خود بازي سايتي نداره كه بري توش و يك بار ديگه اسم بازيو انگليسي بنويس
اسم انگليسي بازي لطفا!!!!!!!!!
خود بازي سايتي نداره كه بري توش و يك بار ديگه اسم بازيو انگليسي بنويس
اسم انگليسي بازي لطفا!!!!!!!!!
battle field 2
Paradise
اینم سایتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره نصب كن ببين ميشه
من ابن بازيو نرفتم ولي خوب بايد يه دكمه داشته باشه كه تفنگ ها رو برداره و انقدر بايد بري تا به يه برسي كه ببرتت مرحله ي بعد![]()
دوست من شما در این بازی نمیتونی اصلحه های دیگران رو برداری . چون این یه بازی گروهی هستش ، و شما فقط میتونی یک نفر رو انتخاب کنی . مثلا یه Sniper و یا هر کس دیگه ای .battle field 2
وقتی که یه نفر تو بازی میمیره . یه ساک ازش روی زمین میفته میتونی بری پیش ساک و دگمه G رو بزنی.battle field 2
رزولوشن بازی Hitman 4 رو کجا میشه تغییر داد؟
معمولا در قسمت Option و در قسمت Display یا Video هست دیگه .رزولوشن بازی Hitman 4 رو کجا میشه تغییر داد؟
سلام من 2 مشکل در 2 بازی دارم
1)در بازی gtr با اینکه سیستم 256 گرافی و 1 گیگ رم و البته 2.4 سی پی یو داره و من اکثر موارد گرافیکی رو روی کم میذارم ولی باز هم وسط بازی گیر میکنه و مجبور میشم سیستمو ریست کنم مشکل از سیستم منه یا کرک بازی؟
2)در بازی alias وقتی اول کار وارد بازی میشم می نویسه که هاردت جا نداره واسه سیو کردن در حالی که در حد گیگ جا دارم!! وقتی روی کنترل اپشنز میرم از بازی می پره بیرون و نهایتا موقع که می خوام بازی رو سیو کنم آب پاکی رو میریزه رو دستمو یه چیزی تو این مایه ها می نویسه که:your XBOX doesnt have enough space to save data
مشکل این از کرکه؟
کسی این مشکلات رو تا الان داشته؟؟؟
در ضمن هیشکدوم از این بازی کرک ندارن و تیریپ ایزی ست آپ هم هستن
ممنون....
در مورد مشکل اول باید بگم این بازی خیلی سیستم بالایی میخواد . مخصوصا اون ورژن جدیده .سلام من 2 مشکل در 2 بازی دارم
1)در بازی gtr با اینکه سیستم 256 گرافی و 1 گیگ رم و البته 2.4 سی پی یو داره و من اکثر موارد گرافیکی رو روی کم میذارم ولی باز هم وسط بازی گیر میکنه و مجبور میشم سیستمو ریست کنم مشکل از سیستم منه یا کرک بازی؟
2)در بازی alias وقتی اول کار وارد بازی میشم می نویسه که هاردت جا نداره واسه سیو کردن در حالی که در حد گیگ جا دارم!! وقتی روی کنترل اپشنز میرم از بازی می پره بیرون و نهایتا موقع که می خوام بازی رو سیو کنم آب پاکی رو میریزه رو دستمو یه چیزی تو این مایه ها می نویسه که:your XBOX doesnt have enough space to save data
مشکل این از کرکه؟
کسی این مشکلات رو تا الان داشته؟؟؟
در ضمن هیشکدوم از این بازی کرک ندارن و تیریپ ایزی ست آپ هم هستن
ممنون....
مشکل دوم هم مگه شما با Xbox بازی میکنی ؟ اگه آره که Memory Card شما پر شده و دیگه جای سیو نداره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)