چرا دوتا؟؟؟؟؟
چرا دوتا؟؟؟؟؟
توي كارت اينارشان نوشته مدت حضور در حبهه فلان
دوستان طبق قانون جدید مجلس ( 12 ماه جبهه )
اگر غیبت داشته باشیم واسه خدمت ، میشه باز هم معافی گرفت ؟
طبق قانوني قبلي يعني ٣٠ ماه ميشده
مصوبات مجلس برای سربازی، چگونه اجرایی میشود؟/ احتمال عملینشدن آخرین تغییرات مجلسنهم برای سربازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسر خدمت بسیج امسال هم وجود دارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مشكلي كه من باهاش دارم 24 ماه خدمت كامل هست بقيه شرايطش عاليه.
برا من كه مثل برق گذشت 4/5 ماه ديگه هم تمومم.
سلام
بله بسیار عالی هستش فقط اگر بتونین هر چی میتونین تجربه رایگان بدون تحمل هزینه جمع آوری کنین نه تنها وقت تلف کردن نیست بلکه تبدیل به یادگیری مهارت و فرصت های شغلی بهتر در آینده می شود
بنده یک سال که هستم
یک سال هم مونده
سخت نمیگذره اصلا در مقایسه با هر چی که فکرشو بکنی
لباس نداری مثل یک کارمند باهاتون رفتار میشه
ساعت 2 میری
و ...
![]()
سلام.من وقتی وارد سایت نظام وظیفه میشم evazifeh.police.ir و با کد ملی و کد سخا قصد وارد شدن دارم با این ارور مواجه میشم Malicious Activity Detected کسی از دوستان میتونه بنده رو راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟ممنون
سلام
منم وقتى وارد ميشم همين پيام رو ميده
Sent from my iPhone using Tapatalk
من تاپیک رو کاویدم، دیدم پارسال و دو سال پیش کدهای اعزامیهای یک تیر، از 11 خرداد مشخص میشه و با مراجعه به نظاموظیفه میشه فهمید که کجا افتادی. از چند روز بعدش هم توی سایت میزنندش و با کد ملی و کد سخا قابل دسترسیه و چند روز بعدتر قابل دریافت از مراکز پلیس+10 و چند روز بعدترتر هم برگهی سفید میاد در خونه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا بازیهای یورو 2016 میافته توی توی تیرماه. المپیک هم که تابستونه. به هیچ وجه راه نداره توی آموزشی، فینال یورو یا مسابقههای حساس المپیک رو با یه ترفندی دید؟![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)