اینو یکی پاک کنه![]()
اینو یکی پاک کنه![]()
Last edited by 3Dmajid; 21-01-2010 at 14:42.
پیغام میگه که یه نرم افزار دیگه بازه و داره از سخت افزارت استفاده میکنه اول تمام نرم افزار ها رو بند و دوباره امتحان کن
نسخه ultimate بهترینه به دلیل امکانات بیشتر و قدرت بهتر و اکثرا همین نسخه رو استفاده میکنند البته موقع نصبش هم میتونید تعیین کنید که کدومو نصب کنید
در کارایی و اجرای نرم افزار و امکانات با هم فرق داره
ایا کرکش کردی؟ایا کرکش سالمه؟سخت افزارت خوبه؟هر چند ساعت در میون قفل میکنه؟
دوباره حذف و نصب کن بهترین راه حله!
سلام
![]()
سلام دوستان
یک سری عکس دارم تو ویندوز 7 که رنگشون ( رنگ آیکونشون ) سبزه که باز میشن اما نشون داده نمیشن !!! اما تو ایکس پی کاملا عادی هستن
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟![]()
سلام
اگرمیتونی یه عکس از آیکونشون بذار.فرمتشون چیه ؟
تو سون با چی بازش میکنی ؟
اکثرشون jpg هستن ...
معمولا با Picture viewer پیش فرض خوده سیستم عامل باز میکنم اما با برنامه های دیگه هم باز نشدن
آیکنشون هم معمولیه ، فقط رنگ نوشته ی زیر آیکون ( اسم فایل ) سبزه !
Last edited by ahmads; 21-01-2010 at 21:18.
مرسی دوست عزیز.
اینها رو قبلا کلی امتحان کردم. حتی تا جایی پیش رفتم که آنتی ویروس و فایروال رو که هیچ ربطی به میکسر ندارند غیر فعال کردم و فقط Jet Audio رو باز کردم اما باز هم همین مشکل وجود داشت. من از نسخه 64 بیتی ultimate استفاده میکنم.
آخرش رفتم و Cool Record Edit Deluxe رو نصب کردم و خیلی راحت کار ضبط صدا رو انجام داد. تا جایی هم که میتونستم برنامه های الکی باز کردم تا ببینم آیا پیغامی شبیه پیغام Jet Audio بهم میده یا نه. اما خیلی خوب کار کرد و مشکلی پیش نیومد. به نظرم Jet Audio یا با نسخه 64 بیتی مشکل داره و یا شاید دارای باگ باشه و در آپدیت های بعدی حل بشه. من از نسخه ی 8.02.300 استفاده میکنم و بالاتر از این هم هنوز ارائه نشده.
بهر حال ممنون.![]()
درود
میگم من ویندوز رو نصب کردم (22 اکتبر) بعد با برنامه اکتیو لودر که یک لاگین دیگه توی استارت آپ می سازه اکتیو کردم،و وقتی این اسم جدید اضافه شد دیگه ویندوز xp که داشتم نیست باید چیکار کنم؟
قبل از اکتیو به جز ویندوز 7
earlier version of windows (ویندوز XP) رو داشتم
Last edited by cesc.cesar; 21-01-2010 at 22:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)