خیلی باحال بود!
سوتی های شما بوی شیطنت داره![]()
![]()
--
--
خیلی باحال بود!
سوتی های شما بوی شیطنت داره![]()
![]()
پس همه ی پسرا در این مواقع اینجوری میشنیادم باشه به دوستام بگم از پسرا کمک نخوان در این مواقع!
WOOKMAN?????????
ایشون که زیاد سوتی نمیدن!!
حالا میشه شما نفرات اول تا سومو معرفی کنید ما هم بدونیم؟!![]()
بنا به درخواست شما
نفر اول : WooKMaN
دوم : M.etallic.A
سوم : Man Hunter
------
ووکمن سابق خیلی سوتی می داد ولی جدیدا سر به راه شده
در هر حال حالا حالاها اوله
چرا حالا میگی به دوستاممثلا میخوای بگی من ....
من کلا خوشبختانه زیاد سوتی نمیدم
یه چند وقت پیشا باشگاه فول کونتاک میرفتیم بعد از چند وقتی وقت مبارزه شد هم قد و قواره ها رو با هم مینداختند منم از بخت بد با یه درجه بالا افتادم (مشکی) منم که 1 ماه بیشتر نرفته بودم بعد از مدتی یه ضربه به پشت زانوم خورد .اومدم خونه دردش شروع تا حدی که دیگه لنگ میزدم و خلاصه فجیع درد میکرد رفتم دکتر و یه کپسولای عجیب غریب داد یه پماد مخصوص ولی خوب دردش خوب نمیشد.
چند روز بعد دوباره وقت مبارزه شد منم از ترس رفتم تو دست شویی که یارو سن سی فهمید و اومد مچمو گرفت.منم براش توضیه دادم چه شده و....گفت عیب نداره خودم باهات مبارزه میکنم.
مبارزه شروع شد اول مراعات میکرد بعد نمیدونم چرا جو گرفتش یه دور دور خودش چرخید یه لگد به کتف من وارد کرد منم به حالت چرخیدن دور خودم رفتم هوا (مثل این فیلم رزمی های چینی) و روی افرادی که دور میدان نشسته بودن فرود اومدم و همه اونام پهن شدن رو زمین .وقتی اوضاع روبه راه شد دیدیم کله ی یکی از بچه ها خورده زمین شکسته داره خون میاد و همچین نعره میزد که فکر کردیم میخواد بمیره رنگ سن سی هم شده بود مثل گج و بقیه ارشد ها و مربی ها هم داشتن اونو سرزنش میکردن خ.از او جلسه به بعد دیگه نرفتم باشگاه.
Last edited by torpedo; 31-07-2008 at 13:11.
M.etallic.A چرا تو آواتور نداری؟ باز سوتی دادی؟
یه آواتور باحال داشتی قبلنا...همون رو چرا نمی ذاری؟
شما چی؟!
خب بگم به کی؟به غریبه و اشنا میگم از پسرا تو این مواقع کمک نخوانخوبه اینجوری؟
![]()
ایول اینم باحال بود... من نمیدونم چرا همش سوتی های مشابه دارم...
پارسال تابستون یکی از دوستام که دان 2 کیوکوشین داره گیر داد که بیا باشگاه ما من ارشدم هواتو دارم. خلاصه ما رفتیم یه دست لباس خریدیم. یک دست سفید... جلسه اول رفتم لباس عوض کردم اومدم تو باشگاه یه گوش وایساده بودم یهو دیدم یه نیم وجبی کنار من داره بالا پایین میپره کمربند قهوه ای داشتدیدم منظره خیلی بده که من با کمربند سفید کنار این وایسادم سریع رفتم اونور... بعد از یه ربع استاد اومد. دیدم همه وایسادن استاد از جلوشون رد میشه یه حرکتی میکنن میگن اوس... منم هر چی سعی کردم اون حرکت رو یاد بگیرم نشد همین لحظه استاد از جلوی من رد شد منم هول کردم گفتم چاکریم.... استاد یه لبخندی زد.... بعد استاد لباس عوض کرد اومد تو یه عربده کشید همه به صف شدن منم به عادت مدرسه سریع رفتم ته یکی از صفها جلوم همه بچه های رده سنی الف و ب بودن.... که دیدم دوستم داره اشاره میکنه گفتم چیه ؟ گفت هیس... بیا جلوی صف... تازه فهمیدم به ترتیب قد وای میسن رفتم در جای مناسب جای گرفتم. خلاصه مراسم اجرا شد منم هر جوری شده سعی کردم سوتی ندم شبیه اونا باشم . بعد بلند شدیم استاد همه رو یه گوشه جمع کرد و من با دو تا از فسقلی ها رو گفت اونور وایسید. یکی رو فرستاد که مثلا به ما یاد بده. من خدا خدا میکردم آشنایی چیزی نیاد تو سالن منو ببینه با این فسقلی ها دارم تمرین میکنم. طرف یه کم مشت لگد یاد داد بهمون. گفت بزن ببینم منم چند تا زدم گفت خوبه حالا رو سینه من بزن. منم آروم میزدم. گفت نه اینجوری نه نگاه کن. دو تا مشت زد تو سینه من نفسم برید... اما صدام در نیومد. خلاصه یه چند تا مشت زدم رو سینه ش... بعد نوبت لگد شد گفت پاتو یه کم خم کن بعد سه چهار تا لگد محکم زد تو پام از درد داشتم میمردم. گفت حالا تو بزن. آقا منم قاطی کرده بودم تو دلم گفتم الان دهنتو سرویس میکنم. سه چهار تا لگد محکم زدم ولی آخریش نمیدونم چجوری شد قشنگ خورد وسط پاش... یارو داد زد پخش زمین شد... دیدم همه دارن مارو نگاه میکنن واسه اینکه صحنه عادی باشه رفتم جلو همونطوری که به پهلو خوابیده بود دستش رو اونجاش بود یه لگد به پشتش زدم بعد پامو گذاشتم روش ( یعنی مثلا داریم مبارزه میکنیم شما به کارتون برسید ) بالاخره دو سه نفری منو جدا کردن طرفم بردن زیر دوش آب سرد رنگش عین گچ سفید شده بود. منم دیگه از جلسه بعد نرفتم چون میدونستم اگه یه بار دیگه برم اون یارو از من کینه داره سر تمرین دهنمو صاف میکنه...
همه میگن یه آواتور باحال داشتی قبلا... نمیدونم کدومو میگید. یه دو تا نشونی بدید همونو بزارم.
همون مرده بود که موهای بلند داشتباحال بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)