ویندوز رو عوض کردم و الان ویستا آلتیمیت 32 بیت با sp1 ریختم. بعد از نصب کاسپر و آپدیتش هیچ مشکلی رو احساس نکردم و فقط هر چند ثانیه یکبار پیغامی میده که عکسش رو میزارم:
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
ویندوز رو عوض کردم و الان ویستا آلتیمیت 32 بیت با sp1 ریختم. بعد از نصب کاسپر و آپدیتش هیچ مشکلی رو احساس نکردم و فقط هر چند ثانیه یکبار پیغامی میده که عکسش رو میزارم:
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
دوستان آخرین ورژن کاسپرسکی برای موبایل را از کجا میشه دانلود کرد؟
دوست عزیز پیام بیانگر اینه که در مسیر فوق اسکریپت مزبور دارای پسورد هست و کسپرسکی قادر به اسکن آن نیست
خب شما دو کار میتونید بکنید
1- راه اصلی اینه که کلا پیام کسپرسکی برای فایلهای با پسورد رو غیرفعال کنید
برای این کار کافیه در همون پیغام از منوی کشویی بالا گزینه Disable this notification را انتخاب کنبد
2- اما اگه نمیخواهید پیام کسپرسکی در زمینه فایلهای رمزدار را غیرفعال کنید
باید فایل مزبور را به لیست سفید کسپرسکی اضافه کنید
دوست عزیر به تاپیک موبایل مراجعه کنید
با سلام و تشکر از استاد majid20:
بر طبق ذستور العمل شما رفتار کردم ولی در قسمت reports and data filesگزینه reports به هیچ وجه clear نمیشود.kasperskylabمعادل10Gمیباشد طبق فرمایشات شما عمل کردم حجمavpمعادل560Mgوحجمdataفقط59.5Mgش ما فرموده بودید بیشتر فضای اشغالی مربوط به dataمیباشد آیا میتوان بطریقی دیگر این 10Gرا کاهش داد.پیشاپیش سپاسگذارم.
دوست عزیز کدام پوشه کسپرسکی حجم زیاد را اشغال کرده Backup - temp - Quarantine - Dskm و ...
من بعداز هر ویندوزی که فرمت میکنم باید ابدیتهای کاسپر رو دونه دونه حدود 6 یا 7 تا میشه رو اپدیت کنم میخواستم ببینم میشه تمام اپدیتهارو باهم یکی کرد و بعد کاپر رو اپدیت کرد
وقتی کی کسپر بلک لیستد میشه یکی دیگه رو از همون لیست انتخاب میکنم و قبول میکنه.اما بعد از چند دقیقه دوباره ارور بلک لیست میده.این مربوط به چیه؟
در پست اول نحوه جمع آوري آپديتها و آپديت دستي كاسپر توضيح داده شده.
وقتي يك كليد در ليست سياه قرار گرفت بايد ابتدا اونرو Delete و سپس كليد جديد را وارد كنيد.ولي اين احتمال كه كليد جديد نيز عمر طولاني نداشته باشه و سريع توسط كمپاني كاسپر بلوك بشه هست.براي اينكه به مشكل برنخوريد به پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر مراجعه كرده و از روشهاي گفته شده براي دريافت كليد اختصاصي استفاده كنيد.
یک سوال Kaspersky Anti Virus بهتره یا Kaspersky Intrnet Security ?![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)