سلام داش سامان بابا ما طرفدارای رئال و اسپانیا این حرفها رو با هم نداریم امضا قبلی من یادته؟ اونو کل بچه های رئالی یه ماه گذاشته بودیم امضا
سلام داش سامان بابا ما طرفدارای رئال و اسپانیا این حرفها رو با هم نداریم امضا قبلی من یادته؟ اونو کل بچه های رئالی یه ماه گذاشته بودیم امضا
سلام به همه دوستان خدایی حال کردین cassillas پوزه buffon رو به خاک مالید من که داشتم از خوشحالی میمردم
سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی :
از اینکه هرروز بیشتر از دیروز رئالیها به تاپیک میان و بیشتر میشن فوق العاده خوشحالم.
و اینکه خدمت دو دوست عزیز که جدید اومدن تبریک عرض میکنم و اومدنشون رو به فال نیک میگیرم.
خوب سامان جان ما اینجا یه رسمی داریم که از اسم مستعار استفاده میکنیم و بنده هم با لطف بچها رائول گنزالز بلانکو هستم و شما هم میتونید از اسامی رئالیها چه اسطورهای قدیمی و چه تیم حاضر اسم مستعار دارند و اینجا دیگر به اسم صدا نمیکنند و به جای ان از اسم مستعار استفاده میکنیم ایا شما دوست دارین اسم مستعار بگیرین.
اسامی که قبلا انتخاب شده:
بکام:(علی جان)david23
گاگو:چارلز عزیز
کاسیاس:وحید جون
زیزو:داش مهدی گل
نیستلروی:کسری جان
اشنایدر:shympw عزیز
روبینهو:ممد مادرید جون
کریس رونالدو:end یا رونالدو7
حالا شما هم اگر اگر که دائمی در این تاپیک فعال هستین یه اسمی واس خودتون برگزینین.
اقا مهمتر از همه قهرمانی اسپانش رو بر همگان تبریک وگوم وگوام ویگولنزج
سلام
بابا شوخی کردم.این حرفها چیه داداش
سلام داداش.شما که همه اسمهای خوب رو انتخاب کردین
شاید هیچ بازیکنی رو اندازه کارلوس دوست نداشتم(البته نه الان.چند سال پیش که تو رئال بازی میکرد دیوونش بودم.فقط هم لباس اون رو تا حالا داشتم)هنوزم دوسش دارم
ولی خب الان همه رئالی ها رو تقریبا یه اندازه دوست دارم
پس من هم از الان شدم کارلوس شما![]()
سلام به همه رئالیها..........
سامان جان خیلی ممنون که قبول کردی و اومدی.............
امیدوارم با هم روزهای خوبی رو بگذرونیم............
گفتی روبرتو کارلوس.........یادش بخیر.............
امیدوارم دوباره بتونیم بازیکنی مثلش داشته باشیم.........هرچند اون اشتباه وحشتناکش مقابل بایرن باعث شد سریعترین گل تاریخ مسابقات رو بخوریم.!!!!!!!!!ولی بازم من خیلی دوستش داشتم و فکر کنم یکی از محبوب ترین بازیکنان ما بود........
بازم خوش اومدی روبرتو کارلوس..........
سلام خدمت رئالی های عزیز...
خیلی خوشحالم که بااین تاپیک آشنا شدم . الان که دارم ایم مطالب رو می نویسم حسابی جو زده شدم .از اون طرف که دیشب اسپانیا آلمانو با اون تیم خوش شانسش با اون لیگ آدم خواب کنش - به اون قشنگی برد از این طرف که یه تاپیک پیدا کردم که همه رئالی اند. به خاطر همین می خوام امضامو عوض کنم آدرس این تاپیکم بزنم زیرش تا همه رئالیها بیان اینجا و خلاصه ملت بیان بگن بابا اینا چی کردند!!!!
از charlize عزیزم هم خیلی تشکر می کنم که بهترین نقطه این فروم رو به من نشون داد...
در ضمن بچه ها رئالو دیدید با این تیم اسپانیا چی کرده . فقط جام و حال کردین رو دست بهترین دروازبان جهان.
هر چند .چند ساعت ازاون بازی می گذره ولی یه بار دیگه این پیروزی رو به طرفداران اسپانیا مخصوصا" رئالیهای عزیز
که تیمشون بیشترین نقشو تو این قهرمانی داشت تبریک می گم وامیدوارم این موفقیتها برای این تیم محبوب ادامه داشته باشه...
فعلا" این امضارو داشته باشین تا یه امضای خوب پیدا کنم.
ممنون...
آره.واقعا اون اشتباهش وحشتناک بود.ولی خب ما تو این چند سال کم تو جام اروپا حذف نشدیم.اینم یکیش بود
من که اون اشتباهش رو فراموش کردم.چون به نظر من اشتباه مدافع ها خیلی به چشم میاد.یه مدافع اگه 10 تا گل رو بخره ولی یه توپ رو خراب کنه و تیمش گل بخوره میگن اون مقصر باخت بوده
ولی اگه یه مهاجم تو همون بازی 10 تا توپ رو هم خراب کنه کسی چیزی نمیگه
به هر حال من بابات اون اشتباهم تو بازی برابر بایرن همین جا از همه رئالی های عزیز معذرت میخوام
خدا کنه روبینیو نره.چون واقعا تکه و به نظرم اگه بره خیلی جاش خالی میمونه.امیدوارم تو فصل آینده شاهد زوج روبینیو و کریس رونالدو تو رئال باشیم![]()
داش روبی با اجازت یکی از این عکسا رو بزارم امضام.
روبی جون خییلی خیییلی ممنون واس تمامی اخبارت و عکسها واقعآ شرمنده کردی.
اقا کمکم کنید:
حالا میگین چیکار کنیم واست :
باشه میگم :
اقا من نمیتونم که 1 ماه بدون فوتبال و دیدن بازیهای رئالیها تحمل کنم میگین چکار کنم؟
یه سوال می دونستی ترکوندی ؟؟!!!!
ایول خیلی حال کردم ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)