سلام
مثل این که اینجا خیلی افراد با اپدیت کردن سیمزشون مشکل دارن خوب این یه راه حل های ساده داره که من می گم :
کسانی که 1.0.615 دارند نگران نباشند و برای اون پچ 700 مگی ناراحت نباشند چون با یک پچ 15 مگی کارشون حله واین هم لینک دانلود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول این فایل را بگیرید و بعد روی پوشه ی اصلی بازی بریزید
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بعد این فایلی که گذاشتم را دانلود کنید و در پوشه ی bin بریزید
کد:
-----------------------------------------------------------------------------------------------
حالا در run بنویسید regedit و وارد ریجیستری بشید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد پوشه ی The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید

حالا این پچ که 64 مگ است و ورژن 1.0.631.00002 را به 1.4.6.00002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
کد:
حالا این پچ که 100 مگ است و ورژن 1.4.6.00002 را به 1.6.6.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
کد:
حالا این پچ که 20 مگ است و ورژن 1.6.6.002002 را به 1.7.9.002002 تبدیل می کنه دانلود کنید و نصب کنید
کد:
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید
این مطلبی که نوشتم پنجاه درصدش را خودم نوشتم و پنجاه درصد دیگر چکیده ای از حرف های
مگی خانوم و اقا سورنا است
خوب من با این روش تونستم ورد ادونچر را نصب کنم امید وارم این روش به درد شما هم بخورد
اگه مشکلی داشتید بپرسید