تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 616 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوست عزیز ، عرق کردن کف دست یک نوع بیماری پوستی هست.

سلام برادر.
    1- شما در صورتی که معافیت تحصیلی ندارید باید تا قبل از 9/3/90 مدارک رو بفرستید ( مراجعه به پلیس +10 )

2- اگه دانشگاه هستید که خوده دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه و معافیت تحصیلی صادر میکنه، تا 6 ماه بعد از پایان تحصیلات این معافیت تحصیلی پابرجاست ( برای اطمینان به قسمت نظام وظیفه دانشگاه مراجعه کنید )

3- کارت پایان خدمت پدر و نامه از جایی که پدرتون خدمت میکرده یا اگه مدارک جبهه رو دارن همونا کافیه

4- در جواب سوال 2 عرض کردم ، تا 6 ماه بعد از اتمام تحصیل فرصت دارید برای هر کاری ، بعد از 6 ماه اگر دانشگاهی قبول نشید باید اعزام بشین.

5- مغلفیت کفالت سرجاشه ولی خیلی سخت گیری میکنن و هر لحظه ممکنه این قانون عوض بشه

***مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:

فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام

با عرض پوزش که پست چند صفحه پیش رو نقل قول کردم ولی لازم دیدم این نکته رو بگم که طبق قانون نظام وظیفه افرادی که فارغ التحصیل دیپلم یا پیش دانشگاهی هستند تا مدت های اعلام شده توسط سازمان نظام وظیفه مهلت دارند دفترچه رو بفرستند! من سر حرف دوست عزیزم فرشید دچار اضطراب شده بودم که سازمان نظام وظیفه این مطلب رو به من ارائه دادند!

یا علی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

***مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:

فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام

با عرض پوزش که پست چند صفحه پیش رو نقل قول کردم ولی لازم دیدم این نکته رو بگم که طبق قانون نظام وظیفه افرادی که فارغ التحصیل دیپلم یا پیش دانشگاهی هستند تا مدت های اعلام شده توسط سازمان نظام وظیفه مهلت دارند دفترچه رو بفرستند! من سر حرف دوست عزیزم فرشید دچار اضطراب شده بودم که سازمان نظام وظیفه این مطلب رو به من ارائه دادند!

یا علی

این مطالب در پست اول همین تاپیک درج شده

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

این مطالب در پست اول همین تاپیک درج شده
    بله عزیز!من از صاحب تاپیک در خواست کردم که تو پست اول بگذاره ولی شما هنوز مثل قبل به بقیه اطلاع رسانی می کنید ! فرستادن دفترچه برای افراد فارغ التحصیل دیپلم و پیش دانشگاهی ربطی به روز تولدشان نداره و سازمان برای هر فصل از سال یه مدتی اعلام کرده که بعد از اون مدت افراد غیبت می خورند ،نه بعد از روز تولدشان (تاریخ تمام شدن 19 سالگی).

یا علی

4. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. کمک کنید لطفا
    امروز برگه اعزام به خدمتم امد .من فارغ تحصیل پیش دانشگاهی هستم و امسال دوباره می خوام کنکور بدم
    ولی تو برگه نوشته فارغ التحصیل لیسانس رشته برق -الکترونیک همچنین 116 روز کسر خدمت هم خوردم
    حالا الان به کجا باید مراجعه کنم دوباره باید برم پلیس+10 یانه
    اگه کسی میدونه خواهشا راهنمایی کمه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام. کمک کنید لطفا
    امروز برگه اعزام به خدمتم امد .من فارغ تحصیل پیش دانشگاهی هستم و امسال دوباره می خوام کنکور بدم
    ولی تو برگه نوشته فارغ التحصیل لیسانس رشته برق -الکترونیک همچنین 116 روز کسر خدمت هم خوردم
    حالا الان به کجا باید مراجعه کنم دوباره باید برم پلیس+10 یانه
    اگه کسی میدونه خواهشا راهنمایی کمه
    ممنون
    شما متولد چه سالی هستی؟

تاریخ اعزامتون کی هست؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام دوستان.من برای معافیت کفالت پدر بالای 60 سال اقدام کردم.تمام مراحل رو طی کردم.شاهدهای فامیل و همسایه رو بردیم.نامه هم از ثبت احوال اومد.حالا امروز که رفتم،گفت مبالغی رو به 3 تا حساب واریز کن یه دونه هزار تومان.یه دونه 100 هزار تومان و یه دونه 8200 تومان.و گفت پدرت رو دوشنبه بیار.
    میخواستم بدونم الان کجای کارم؟چند درصدش حل شده؟خیلی دیگه مونده؟
    تشکر.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من امروز آخرین مرحله کمیسیون رو هم رفتم و تموم شد و گفت برو بشین خونه تست دکتر که خود نظام وضیفه برای تست ABR فرستاده بود رو هم انجام دادم و اونجا برگه همون ABR رو دادن به من یه کپی برای خودم داشته باشم که دیدم دقیقا اینو نوشته : احتراما میزان شنوایی گوش راست 70 دسی بل و گوش چپ 80 دسی بل هستش که براساس A.B.R با محرک ؟؟؟ C.K.K احتمالا گزارش می گردد ...
    حالا اونجا تو کمیسیون دکتر معتمد تو جلسه هیچی از من نپرسید اینا ! و داشت تو برگه یه چیزهایی رو می نوشت که ندیدم ! حالا من معافم با این وضعیت یا نه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان.من برای معافیت کفالت پدر بالای 60 سال اقدام کردم.تمام مراحل رو طی کردم.شاهدهای فامیل و همسایه رو بردیم.نامه هم از ثبت احوال اومد.حالا امروز که رفتم،گفت مبالغی رو به 3 تا حساب واریز کن یه دونه هزار تومان.یه دونه 100 هزار تومان و یه دونه 8200 تومان.و گفت پدرت رو دوشنبه بیار.
    میخواستم بدونم الان کجای کارم؟چند درصدش حل شده؟خیلی دیگه مونده؟
    تشکر.
    سلام

شما تقریباً 90% کارت تمام شده
    2شنبه هم میرید کمیسیون و از پدرتون چندتا سوال میپرسن ، شاید از خودت هم چندتا سوال بپرسن و بعد هم میگن برو منتظر باش کارتت میاد دم خونتون

مبارک باشه

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام

شما تقریباً 90% کارت تمام شده
    2شنبه هم میرید کمیسیون و از پدرتون چندتا سوال میپرسن ، شاید از خودت هم چندتا سوال بپرسن و بعد هم میگن برو منتظر باش کارتت میاد دم خونتون

مبارک باشه
    واقعا ؟! راست میگی ؟
    آخجون.
    فقط یه چیزی:آیا الان ممکنه بگن نمیشه ؟
    توی اون جلسه چی میپرسن؟
    تشکر.

دوستان یه سوال دیگه :
    من درست گوش ندادم که توی سازمان نظام وظیفه آقاهه گفت دوشنبه بابات رو ...
    باید کجا ببرمش؟همین سازمان نظام وظیفه یا جای دیگه؟
    تشکر.
    Last edited by Rhodes; 26-05-2011 at 19:00.

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان من امروز آخرین مرحله کمیسیون رو هم رفتم و تموم شد و گفت برو بشین خونه تست دکتر که خود نظام وضیفه برای تست ABR فرستاده بود رو هم انجام دادم و اونجا برگه همون ABR رو دادن به من یه کپی برای خودم داشته باشم که دیدم دقیقا اینو نوشته : احتراما میزان شنوایی گوش راست 70 دسی بل و گوش چپ 80 دسی بل هستش که براساس A.B.R با محرک ؟؟؟ C.K.K احتمالا گزارش می گردد ...
    حالا اونجا تو کمیسیون دکتر معتمد تو جلسه هیچی از من نپرسید اینا ! و داشت تو برگه یه چیزهایی رو می نوشت که ندیدم ! حالا من معافم با این وضعیت یا نه ؟
    مال منو هم جواب بدین /.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •