تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 1126 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض راهنمایی برای رفع بدسکتور

سلام دوستان
    من یه هارد 40 ماکستور دارم که هفته گذشته تو بوت شدن مشکل داشت با نرم افزارهای زیادی چکش کردم مانند :
    HDD Regenerator , Max power و غیره هیچکدوم نتونستن بدسکتور رو رفع کنند .
    البته خود هارد ارزشی نداره ولی می خوام ببینم که آیا واقعا دیگه هیچ راهی برای رفع بدسکتورها نیست ؟
    لازم به توضیحه که الان سیستم داره عادی کار می کنه.
    یه جا خوندم که اگه بدسکتورها رفع نشدند میشه اونها رو تو قسمت unallocated پارتیشن قرار داد اگه از دوستان کسی راهش رو بلده ممنون می شم راهنمایی کنه .
    Last edited by radfard1017; 02-11-2011 at 00:42.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 40 ماکستور دارم که هفته گذشته تو بوت شدن مشکل داشت با نرم افزارهای زیادی چکش کردم مانند :
    HDD Regenerator , Max power و غیره هیچکدوم نتونستن بدسکتور رو رفع کنند .
    البته خود هارد ارزشی نداره ولی می خوام ببینم که آیا واقعا دیگه هیچ راهی برای رفع بدسکتورها نیست ؟
    لازم به توضیحه که الان سیستم داره عادی کار می کنه.
    یه جا خوندم که اگه بدسکتورها رفع نشدند میشه اونها رو تو قسمت unallocated پارتیشن قرار داد اگه از دوستان کسی راهش رو بلده ممنون می شم راهنمایی کنه .
    سلام
    دوست من این روش ها قدیمی هستند و برای هارد های قدیمی تر بکار میرفت و آنهم برای آن دسته از هاردها که در ابزار خاص استفاده میشدند. مثلا" یک ماشین خاص احتیاج به یک هارد داشت که برنامه ای تحت داس روی آن ران شود و ظرفیت کمی نیز نیاز داشت. این چیزی که شما به دنبال آن هستید مدت ها است که منسوخ شده روش های جدید تری برای سالم کردن هارد وجود دارد.
    مثلا" استفاده از PC-3000 for Windows UDMA که قابلیت از بین بردن بد سکتور ها را دارد و حتی میتوانید سکتور ها را چه سالم و چه خراب از کار بیاندازید و ....

موفق باشید

3. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این PC-3000 for Windows UDMA برنامه هست یا یک سخت افزار ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام دوستان

3 تا از هاردی من توی قسمت Health برنامه HD Tune قسمتی های رو به عنوان خطا نشون . ممنون میشم بفرمایید مشکلشون چیه . و چطوری میشه حلشون کرد .

ببخشید کسی جوابی برای ما نداشت

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

این PC-3000 for Windows UDMA برنامه هست یا یک سخت افزار ؟
    سلام دوست من
    PC-3000 یک سیستم سخت افزاری و نرم افزاری است و نام کلی برای یک سری ابزار است مانند:
    PC-3000 for Windows UDMA
    Data Extractor
    PC-3000 Flash SSD Edition
    PC-3000 Portable
    PC-3000 SCSI
    بصورت مختصر قابلیت های این مجموعه به شرح زیر است:
    قابلیت های PC3000 for Windows UDMA :
    Ø مشکلات Service Area :
    ü هارد در بایوس دیتکت نمی شود .
    ü هارد با نام کارخانه ای دیتکت می شود .
    ü ماژولهای SA آسیب دیده اند .
    ü سیستم مترجم آسیب دیده است .
    ü Overflow شدن جداول
    ü گاها" هارد بصورت تمام بدسکتور کار میکند
    ü ...
    Ø خرابی های الکترونیکی:
    ü اسپیندل نمی چرخد
    ü PCB آسیب دیده است .
    ü PCB و HDA با هم همخوانی ندارند .
    ü ...
    Ø مشکلات سطح پلیت و یا هد:
    ü بدسکتورهای چندگانه
    ü خرابی تعدادی از هدها
    ü صدای تلق تلق
    ü ...
    Ø خرابی های دیگر :
    ü هارد پسورد دارد
    ü خطای SMART رخ داده است
    ü ...
    قابلیت های Data Extractor UDMA :
    Ø خرابی فیزیکال
    ü بدسکتورهای چندگانه که به علت خرابی سطوح پلیت یا هد می باشد .
    ü صداهای تلق تلق ناشی از خرابی هدها یا خرابی Servo-mark ها
    ü هاردهایی که با پارامترهای منطقی کار نمی کند و در بایوس کامپیوتر دیتکت نمی شود .
    ü هاردهایی که در حین خواندن هیچ ثباتی ندارند.
    ü هاردهایی که به علت وارد شدن شوک به هارد HDA یا HSA آنها جابه جا شده اند .
    ü بازیابی اطلاعات بعد از HOT – SAWP
    ü بازیابی اطلاعات هاردهایی که جدول مترجم آنها خراب شده است .
    Ø خرابی های منطقی :
    ü خرابی Partition Table
    ü خرابی ساختار data (FAT ، MFT ، جداول INODE و ...)
    ü اطلاعات حذف شده
    ü پارتیشن های فرمت یا حذف شده
    ü خرابی های ناشی از ویروس ها
    ü و...
    قابلیت های PC3000 for SCSI :
    Ø خرابی های فیزیکال
    ü هاردهایی که تلق تلق می کنند .
    ü خرابی های الکترونیکی
    ü خرابی های اسپیندل
    ü عدم شناسایی هارد در بایوس
    ü آسیب دیدن سطوح و یا هدها
    ü و...
    Ø خرابی پارامترهای منطقی:
    ü خرابی LBA
    ü شناسایی هارد با ظرفیت 0GB
    ü خرابی Service Information
    ü بدسکتورهای چندگانه
    ü فریم ویر خراب
    ü ویروس
    ü و...
    Ø مشکلات ناشی از عدم تطابق HDA و PCB
    Ø استفاده از وضعیت کارخانه ای جهت شناسایی هارد و یا برگرداندن اطلاعات
    قابلیت های Data Extractor SCSI :
    Ø خرابی های فیزیکال :
    ü بدسکتور های چندگانه
    ü خرابی های الکترونیکی
    ü خرابی های Spindle
    ü عدم شناسایی هارد در بایوس
    ü سطوح و یا هدهای آسیب دیده
    ü و...
    Ø خرابی های منطقی :
    ü Partition Table خراب
    ü پارتیشن های فرمت یا delete شده
    ü خرابی ساختار data
    ü حذف شدن اطلاعات کاربر
    ü ویروس
    ü و....
    Ø هاردهایی که ترکیبی از خرابی های فیزیکال و لاجیکال دارند .

قابلیت های PC3000 Flash :
    Ø تمامی فلش درایو ها (SD , SSD, SM , MMC , USB Flash , Memory stick , CF , …) را ساپورت می کند .
    Ø یک محصول کاملاً User – friendly و ساده که تعدادی وضعیت خودکار داشته و کار با آن آسان است .
    Ø امکان کپی کردن عملیات کنترلر و set کردن data به شکل قابل خواندن .
    Ø بازیابی اطلاعات از تمامی انواع مموری ها
    Ø بازیابی اطلاعات از انواع نند NAND فلش ها
    Ø بازیابی از انواع هارددیسک های SSD
    Ø و...

7. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ممنون از توضیحاتتون . ولی هارد من 40 گیگا بیشتر نیست و استفاده از سیستمی که گفتین خیلی به صرفه نیست . فقط برای آگاهی خودم می خوام بدونم که جدیدترین روش نرم افزاری چی هست ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ببخشید کسی جوابی برای ما نداشت
    سلام دوست من
    توجه داشته باشید که در بعضی از مدل های هارددیسک این ریپورت ها نشانه خرابی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من نمیدانم کدام آدم شیر پاک خورده ای این داستان را باب کرده است که کاربران به این ریپورت ها متوصل میشوند. این ها مانند آن است که شما ریپورت تست یک فضا پیما را نگاه کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1- اگر شما با برنامه ای دیگر تست SMART را انجام دهید امکان یکی نبودن ریپورت وجود دارد
    2- تست ها باید دوباره تکرار شود و شاهد داشته باشد.
    3- ابزارآلات خاصی برای تکرار آن ها وجود دارد
    4- آیا هارد شما هم اکنون مشکل دارد و یا فقط به دلیل دیدن این ریپورت فکر میکنید ...
    و....

این ریپورت ها به مدل و برند خاص هارد بستگی دارد.

برای اطلاع آن دسته از دوستان که علاقه مند به این ریپورت ها هستند و میبینم که هستند در سایت خانه سخت افزار یک صفحه به آن اختصاص میدهم و توضیحات کامل را عنوان میکنم میتوانید در آنجا پیگیر باشید . به محض آماده شدن در همین تاپیک نیز آن را پخش میکنم.
    موفق باشید

10. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

آقا ممنون از توضیحاتتون . ولی هارد من 40 گیگا بیشتر نیست و استفاده از سیستمی که گفتین خیلی به صرفه نیست . فقط برای آگاهی خودم می خوام بدونم که جدیدترین روش نرم افزاری چی هست ؟
    سلام دوست من
    بهتر میبینم اگر هارد شما بد سکتور دارد از همان نرم افزار های فرمت سطح پایین و یا HDD Regenarator استفاده کنید و لی در نظر داشته باشید عموما" باید هارد را چندین مرحله زیر این نرم افزار ها بگذارید و با یک بار و دوبار گاها" درست نمیشوند و هم گاها" اگر هارد مشکلات خاص در داشته باشید در زیر فشار اینگونه نرم افزار ها ازبین میرود. البته باید دید میزان خرابی چقدر است و در کجای هارد دیسک .آیا پراکنده است و یا در یک یا چند مکان خاص ؟ خوب این ها مشخص میکند که آیا ما داریم وقت تلف میکنیم و یا انجام خوبی خواهیم داشت. داستان به همین سادگی نیست حتی گیرم هارد در ظاهر سالم بشود ولی زیر تست های خاص جواب ندهد و یا این سلامت بدست آمده طول مدت عمر زیادی نداشته باشد . همه موارد باید بررسی شود.
    موفق باشید

12. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سالم امیر جان
    من یه هارد 2t سیگیت دارم این هارد بدسکتور گرفته بود ما با برنامه زدیم بد سکتور بگیره خیلی طول میکشید مهران جون گفته بود یک ساعت بزار بعد یک ساعت استراحت بعد از چند بار گذاشتن 2.22. در صد درست شد بعد من دیدم طول میکشه این دفعه فرمت سطح پاین با llf tool زدم همش میزد ارور بعد دوبار q زدم حالا زدم hdrege تست کنه کل هارد زده b قرمز یا همون بد سکتور تو قسمت بد سکتور نوشته بود 785+ بد سکتور برنامه سیگیت تولز هاردمو نمیشناس وقتی اونو میارم بالا دیگه بعد از اون هیچ برنامه ای نمیشناسه باید چند بار ری استارت کنم هاردو حالا ببرم گارانتی یا کاریش میشه کرد از اطلاعاتم بک اپ گرفتم مدل هاردم اینه ST32000542AS راستی مهران جون اطلاعات این هارد قابل بازیابی هست چون من اگر ببرم گارانتی شاید یه هارد دیگه بده ولی برنامه ریکاوری ها هنگ میکنند وقتی من میزنم تا فایها رو نشون بده اگر بر میگرده راهی هست تا از بین ببرم چون به هیچ روشی فرمت نمیشه که من اطلاعات روش بریزم سطح پایین هم ارور میده
    Last edited by viper379; 03-11-2011 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سالم امیر جان
    من یه هارد 2t سیگیت دارم این هارد بدسکتور گرفته بود ما با برنامه زدیم بد سکتور بگیره خیلی طول میکشید مهران جون گفته بود یک ساعت بزار بعد یک ساعت استراحت بعد از چند بار گذاشتن 2.22. در صد درست شد بعد من دیدم طول میکشه این دفعه فرمت سطح پاین با llf tool زدم همش میزد ارور بعد دوبار q زدم حالا زدم hdrege تست کنه کل هارد زده b قرمز یا همون بد سکتور تو قسمت بد سکتور نوشته بود 785+ بد سکتور برنامه سیگیت تولز هاردمو نمیشناس وقتی اونو میارم بالا دیگه بعد از اون هیچ برنامه ای نمیشناسه باید چند بار ری استارت کنم هاردو حالا ببرم گارانتی یا کاریش میشه کرد از اطلاعاتم بک اپ گرفتم مدل هاردم اینه ST32000542AS راستی مهران جون اطلاعات این هارد قابل بازیابی هست چون من اگر ببرم گارانتی شاید یه هارد دیگه بده ولی برنامه ریکاوری ها هنگ میکنند وقتی من میزنم تا فایها رو نشون بده اگر بر میگرده راهی هست تا از بین ببرم چون به هیچ روشی فرمت نمیشه که من اطلاعات روش بریزم سطح پایین هم ارور میده
    سلام دوست خوبم
    اول از جناب آقای مهران خان تشکر میکنم که در این مکان زحمت میکشند تا کاربران را راهنمایی کنند.

دوست من توجه کن که شما باید از نرم افزاری استفاده کنید که قابلیت کار بر روی هارد شما را داشته باشد خیلی از نرم افزار ها محدودیت مدل و یا سایز(ظرفیت) دارند حتی برنامه های قدیمی سیگیت. دوم اینکه حتما" یک سری به سایت مادر هارد بزن اونجا باید بتوانید نرم افزار مناسب را پیدا کنید. سوما" نگران بازیابی شدن اطلاعات نباش چون فکر نمیکنم کسی در آن سوی دنیا وقت برای اینکار بگذارد ولی اگر دلواپس هستی میتوانیم برای شما هارد را به روز اول که در کارخانه ساخته شده است بر گردانیم ابزار های خاصی برای این کار وجود دارند که از بحث این مقوله خارج است. من فکر میکنم بهتر این باشه که هزینه نکنید ( هزینه امحاء اطلاعات برای هر 500 گیگ 20 هزارتومان جهت هارددیسک های خراب بصورت تضمینی می باشد). البته باز این داستان به اطلاعات شما بستگی دارد !!!!
    عموما" پیشنهاد ما این است که جهت هارددیسکی که گارانتی دارد هزینه نکنید گارانتی موظف است هارد را سالم به شما تحویل دهد یا تعویض کند ( البته بر طبق اصول و قوانینی که شما در هنگام خرید عقد قرارداد کردید و با آن موافقت کرده اید).
    خواهش من این است که خود را بابت اصلاح و تعمیر این هارد آزار ندهید ممکن است حتی شرایط گارانتی را هم ازدست بدهید.
    خواهش دیگر بنده از شما و دیگر دوستان این است:
    خود را با دست نوشته هایی که عموما" زایده توهم هستند و واقعیت علمی یا عملی ندارند و عموما" نقل قول هایی از منابع نا مشخص و یا افرادی با ذهن های کثیف و آلوده است نرنجانید!!!!!! برای مثال:
    دستگاهی وجود دارد که سیلندر های هارد را به مانند سی دی میخواند !!!! (اگر این سیستم وجود داشت بنده اولین خریدار آن بودم)
    هارد دیسک هایی که حتی در آتش سوخته اند اطلاعاتشان کامل بر میگردد!!!!! ( شاید اگر گرم شده باشد ولی سوخته خیر و نه کامل ندرتا")
    سی دی های شکسته و خرد شده 100% قابل بازیابی هستند !!!!! ( آها مراقب باشید نسبت عام ندهید)
    و....
    لازم است توضیحاتی برای شما ارایه کنم که برای دوستان مفید باشد:
    هزینه جراهی هارد دیسک آنقدر بالا است که مگر مراکز تحقیقاتی بدون سفارش کاربر آن را انجام دهند.
    برای هارددیسک های خاص مانند ضربه های کاری به هارد آتش سوزی و... در بعضی حالات نادر آنهم مقداری از اطلاعات قابل بازیابی میباشد البته در لابراتوار های مجهز با ابزارآلات گران قیمت !!!!
    95% دوستان و همکارانی که بنده می شناسم و 100% آنها بهتر بنده را میشناسند حتی یک کلین روم ساده و یا ابزاری کارآمد نیز برای جراحی هارد دیسک ندارند و با توکل به خدای بزرگ و شانس و.. هارد را در محیط اتاق معمولی باز میکنند.
    حتی CD و یا DVD های شکسته نیز در بعضی حالات نادر آنهم به نوع شکستگی قابل بازیابی هستند.
    البته دوباره متذکر میشوم در کشور عزیزمان اشخاص نادری هستند که با داشتن ابزار و لابراتوار پیشرفته و دیدن دوره های خاص در این موارد به شما میتوانند کمک کنند اما هزینه های آنها نیز کم تر از 1000 دلار باری این گونه مواردی که کاری از دست 95% باقی بر نمی آید نیست پس آنها هم وقت خود را برای FUN داشتن روی هر هاردی تلف نمی کنند.!!!

توجه کنید اگر یک مورد انجام شد آنهم در لابراتواری مجهز لزوما" این نیست که هارد شما را میبرند و بازیابی میکنند.هارد شما در پروسه گارانتی بر طبق قواعدی خاص که ملزم به انجام آن هستند امحاء میشود ( البته بهتر است در کشور عزیزمان نیز دوستان در گارانتی برای کاربران این موضوع را شفاف کنند تا خیال کاربر نیز آسوده شود یاد آور میشوم در تمام گارانتی های کشور عزیزمان تابلوی بزرگی بر اثبات این موضوع نصب شده است که : مسئولیتی در قبال اطلاعات شما ندارند و در جا آن ها را امحاء میکنند)

سرتان را درد آوردم امید وارم توانسته باشم عمق ناراحتی خود را از بابت حرفهای 100 من یک غاز بعضی ها و تهمت های ناروا به شرکت های گارانتی ابراز کرده باشم.

15. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •