تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 359 از 3745 اولاول ... 2593093493553563573583593603613623633694094598591359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

برای شما که مصرفت پایین می ارزه اما برای یوزرهای پر مصرف و دانلود کن اصلا ارزش نداره
    اگر شما دو سالی من 5 سال مشتری شرکتم از زمانی که نامحدود 256 24000 تومان بود

تو فروردین هم قراردادم تمام میشه و فاتحه. از مخابرات 256 نامحدود میگیرم شرف داره
    نه عزيز جان ... منم 24 ساعته دارم دانلود ميكنم منتها بعضي مواقع بايد مواظب بود ...

راستي گفتي مخابرات :

من ديروز مركز مخابرات(بخاطر قطعي 15 روزه ي تلفن و اينترنت) يزدانپناه بودم (جنت آباد شمالي) اينا الان 1000 نفر تو نوبت دارن براي نصب سرويس اينترنت و اينطور كه ديروز رئيس مركز ميگفت پاييز سال 90 شايد 600 تا ازين كسايي كه تو نوبت هستن بهشون برسه و سرويسشون نصب شه ...
    دليلش هم نداشتن تجهيزات و متريال هست ... من ديروز اونجا بودم بنده خدا ميگفت ما سيم سفيد و قرمز نداريم !!!

مخابرات هم اين درد سرها رو داره ... مگه از 8 ماه! قبل ثبت نام كرده باشيد ...
    حتي يكي اومد پرسيد گفت من دانشجو هستم نميشه زودتر بديد واسه دانشجوها رو !! رئيسه برگشت گفت نه عزيز جان ! الان عضو هيئت علمي دانشگاه شريف هم چند ماهه تو نوبته چه برسه به دانشجوها!

شما هم سريع اقدام كن ... اگه محدوده ي جنت آباد شمالي هستي بيخيال شو ... جاهاي ديگه هم شايد همينجوري باشه ...
    موفق باشيد
    Last edited by Hamid Hamid; 03-03-2011 at 16:01.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه عزيز جان ... منم 24 ساعته دارم دانلود ميكنم منتها بعضي مواقع بايد مواظب بود ...

راستي گفتي مخابرات :

من ديروز مركز مخابرات(بخاطر قطعي 15 روزه ي تلفن و اينترنت) يزدانپناه بودم (جنت آباد شمالي) اينا الان 1000 نفر تو نوبت دارن براي نصب سرويس اينترنت و اينطور كه ديروز رئيس مركز ميگفت پاييز سال 90 شايد 600 تا ازين كسايي كه تو نوبت هستن بهشون برسه و سرويسشون نصب شه ...
    دليلش هم نداشتن تجهيزات و متريال هست ... من ديروز اونجا بودم بنده خدا ميگفت ما سيم سفيد و قرمز نداريم !!!

مخابرات هم اين درد سرها رو داره ... مگه از 8 ماه! قبل ثبت نام كرده باشيد ...
    حتي يكي اومد پرسيد گفت من دانشجو هستم نميشه زودتر بديد واسه دانشجوها رو !! رئيسه برگشت گفت نه عزيز جان ! الان عضو هيئت علمي دانشگاه شريف هم چند ماهه تو نوبته چه برسه به دانشجوها!

شما هم سريع اقدام كن ... اگه محدوده ي جنت آباد شمالي هستي بيخيال شو ... جاهاي ديگه هم شايد همينجوري باشه ...
    موفق باشيد
    دوست عزیز خدا رو شکر مرکز مخابرات ما پورت خالی زیاد داره کسی نیست بگیره.
    مرکز باهنر

3. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

واسه مخابرات مرکز ما پره تا 6ماه دیگه هم خالی نمیشه!!!!!!!!!!!

نمیشه از یه مرکز مخابراتی دیگه بگیرم؟؟؟

یا نه فقط از مرکز مخابراتی خودم باید بگیرم؟؟؟

5. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چرا زنگ بزن سياوش قميشي از مركز مخابرات L A برات يه 700 .. 800 تايي بگيره بفرسته :دي !

نه نميشه ... فقط و فقط از همون مركز منطقتون ... جايي كه خط تلفونتون از اونجا هست ...

ولي اگه تصميم داري برو زود ثبت نام كن تا خيلي زياد نشده ... تا اون موقع هم از سرويس فعليت استفاده كن ... وقتي وصل شد ديگه اين رو بيخيال شو ... بهترين راهش اينه

واسه مخابرات مرکز ما پره تا 6ماه دیگه هم خالی نمیشه
    دقيقا مثل براي ما !! تازه 6 ماه خيلي خوبه ... اين مهندس :دي ديروز ميگفت تا 1 سال ديگه وصل نميشه !!

7. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واسه مخابرات مرکز ما پره تا 6ماه دیگه هم خالی نمیشه!!!!!!!!!!!

دیرکل روابط‌عمومی شرکت مخابرات استان تهران از واگذاری76هزار پورت اینترنت پرسرعت در در تهران خبر داد.

محمد خجسته نیا در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: مخابرات استان تهران درفاز اولیه واگذاری های خود 15 هزار پورت و در فاز جدید 61 هزار پورت اینترنت پرسرعت در تهران واگذار کرده است.
    وی با اشاره به اینکه واگذاری اینترنت پرسرعت در 79 مرکز مخابراتی تهران صورت گرفته، اعلام کرد: اما هم اکنون به دلیل تقاضای بالا پورت های اینترنت پرسرعت برخی مناطق تکمیل شده و اینترنت واگذار نمی شود، ولی دربرخی دیگر مراکزهمچنان واگذاری اینترنت پرسرعت صورت می گیرد.
    خجسته نیا اظهار داشت: در برخی مراکز که تقاضا برای دریافت اینترنت پرسرعت محدود است، امکان واگذاری این پورت های اینترنت به مراکز دیگر وجود دارد که تحقق این موضوع بستگی به امکانات و تجهیزات فنی مراکز دارد، ولی این اقدام درهمه مراکز امکان پذیر نیست.
    وی از فازجدید واگذاری ها از فروردین سال آینده خبر داد و اعلام کرد: با توجه به میزان تقاضا، مخابرات استان تهران اینترنت پرسرعت واگذار می کند.
    هزینه مودم و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت به عهده مشترک خواهد بود و مخابرات بابت راه‌اندازی سرویس نیز هزینه‌ای از مشترکان دریافت نخواهد شد.

9. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی وقت ها یه مشکل برام پیش میاد وقتی میخوام کانکت بشم میزنه یوز یا پس اشتباهه پس از کلی دستکاری و اینجور کارا درست میشه که نیم ساعت طول میکشه درست بشه برای من روزی حداقل یک بار اتفاق میافته.

کسی هست راه حلی براش داشته باشه؟؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اینترنت مخابرات هم آخه مشکلات خودش رو داره . عموی من گرفته (طرف گیشا) 128 سرعت دانلودش بین 10 تا 12 هست !
    درسته که نامحدوده ولی من یکی دید خوبی به امکانات تمام دولتی ندارم !

12. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بیشتر دوستای من از مخابرات دارن اکثرا راضی هستن اگه منطقه ما پورت خالی داشت حتما میگرفتم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی وقت ها یه مشکل برام پیش میاد وقتی میخوام کانکت بشم میزنه یوز یا پس اشتباهه پس از کلی دستکاری و اینجور کارا درست میشه که نیم ساعت طول میکشه درست بشه برای من روزی حداقل یک بار اتفاق میافته.

کسی هست راه حلی براش داشته باشه؟؟؟
    براي منم همينجوري ميشه گاهي وقتا ... ارور ميده ... منم شماره و پسوورد‌! رو عوض ميكنم درست ميشه ...

نميدونم راه ديگه اي داره يا نه ... فكر كنم از سرور هاي شركت باشه اشكال

15. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینترنت مخابرات هم آخه مشکلات خودش رو داره . عموی من گرفته (طرف گیشا) 128 سرعت دانلودش بین 10 تا 12 هست !

دوست عزیز تمام اینترنت با دولتی فقط پهنای باند به شرکتهای خصوصوی می فروشند شرکتهیا خصوصی حق ندارند به طور مستقیم از کشورهای دیگر اینترنت خریداری کنند

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

جدول نرخ پهنای باند اینترنت با اعمال تخفیف 20 درصدی

به گزارش مهر، براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پهنای باند اینترنت با اعمال تخفیف 20 درصدی مطابق جدول زیر در اختیار شرکتهای اینترنتی قرار می گیرد.

میزان پهنای باند (بیت برثانیه) نرخ پهنای باند (تومان) 64 کیلوبیت 86 هزار و 800 تومان 128 کیلوبیت 173 هزار و 600 تومان 256 کیلوبیت 260 هزار و 400 تومان 512 کیلوبیت 434 هزار تومان 1024 کیلوبیت 781 هزار و 200 تومان 2048 کیلوبیت یک میلیون و 388 هزار و 800 تومنا 4 مگابیت دو میلیون و 343 هزار و 600 تومان 8 مگابیت 3 میلیون و 906 هزار تومان 20 مگابیت 7 میلیون و 998 هزار و 800 تومان 34مگابیت 11 میلیون و 110 هزار تومان 100 مگابیت 28 میلیون و 644 هزار تومان 426 مگابیت 36 میلیون و 976 هزار و 800 تومان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •