درود
اگه سرویس 3 ماه بگیرم و وسطش حجمم تمام بشه ، باید حجم بخرم یا میتونم یک سرویس دیگه را فعال کنم ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
درود
اگه سرویس 3 ماه بگیرم و وسطش حجمم تمام بشه ، باید حجم بخرم یا میتونم یک سرویس دیگه را فعال کنم ؟
سلام
هر دو امکان پذیر هست
سلام
سلام دوستان آیا قطعی آسیاتک برای شما زیاد شده؟
سلام عزیزان، من چند سالیه که مشترک آسیاتک هستم و همیشه با سرعت اینترنتم مشکل داشتم و دارم و هروقت که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن که خط شما ظرفیتش پایینه و نمیشه سرعت رو بالا برد.در حال حاضر بسته 8 مگ غیرحجمی خریدم ولی سرعتم به زور به 3 مگ میرسه و snr هم روی 13 و12 هست. به نظرشما چیکار میتونم بکنم که سرعتم بره بالا؟
سلام دوست گرامی. اینترنت من جدیدا روزی چهار یا پنج بار قطع میشه!!!
Last edited by Arman_z; 27-07-2018 at 02:51.
سلام دوست گرامی. بله جدیدا اینترنت من روزی چهار یا پنج بار قطع میشه!!!
کلا همه اپراتور ها اینطوریه، جدیدا هر یک ساعت حداقل برای من قطع میشه.
چیز جالب اینه که مثلا جمعه صبح SNR روی 10 قرار میگیره اونم با سرعت 12 مگابیت بعدش مثلا شنبه ساعت 8 شب میشه 8 مگ با SNR 6.1
بعد اینو به پشتیبانی میگم بازم اعتقاد دارن که مشکل از سیم کشی خونه ماست و هیچ رقمه مشکل از شبکه خوشون نیست
2 کار میتونید انجام بدید :
1- اگر مودم ASUS دارید در قسمت تنظیمات DSL با تنظیمات دقیقتر میشه حساسیت به SNR را کم کرد و قطعی را کم کرد یا از بین برد
2- اگر مودم با چیپست برودکام دارید هم یکی از یوزرها یه روش پست کرده بود که به مودم وصل میشد و تنظیمات SNR را دستکاری میکرد البته مودمهای ASUS تنظیمات بیشتر و دقیقتری دارند .
سلام
میشه آموزش برای مودم asus قرار بدید؟
قرار بود آسیاتک vdsl در مناطقی فعال کنه, کسی اطلاع داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)