من با سرعت 128 و طرف مقابل 512 هست و هر کاری میکنم تصویر من رو نداره چی کار کنم؟
مسنجر هر دومون هم 10 هست
من با سرعت 128 و طرف مقابل 512 هست و هر کاری میکنم تصویر من رو نداره چی کار کنم؟
مسنجر هر دومون هم 10 هست
سلام من یه مشکل واقعا اساسی با یاهو مسنجر های ورژن 8 به بعد دارم
چون آف برای من زیاد میاد حداقل 1 دقیقه یه بار یه دونه پی ام برام میاد وقتی از نت میام بیرون مثلا تا شب باید حداقل 100 تا آف داشته باشم فقط 7 8 تا دارم.خیلی بخواد آف برام نگه داره 10 تا.بقیه رو خود به خود حذف میکنه.با مسنجر ورژن 8 این مشکل رو نداشتم شده 200 تا آف رو هم نشون میداد تا وارد میشدم.اما توی ورژن 9 و 10 و 11 این ورژن هست.چیکار کنم؟بارها شده دوستام برام آف گذاشتن اما چون تعداد آف هام زیاد بوده خود به خود حذف شدند و من ندیدم.همین امروز ظهر یه آف خیلی مهم برام دوستم گذاشته اما الان 8 تا آف بیشتر نیومده و آف اون هم نیست روی آی دیش هم میرم آرشیو رو میبینم چیزی نزده.حالا من چه جوری پیدا کنم اون آف رو خیلی مهمه مطمئنم ایراد هم از طرف مسنجر منه که اینجوری نشون میده
ویندوز عوض کردم مسنجر عوض کردم از صد جا دانلود کردم از کلی پکیج مختلف امتحان کردم اصلا درست نمیشه.حالا اون یه آف برا من خیلی مهم بوده که نیست.چیکار کنم؟
یاهو مسنجر رو پاک کنید ورژن 11 بتا رو نصب کنید
اگر مشکل حل شد که هیچ و اگر حل نشد یاهو مسنجر رو وقتی پاک کردید از نرم افزارهای Registry Cleaner استفاده کنید و سیستم رو ریستارت کنید و مجدد جدیدترین نسخه رو نصب کنید
احتمالا شبکه اینترنتی شما دچار مشکل شده
از وی // پی | ان استفاده کنید و این موضوع رو تست کنید باید نتیجه بگیرید
یاهو 11 دارم ، و اون کارهایی هم که گفتی رو بلد نیستم ...
اصلا حسش نیست ! بزار خراب بمونه ...ممنون ...
![]()
مشکل ما هم با یاهو مسنجر با یک روش کاملا تخیلی حل شد
انواع و اقسام وی پی ان ها و ف ی ل ت ر شکنها رو تست کردیم به نتیجه نرسیدیم
ولی یک بار همینطوری اولترا سارف رو اجرا کردم و تونستم با ایدی خودم لاگین کنم
دفعه بعد تونستم بتونم اولترا سارف وارد یاهو مسنجر بشم
الان دیگه مشکل کاملا برطرف شده![]()
جالب بود
جز پاسخ های نادر تو طول 6 سالی که اینجا هستم محسوب میشه : دی
آقا این صحفه لعنتی و مزاحم news نمیخوام با اجرای مسنجر بیاد بالا چه کار کنم؟
میشه نرم افزار یا سایتی رو معرفی کنید که از طریقش بشه فهمید کی offline و چه کسی invisible
Last edited by bahar73; 26-03-2011 at 12:53.
برنامه ی دیگه ای یا وب سایتی چیزی هست که بشه باهاش چت کرد یا ایمیل یاهو رو چک کرد؟ مسنجرم login نمیشه! وب سایت یاهو هم بالا نمیاد، webmessenger هم همینطور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)