والا به خدا من هیچ کدوم از این استفاده ها را ندارم. فقط کانالهای جمهوری اسلامی می بینم.
والا به خدا من هیچ کدوم از این استفاده ها را ندارم. فقط کانالهای جمهوری اسلامی می بینم.
سلام
میخواستم نظر دوستان راجع به تکنولوژی جدید شارپ هم بدونم چون ندیدم در موردش کسی پیشنهادی بده یا توصیه ای بکنه آیا ارزش هزینه بالا رو دارن؟ یا اینکه این تکنولوژی هم هنوز اول راهه؟ و فعلا به صلاح نیست اونو بخریم.
در حدود قیمت 1.5 تا 2.200 و در صورت خرید از بانه به نظر دوستان تو سایز 42تا 50 اینچ بین مدلهای v20-شارپ Le820m- سونی Ex700 یا 710- سامی c6260- c7000 -چه مدلی رو پیشنهاد میکنن با توجه به اولویتهای 1-کیفیت تصویر 2-زیبایی نسبی پنل
موارد استفاده به ترتیب :1-فیلم 2-تی وی 3-گیم ممنون میشم اگر مدل دیگه ای هم توصیه کنید
-بستگي داره با چه ديدي بهش نگاه كنيد اگر بعنوان اينكه يك تكنولوژي جديد داشته باشين و البته با قيمت بانه گزينه بدي نيست در غير اين صورت فكر ميكنم رويو خوب زير كاملا موارد ومشكلات ومزاياي اون رو توضيح داده بزرگوار :
-من فكر ميكنم گزينه هاي زير انتخاب هاي خوبي باشند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sony ex710
samsung c6900
samsung c7000
lg le8500
lg lx6500
سلام دوستان
بهترين پلاسما پنجاه اينچ بين 1200 تا 1500 چه گزينه اي مي تونه باشه.
ممنون.
-samsung 50C470
-panasonic TH-P50X20
-lg pk550
-lg pj650
سلام ، اول ممنون از این که تجربه هاتون رو در اختیار دیگران میزارین !
میخوام یه lcd تو مایه های 1,200 بخرم ، بهترین مدلی که با این قیمت میشه خرید چیه ، خودم فعلا ex 500 رو در نظر دارم .
کیفیت خوبی داشته باشه و به تعداد کافی ورودی و خروجی های مورد نیاز رو داشته باشه .
فقط هم به ماهواره وصله ، کلا شبکه های استانی و غیره رو با انتن دارم . خیلی کم به دستگاه های دیگه مثل vcd - dvd player وصل میشه .
یه سوال دیگه ، این ها یعنی چی ؟؟ تو مشخصات Ex 400 نوشته بود ، یکی توضیح بده !
مواد بسته بندی کاغذ بازیافتی (بیش از 70 درصد)
مواد چاپی کاغذ بازیافتی (بیش از 40 درصد)![]()
سلام خدمت دوستان
بین NX710 وLE 8600 درسایز40 کدام ارزش بیشتری دارن ازلحاظ کیفیت وکارایی
مرسی.
-خوب مبارك باشه عزيز شما كه انتخابتون رو انجام دادين
-در مورد اين موارد هم شايد ميخواد بگه ما eco friendly هستيم و جعبه hdtv هامون هم ار مواد بازيافتي هست
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
-ار لحاظ كارايي يكي 3d وديگري 2d خوب مسلم متفاوت هست
-از لحاظ كيفيت با توجه به رويو هاي خوبي كه از le8500 هست ميتونه گزينه بهتري باشه
خوب مبارك باشه عزيز شما كه انتخابتون رو انجام داديندوست عزیز من فقط گفتم به عنوان یه آماتور فعلا اینو در نظر گرفتم ، انتخاب نکردم ، اومدم از شما که حرفه ای هستین راهنمایی بخوام ، مدل هایی که بهتره بهم معرفی کنید !!
راهنمایی کنید لطفا !
تشکر ،-در مورد اين موارد هم شايد ميخواد بگه ما eco friendly هستيم و جعبه hdtv هامون هم ار مواد بازيافتي هست![]()
نیست ما خیلی طرفدار محیط زیستیم ، اینه که به همه چی فکر کردم ، جز این یه مورد !
![]()
سلام دوستان یه ال سی دی 3 D ارزون قیمت چه مدلی هست چند اینچ ومشخصات و قیمتشو بگید ممنون
Last edited by barslona2006; 14-02-2011 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)