از نشانه های ویروسه قطعاً
از نشانه های ویروسه قطعاً
خیلی ممنون از راهنمایی تون
در مورد لوازم جانبی میشه کل لوازمی که باید داخل جعبه باشه را بگید
و در مورد باز و بسته کردن گوشی که گفتید امتحان کنید میشه یکم واضح تر بگید؟؟؟؟
ممنون
خواهش میکنم.
در مورد لوازم جانبی سری اول داخل جعبه کامل بود و شامل خود گوشی-کیف-بند همراه مضراب-قلم اضافه-شارژر-دوپایه برا دیدن فیلم -کابل تیوی.اما بعد از مدتی حالا یا اینکه واقعا دیگه لوازم اضافه رو بخاطر پایین اوردن قیمت گوشی برداشتن یا فروشنده ها برداشتن نمیدونم ولی دیگه کیف و قلم اضافه و دو پایه نبود.
و احتمال خیلی زیاد الان وسایل کامل گیر نیاد من دقیق اطلاع ندارم الان تو جعبه گوشی که تو بازار هستش کدوم یکی از این اقلام هست ولی چیزی که خیلی مهمه حتما دقت کنید که از سری بگیرید که tv out داشته باشه.
اما در مورد باز و بسته کردن گوشی باید بگم که تعداد نسبتا زیادی از گوشیهای 5800 مشکل ال سی دی داشتند و عموما به این صورت بود که موقعی گوشی قفل بود و با شاسی بغل گوشی که برا باز کردن گوشی هست بازش میکردی چند لحظه کوتاه کل صفحه ال سی دی رنگین کمانی میشد و رنگها بهم میریخت.
البته من هیچ مشکلی با گوشی نداشتم و تابحال هم برا من اتفاق نیفتاده فقط دیدم که خیلی دوستان گفتند.
و معمولا این اتفاق موقعی میفتاده که نور صفحه نمایش زیاد بوده شما میتونید اول وارد تنظیمات گوشی بشید و نور صفحه نمایش رو اگه کم بود رو حداکثر بزارید و چند بار تو منو یا صفحه اول گوشی رو قفل کنید و باز کنید.
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم.
موفق باشید.
بله مطمئنم مي توني توي همين تاپيك بحث اين موضوع رو پيدا كني كامل.
سلام دوست عزيز
اين تعداد نسبتا زياد نبود واقعا!
من توي فروم هاي مختلف كه گشتم به خصوص خارجي ها مي گفتنند 3 تا 5 درصد گوشي ها داراي اين مشكل بودند.
البته هنوز بحث هست كه اين مشكل سخت افزاري بود يا نرم افزاري!
اما هر كسي كه مي خواد بره سراغ اين گوشي بهتره تا 5 درصد ريسك رو در نظر بگيره!
سلام دوست عزيز
براي سيستم عامل اين گوشي s60v5 هنوز ويروسي براش شناسايي نشده.(البته تا جايي كه اطلاع دارم اگه كسي مي دونه ويروسي براي اين گوشي شناسايي شده لينك بده مطلع بشيم)
فكر مي كنم رم شما مشكل پيدا كرده.
در اين صورت به سختي مي تونيد به اطلاعتتون دست رسي داشته باشين و حتي فكر كنم از بين رفته باشن تا الان!
تقريبا يه هفته اي ميشه كه يه 5800 خريدم...
گوشيه من زبان و كيبورد عربي داره ولي من ميخوام كيبورد فارسي هم داشته باشه چون يه 5800 دست يه نفر ديدم كه كيبورد فارسي هم داشت...
يه برنامه ي كيبورد فارسي مسخره تو انجمن برنامه هاي كاربردي بود كه منظورم اون نيست...
درضمن اين امكان وجود داره كه خودم گوشيرو فارسي كنم و به مغازه دار ندم ؟
يا اينكه اين امكان وجود داره كه من زبان فارسي رو دانلود كنم و روي گوشي نصب كنم ؟
ممنون ميشم به همه ي سوالاتم جواب بديد...
سلام دوست عزیز
داستان بازار موبایل ایران خیلی جالب شده هیچ کس دلش نمی خواد گوشییش دست مغازه دار واسه تعمییر بیفته!
البته کاملا حق داری من بعد از 15-16 تا گوشی خودم و دوستان و فک و فامیل که دادم تعمیر به این نتیجه رسیدم که نمایندگی و تمییراتیه ی سر کوچه یکی هستن! و کارشون تفاوتی نداره!
گوشیت خراب شد بندازش سطل آشغال خیالت راحت تر تا بدی تعمییر!
اما در مورد شما خوشبختانه لازم نیست بندازیش سطل آشغال (یعنی بدی دست مغازه دار!) شما اول با نرم افزار NSS پروداکن کد گوشیت رو با یکی که فارسی رو ساپرت کنه عوض می کنی و بعد هم آپ دیت می کنی!
حالا گوشیت فارسی داره!
ويدئوي آموزشي نحوه تعويض پروداكت كد :
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فقط باید یه پروداکت کد گوشیه 5800 داشته باشی که فارسی رو ساپرت کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم پروداکت کد گوشیه خودمو می دم بهت:
موقع کار با NSS دقت کن و با حوصله باش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی!
سلام من الان 2 3 روزه خريدم گوشي خيلي خوبه فقط چند مشكل دارم.
1.من يك بار آهنگ هارو از تو مديا پلير پاك كردم ليستاشو ديدم كه آهنگا همه پاك از مموري شده ديگه هيچي نمياره.
2.اين مشكلي كه دوستان ميگن ال سي دي رنگي رنگي ميشه برا منم شد و اولين با هم موقع آپديت گوشي بود كه ري استارت كرد اين الان خرابه يا مدلشه!!
3.بعضي از فايلهاي كه تبديل كردم به mp4 نشون نميده يا فقط صدا يا هيچي علتش چي هست برنامه خواستي هست براي تبديل؟
4. يك فايل آهنگ بود كه من 4 5 بار بشتر از بقيع گوش داده بودم يك بار امروز ميخواستم گوش بدم ديدم كه eee اول آهنگ يك چيزه ديگه شده و اصلا اون نبود بايد مي زدي دقيقه 2 3 تا تا اصلييه بياد؟
5.چرا اين فايل ها رو همه يكجا نشون ميده نميشه پوشه پوشه نشون بده بلفرض من يك پوشه MP3 دارم كه داخلش 3 آلبوم هست يا 3 تا پوشه گلچين هست اگه با برنامه موزيك پلير باز كني همه رو كيلويي نشون ميده راهي نيست براش ؟
Last edited by hashem65; 01-10-2009 at 00:56.
مر30...
فكر كنم اينطوري كلا زبان فارسي به زبان هاي گوشي اضافه ميشه ؛ درسته ؟
حالا اگه بخوام فقط كيبورد فارسي داشته باشه بايد چيكار كنم ؟
ميدوني كه منظورم چيه ؟
من قبل از اين P990 داشتم كه يه برنامه ي كم حجم داشت كه وقتي نصبش ميكردم فقط كيبورد فارسي اضافه ميكرد و خيلي هم عالي بود.
حالا اگه اينم يه همچين برنامه اي داشته باشه يا به يه روشي بشه همچين چيزي روش نصب كرد عالي ميشه....
بازهم ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)