دان استریم زیاد تاثیری روی سرعت نداره این شات اسکرین مودمم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 یرنزی نامحدود از آسیاتک گرفتم ولی سرعت دانلود 20 کیلوبایته !!!
دان استریم زیاد تاثیری روی سرعت نداره این شات اسکرین مودمم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 یرنزی نامحدود از آسیاتک گرفتم ولی سرعت دانلود 20 کیلوبایته !!!
مال شما روی 21 مگابیت بستن!یعنی اینقدر منطقه شلوغ بوده که داون استریم رو بالا بستن؟!!!
ولی اگر دستشون بخوره و غیر عمد بزنن تقسیمات رو 1 به 1 کنن... یعنی میری فضا با این سرعت
حالا دانلودت چنده؟
ربط داره عزیز. اون زمان که آسیاتک داشتم (حجمی) دقیقا وقتی وارد تایم رایگان میشدیم خود شرکت سرعت رو از روی 6 مگ می آورد روی 256 کیلوبیت فیکس میکرد. اون موقع هم هرکسی نامحدود میگرفت در حالت عادی یک دهم سرعت واقعی و اگر زیاد دانلود میکرد به کمتر از این مقدار میرسید!به قول دوستمون اگر به روش های غیر معقول دیگه محدود نکنن شما می بایست الآن با این داون استریم، باید سرعتت در بدترین شرایط 512 کیلوبیت و در بهترین شرایط 870 کیلوبیت بر ثانیه باشه. حالا اگر از اول برات اینجور بوده این مصداق بارز دزدی و کم فروشیه و میتونی شکایت کنی و اگر پیگیر باشی میتونی به یه نتایجی برسی (کما این که پارسال از مبین نت دو سه باری شکایت کردم تا این که بالاخره کنار اومدن. با این که موفقیت کامل نبود ولی نسبی بود)
شاتل هم با نرم افزار اکانتینگ محدودیت شدید غیر متعارف اعمال میکنه و به همین شکل عملا دزدی می کنه![]()
اون maxrate حداکثر سرعتیه که میشه با خط گرفت.داون استریم بالای اونه یعنی data rate که 511 بسته شده
دوست عزیز داریوش جان با نهایت احترام شما دارین اطلاعات اشتباه میدید.
داون استریم یا پهنای باندی که برای دوستمون لحاظ کردن 511Kbps هست و اون مقدار 21828Kbps نشون دهنده حداکثر پهنای باندی هست که خطشون میتونه ساپورت کنه که این نشون دهنده کیفیت عالی خطشون هست.
پس خط ایشون روی ۵۱۱ کیلوبیت بسته شده
@DariushGreat
در چند صفحه اخیر که نگاه کردم اطلاعات اشتباه زیادی دادید...
لطفا اگر اطلاع ندارید اطلاع رسانی نکنید، باعث گمراهی دوستان میشه...
با تشکر
پ ن: این که گفتم اشتباهاتی دارید دلیل بر تایید اون دوستی که چند صفحه قبل بحث باهاشون داشتید نیست... ایشون هم اشتباه داشتن در اطلاعاتی که نوشته بودن.
Last edited by shat; 20-08-2014 at 19:45.
دانلود روی ۵۰. ۶۰ هس بعضی مواقع نوسان داره
مرکز خیلی شلوغه قبلا هم عرض کردم بخاطر شلوغی مرکز اگه طلایی بگیرم
بنظرم دوباره بر میگرده برنزی
اینم تستی بود احتمالا دفعه بعد ۱ مگ بگیرم
تو نامحدود بهتر از این نیستش
هر کی یه چیزی میگه یکی میگه طلایی دوبرابره یکی میگه بیشتره
پشتیبانی هم میگه طلایی دستمان بازه سرعتای مختلف رو خط بذاریم
و محدودیت هم نمیزاریم
نظر شما چیه ۵۱۲ طلایی رو چن میگ میدن اعتمادی به این حرف آخری هست ؟
Last edited by Dr Nima; 20-08-2014 at 23:36.
من الان تماس گرفتم نمایندگی میگه ۱ مگ نامحدود ۲۱۰. تومن ! چه خبره چرا اینقدر گرونه ؟
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)