فکر کنم یه کوچولو صبر کنی تا ببینیم این dv4 ها چه کاره هستن و یه 100 $ بیشتر خرج کنی, یه dv4 میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه
فکر کنم یه کوچولو صبر کنی تا ببینیم این dv4 ها چه کاره هستن و یه 100 $ بیشتر خرج کنی, یه dv4 میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه
dv5-1070 برای گیم چطوره
با گرافیک قوی 9600 GT خیلی خوبه - واسه اطلاع بیشتر یه سر به تاپیک DV5 ها تو صفحه ی اول تالار لپ تاپ بنداز .
آقایون از این به بعد هر جا مایلید تاپیک خود را بزنید ... این قانونی که گذاشتیم در رابطه با ایجاد تاپیک در اینجا ، فقط به خاطر این بود که سرچ در یک تاپیک و پست ها راحت تر است از سرچ در کل تالار
هر جور مایلید ادامه دهید دیگه تاپیک ها قفل نمیشه
موفق باشید
دوست عزیز sahelezendegim69
لطفا مطالبی رو که کپی می کنید از سایر سایت ها ، کمی مرتب کنید که حداقل ارزش خوندن داشته باشه (واقعا قابل خواندن باشه)
ممنون
"ساحل زندگي" واسه نقد و بررسي يه تاپيك ديگه درست كن .. پستهات هم درهم ريختهس... كسي نمي تونه اونا بخونه
1. مطمئنا 50 % بچه های اینجا از این نوشته های انگلیسی نمیتونن استفاده کنن پس اگه طالب هستی مطلب بزاری فارسی بزار و کمی منظمتر .
سلام ...
در مورد گارانتي هاي اچ پي يه توضيح كوچولو بدين .
البته دوستي بهم مي گفت اگر رفتي روي 1400 تا 1500 سراغ سري SZ هاي سوني برو. اما با اين قيمت پايين ترين كانفيگ سوني هستش و به درد من نمي خوره. (مثلا cpu 1.7) من انتخابم روي 14 يا نهايت 13 هستش.
ایران اچ پی ( سایتش رو تو گوگل سرچ کن .... )
همپارد ( میرداماد - مجتمع پایتخت - طبقه ی اول .... )
هر دو خوب هستن ولی تنوع اجناس ایران اچ پی کمی بهتره .
Last edited by ravani_13; 24-08-2008 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)