سلام بچه ها
من یک سوالی داشتم.
من رم 2 گیگ دارم و سی پی یو 3200 و گرافیک 512 , xfx gforce 8500 که این آخری 110 هزار برای آب خورده!
میخواستم بدونم با چه تنظیمی میتونم بهترین حالت ممکن رو بازی کنم. منظورم تنظیمات ستینگ بازی هست.
سلام بچه ها
من یک سوالی داشتم.
من رم 2 گیگ دارم و سی پی یو 3200 و گرافیک 512 , xfx gforce 8500 که این آخری 110 هزار برای آب خورده!
میخواستم بدونم با چه تنظیمی میتونم بهترین حالت ممکن رو بازی کنم. منظورم تنظیمات ستینگ بازی هست.
بابا یکی جواب مارو بده سوالم بالاست چطوری میشه اصلا میشه![]()
مطمئن نیستم اما فکر کنم بشه یادم هست در همین تاپیک تقریبا دو ماه پیش یکی از دوستان یک چیزی در این مورد گفت که بیشتر دوستان گفتند از تقلب تو بازی خوششون نمیاد!
خواهش میکنم یک نفر وارد کردن توپ با کیت سرور رو نشونم بده.لطفا نگین توی پستها دنبالش بگردم.
آره.
من بودم!من هیچ تقلبی نکردم. من بازی رو در سخت ترین حالت و سخترین گزینه برای ترنسفر بازی میکنم. فقط پولمو نا محدود کردم! به نظر شما این تقلبه؟
من الان توی سال 2012 هستم و به قدر تیمم (رئال مادرید، عزیز) ستاره داره، که مجبور شدم کریس رونالدو رو بزارم واسه دفاع چپ تیم ذخیره هام!!!!!!!!!!![]()
Last edited by Crespo; 11-09-2008 at 22:01.
بابا منم نمی خوام تقلب کنم خودم از تقلب خوشم نمیاد فقط چند ساله دارم با تیمم بازی می کنم (2014) پولامو خوب جمع کردم بعد شروع به خریدن بازیکن کردم اما اصلا هواسم به حقوق بازیکنانم نبود حالا اگه یک مرحله دیگه برم جلو حقوق و از پولم کم میکنه بعدم میگه گیم اور چیکار کار کنم![]()
شما باید از این برنامه استفاده کنی:
آموزششم داخل خودشه. به صورت فایل PDF و فارسی. اگه نفهمیدی تا توضیح بدم. اما امضب خیلی خوابم میاد. باید واسه فردا باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون ولی آموزشش مربوط به قسمت سوم مستر لیگه او جایی که یه پیراهن دستش گرفته اونجایی که تیم دلخواه می سازی ولی من برای قسمت دوم می خواهم اونجایی که تیم اصلی هستش فکر کنم وقتی کار می کنه که در وسط لیگم یا آخر لیگ
اره یادمم هست...
من هم از مخالفان سرسخت تقلب در بازی هستم!
این چی هست؟ یکی توضیحی بده...شما باید از این برنامه استفاده کنی:
Last edited by Alireza Taji; 12-09-2008 at 01:58.
یه سورپرایز عالی تا اومدن pes 2009 براتون دارم :
یه پچ عالی از pes2009 که این پچ Pes 2008 رو به 2009 تبدیل می کنه!!! من می گم حتما دانلود کنید خیلی باحاله ... تا این يك ماه و خورده اي که pes 2009 بیاد سرگرمی خوبیه.... حالشو ببرید....
در ضمن نقل انتقالات امسال هم توش اپدیت شده...
حجم : 80 مگابایت ( فوق العاده است)
لینکهای دانلود از سرورهای مختلف :
سرور 1 :( من خودم دارم از این سرور دانلود میکنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرورهای دیگر:
پسوورد فایل فشرده : utkugur
اینم سیو گیم تکمیل کننده تیمها باشگاهها و جامهای معتبر :
این فایل رو هم حتما دانلود کنید چون زبان پچها ترکی هست این فایل پچ رو تبدیل به زبان انگلیسی میکنه :
Last edited by konami-pes; 12-09-2008 at 13:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)