این درصدایی که زده برای ملی هم همینه دیگه !
منظور از رتبه ، رتبه کجاست ؟استان ، شهر ، روستا ؟![]()
این درصدایی که زده برای ملی هم همینه دیگه !
منظور از رتبه ، رتبه کجاست ؟استان ، شهر ، روستا ؟![]()
رتبه تو اونجایی که قبول شدی...
همه ریاضی آمار منفی میزنن من زبان و ادبیات فارسی منفی زدم...
خدا رو شکر تو انتخاب اولم قبول شدم...
دوستان من فقط معارف رو منفی زدم....
بقیه مثبت هست امکان داره غیر انتفایی قبول شم.... ازاد اولویت اول قبول شدم...
مثلا الکترونیک رو 33 درصد زدم...!!
اقا من نمره کلم شده 1934...
واسه سراسری امید داشته باشم؟
تهران / واحد مرکزی خبر / مکتوب 1391/07/08
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت:نتایج انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی سال91 ، از ساعت 22 امشب منتشر می شود.
حسین توکلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود: داوطلبان شرکت کننده در آزمون دانشگاهها و موسسات عالی دولتی باید از ساعت اعلام شده با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وارد کردن اطلاعات خود ، از نتیجه انتخاب رشته خود مطلع شوند .
وی گفت : داوطلبان کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی هم باید به سایت مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
منبع:
http://khabarfarsi.com/ext/3488860
خدا لعنت کنه مردم آزار رو. معنی روز شنبه رو هم فهمیدیم.
ویرایش:
زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسیناپیوسته
تاریخ انتشار : شنبه ۸ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۱۳
نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی ۹۱ امروز شنبه ۸ مهرماه اعلام میشود.
به گزارش فارس، نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۱ ساعت ۱۸ امروز شنبه ۸ مهرماه اعلام میشود؛ داوطلبان پذیرفته شده باید طی روزهای سهشنبه ۱۱ مهرماه تا پنجشنبه ۱۳ مهرماه برای ثبتنام به مراکز پذیرفته شده مراجعه کنند. بر اساس این گزارش، ۴۲۴ هزار و ۷۲۴ نفر در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۱ ثبتنام کردهاند که از این تعداد در دانشگاههای دولتی ۱۷۹ هزار و ۸۵۶ نفر پذیرش میشوند. نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد نیز روز ۸ مهرماه از طریق سایت مرکز آزمون این دانشگاه اعلام میشود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست کی چی می گه. خسته شدیم.
Last edited by SADEGH 7; 29-09-2012 at 17:12.
الکترونیک اگه33 درصد بزنی که دولتی قبولی.دی:
هم رشته هم هستیم که کاکو
خدا ذلیلشون کنه که ادم را الاف میکنید امروز هم فکر نکنم بیاد با این تفاصیر..................
ای تو روحشونننننن
احتمالا یکی به روایت سنیه یکی به روایت شیئه
حالا روایت اول تا نیم ساعت دیگه معلوم میشه!
دولتی که فقط باهنر زدم....که هیچی....!!
غیر انتفایی هم فقط 7 تا رشته پاسارگاد و پیشتازان زدم .... یعنی قبول میشم....ایییییییییییییی
بجز شیراز جای دیگه نزدم...!!
خدا بگم چیکارشون کنه...
اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي الكترونيك موسسه غيرانتفاعي پيشتازان -شيراز غيرانتفاعي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)