سلام
یکی از دوستان پژو آردی داره، میگه هنگام حرکت یه صدایی شبیه برخورد زنجیر به زمین میاد، یعنی انگار یه زنجیری تو موتور آویزون باشه، بکشیش رو زمین
ایراد از کجاست ؟!
سلام
یکی از دوستان پژو آردی داره، میگه هنگام حرکت یه صدایی شبیه برخورد زنجیر به زمین میاد، یعنی انگار یه زنجیری تو موتور آویزون باشه، بکشیش رو زمین
ایراد از کجاست ؟!
سلام.لطفا بیشتر توضیح بدید انشا... به نتیجه برسیم.مثلا در حال حرکت بصورت دنده خلاص هم صدا میاد یا در کدوم دنده بیشتر صدا داره.با گرفتن پدال کلاچ صدا کم میشه یا زیاد.فعلا دست احتیاط بلبرینگ ته گریبکس و بوش شفت دنده زیر رو بررسی کنید.اگه قصد عوض کردن واسکازین رو دارید دقت کنید که ایا پریسه های گریبگس بیشتر از حالت معمول نباشه....در ضمن ار دی یا ار دی ای؟(بلبرینگ چرخها یا لنتهای جلو نیز بعضی مواقع همین صدا رو تولید میکنه)
سلام . بگین تمام اگزوز رو چک کنند . احتمالاً یا یکی دو تا از بستهاش خراب شده و اگزوز افتاده روی محور عقب یا یه چیز دیگه . یا اینکه توی خمره ی اگزوز یک تکه آهن کنده شده و جیلینگ جیلینگ صدا میده
سلام
پراید 131 وقتی تو دنده یک ماشین رو دور میدم بعد که کلاج رو میگیرم یه صدای ققققیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ میده!!!!!!!!!
وقتی دنده خلاص کنم صدا کامل قطع میشه!
فقط هم تو دنده یک اینجوریه!
برای چی هست؟
چقدر خرجشه درست کنم؟
Last edited by AliSub; 15-10-2013 at 16:00.
باسلام من یه پراید مدل 89 گرفتم که ظاهرا سالم بود و رنگ نداشت و پیش صافکار هم که بردم گفت سالمه ولی توی چال نبرد که از زیر هم چک کنه و من براساس بیرنگ بودن بدنه گفتم حتما سالمه.الان متوجه شدم که چرخ جلو سمت چپ شاسیش جوشی بوده و الان دوباره جوش باز شده.کلاهی سرم رفته که هیچکاریش نمیتونم بکنم.اما میخواستم بدونم چه راهی غیر جوش دادن برای برطرف کردن این مشکل وجود داره.مثلا پیچ و مهره کردن امکانش هست یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
206 نصفه شب بوق ماشین(ماشین خاموش) یکسره شد. با کشیدن بسط باطری صدا رو خوابوندیم.مشکل از کجاست؟
پژو 405
ماشینمو بردم موتور شویی بعد دو روز ریپ زندن شدید خیلی راحت جولو در خونه پارکش کردم و دیگه روشن نشد
از اگزوز بوی بنزین نسوخته نمیاد ( پس مشکل از کوئل نیست ) هیچ بویی از اگزوز نمیادپ
به سه تا چیز شک دارم
پمپ بنزین
برف اینجکتور
از اوجایی که تنهام خیلی سعی کردم ولت متر رو بچسبونم به ورودی پمپ بنزین > بعدشم موبایلمو گذاشتم ازش فیلم بگیره ( به هزار مکافات ) اما اولین استارت موبایل رو مینداختپس نتونستم بفهمم برق به پمپ میرسه یا نه
شبلنگ سر منیفولد هوا رو هم جرات ندارم در بیارم چون زدم شکنوندمش جا شلنگیشو به زور چسب سر جاشه ( ریسکه درش بیارم)
سویچو که باز میکنم صدای پر کردن منیفولد از بنزین که پمپ روشن میشه برا 2 ثانیه دیگه نمیاد
نظر شما چشه ؟
سلام . برقِ مثبتِ بوق از فرمان گرفته شده . یه چند ضربه به فرمان بزنین ببینین درست میشه ؟ احتمالا فنرش شکسته یا در رفته یا به دلیلی دیگه اتصالی کرده از توی فرمان .
سلام . اول همه ی فیوزها رو چک کنین خصوصا فیوز برق موتور . دوم یکی از وایر شمعها رو بکشین و یک پیچ گوشتی بزنین توش و بگیرینش نزدیک بدنه و یکی استارت بزنه . باید جرقه بزنه . اگر نزد , با سیم خروجی کویل همین آزمایش رو انجام بدین . اگر باز جرقه نزد به احتمال زیاد کویل سوخته .
سلام . یک جوشکار با وجدان و فهمیده پیدا کنین تا هم جای شکسته رو جوش بده هم یک تکه ورقه ی آهنی بذاره روش و اطرافش رو خوب جوش بده بعدش هم بسابینش و تمیزش کنین و با اسپریِ قیر بپاشین روش تا زنگ نزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)