رشته معماري که نرم افزارهاي 3d home design - archicad-autocad-archicad12-3d home architect design8- floor plan3d-20.20 kitchen-ultimate home - giza design بتونه روش نصب بشه و سرعت خوبي داشته باشه
    مي خوام بدونم چه قطعاتي براي کار تخصصي معماري مهمتره
    متشکرم

خوب در این محدوده قیمت ، هر نوت بوکی که انتخاب کنید ، حتی فراتر از کاربرد های شما ، کارایی دارند...یک مدل پیشنهادی:

HP DV6-2300
    CORE I7-1.6-720QM
    4096 DDR3
    500 HDD
    NV GT320 1G DDR3
    15.6"
    DVD RW
    WIN 7
    2.8Kg
    RemoteControl
    1,300,000

200 تومان هم ارزانتر !

3. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ با قيمت 1500000 و براي رشته معماري که نرم افزارهاي 3d home design - archicad-autocad-archicad12-3d home architect design8- floor plan3d-20.20 kitchen-ultimate home - giza design بتونه روش نصب بشه و سرعت خوبي داشته باشه
    مي خوام بدونم چه قطعاتي براي کار تخصصي معماري مهمتره
    متشکرم
    ببینید دوست عزیز
    شما به قویتر بودن CPU و بیشتر بودن مقدار RAM باید بیشتر اهمیت بدی.یک کارت گرافیک متوسط و صفحه نمایش خوب هم خالی از لطف نیست.من به شما مدل لپ تاپ خودم رو تو این رنج قیمت توصیه میکنم.کانفیگش هم تو امضام هست با قیمت 1.450.000.

5. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،دنبال یک لپ تاپ سونی شیک با config بالا و صفحه نمایش با کیفیت و همچنین باتری قوی میگردم با قیمت زیر 1.4 ،ممنون میشم راهنمایی کنید...
    شما سایز مورد نظر و همچنین کاربردتو نگفتی.به هر حال مدل پیشنهادی:

Sony Vaio CW2 RGX/B
    CORE i5 2.53--3.06 3m
    4G DDR3
    500 HDD
    Geforce GT330m 512Mb DDR3
    14 LED
    DVD RW
    WIN 7 Pro
    2.2Kg
    USA
    1,350,000

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویو من جان می شه بیشتر توضیح بدین ؟! چرا کارت گرافیکتون 200 تومن گرونتر از 230GT هست ؟
    بعد چرا بدرد نمی خوره HP ? مگه چه فرقی دارن الان سیستم شما با HP ؟ غیر از گرافیک ؟
    من تو چند تا پست قبل توضیح دادم.منظور از 200 تومن ارزش معنوی است نه ریالی.چون همونطور که قبلآ گفتم با لپ تاپ من میشه تمام بازیهای روز رو با گرافیک بالا اجرا کرد اما با 230 خیر.حالا شاید شما اهل گیم نباشی و برات 2 ریال هم نیارزه.لپ تاپ من هاردش بالاتره،USB 3.0 داره،کیفیت صفحه نمایش بهتره،داغ نمیکنه،کمترین امار خرابی رو داره و... .

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تو چند تا پست قبل توضیح دادم.منظور از 200 تومن ارزش معنوی است نه ریالی.چون همونطور که قبلآ گفتم با لپ تاپ من میشه تمام بازیهای روز رو با گرافیک بالا اجرا کرد اما با 230 خیر.حالا شاید شما اهل گیم نباشی و برات 2 ریال هم نیارزه.لپ تاپ من هاردش بالاتره،USB 3.0 داره،کیفیت صفحه نمایش بهتره،داغ نمیکنه،کمترین امار خرابی رو داره و... .
    دوست عزیز، vaioman جان :

ببینید نمی دونم چرا شما انقدر اصرار داری که HP رو بد جلوه بدی ؟
    می شه بفرمائید چرا با HP نمی شه تمام بازیهای روز رو اجرا کرد ؟ بعدش ام بنده کارم گرافیک هست و نیاز به یه سیستم قوی دارم. حالا اگر بدونم که asus بهتره حتماً سراغ اون می رم. اما هنوز دلیل قانع کننده ای ندیدم.
    1. اولاً اینکه این HP که می گم 320 هست نه 230. دوماً توی خود سایت HP دیگه نمی تونید 230 بذارید و حتماً 320 باید روی لپ تاپ باشه. دوستانی ام که گفتند 320 ضعیف تر از 230 هست اشتباه می کنند چون 320 یی که مقایسه می کنند با 230 رمش 512 است. و مدل قبلی آن هستش.
    2. نظرتون این نیست که آدم یه هارد دوربالا داشته باشه بهتر از یه هارد دور پائین با ظرفیت بالاتره ؟
    3. بحث داغ کردن هم بخاطر سطح فلزی HP هست که اولاً روی همه سیستم ها اینطوریه اما روی HP به خاطر جنسش محسوس تره. این قضیه برای همه سیستم ها صادقه و منحصر به HP نیست ؟ شما وقتی با لپ تاپت بازی می کنی داغ نمی کنه ؟!!!!
    4. نمی دونم چقدر از آمار جهانی خبر دارید؟ می دونید که HP اولین و پرفروشترین برند در کل جهان هست ؟ و شاید در ایران ( به فکر بعضی از دوستان ) کم فروش یا خراب باشه ؟!!
    بعدش این سیستم که می گم (2000bto) به نسبت قیمتش خیلی مناسب تر از سیستم شماست...
    کمی منطقی تر صحبت بفرمائید plz.

11. این کاربر از little.cabana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم یه عکس از لپ تاپ Asus
    قابل توجه کلیه دوست داران و طرفداران این برند خوش نام (!)
    یه نگاه به عکس زیر می اندازید دوست عزیزم جناب آقـــــــــــــای vaioman :
    احتمالاً چون 200 تومن ارزش معنوی داشته این ایسوس و گرافیک اش هم خیلی بالاست و تمامی بازیهای روز رو بخوبی اجرا می کنه اینطوری شده.... خودتون ملاحظه بفرمائید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض راهنمایی برای لپ تاپ تبلت

سلام.لپ تاپ تبلتی هست (تو همین قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون)که همه جور بازی رو بخونه.در کل با لپ تاپ بازی میکنم و اینترنت می رم و فیلم میبینم و فتوشاپ کمی کار میکنم و ...
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

داره خودمونی میشه DivxCntr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تاپ تو رنج 1.200 چی پیشنهاد میکنید ( رم بالا + گرافیک + قدرت سی پی یو + خیلی مهمه واسم )

از سه برند زیر اگه میشه بهم معرفی کنید
    dell
    hp
    sony

و یه چیز دیگه الان قیمت دل استدیو 1555 چنده ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم یه عکس از لپ تاپ Asus
    قابل توجه کلیه دوست داران و طرفداران این برند خوش نام (!)
    یه نگاه به عکس زیر می اندازید دوست عزیزم جناب آقـــــــــــــای vaioman :
    احتمالاً چون 200 تومن ارزش معنوی داشته این ایسوس و گرافیک اش هم خیلی بالاست و تمامی بازیهای روز رو بخوبی اجرا می کنه اینطوری شده.... خودتون ملاحظه بفرمائید.
    آقا این عکسی که گذاشتی اصلا به مدل N61 ربطی نداره حالا اگرم منظورتون کلا برند ASUS بوده خوب تمام بچه ها میگن خرابیش کمتره نه اینکه اصلا خرابی نداره . آقا من طرفدار ASUS نیستم (طرفدار vaio هستم) ولی خودتون میگید منطقی بحث کنید بعد خودتون ... . شما اگه یه سر به Youtube بزنی ویدئوهای ایرادات لب تاپهای Hp بخصوص سری DV6 فراوان یافت میشه که بعضیهاش واقعا خنده داره . چندتا از ویدئوها همین مشکل لب تاپ بالا رو نشون میده تو مدلهای HP .
    بعد اینکه GT 230 هم از GT 320 قویتره شما بر چه استنادی داری این حرف رو میزنی مشخصات دوتا کارت گرافیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ATI 5730 هم که جناب Vaioman گفتن هم از هردو کارت گرافیک یه سرو گردن قویتره و بازیهای روز خیلی بهتر اجرا خواهد کرد :

کد:
    Last edited by abc2; 09-06-2010 at 18:34.

16. 3 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •