یعنی با اینکه قبلا یکبار از این فرجه یکساله استفاده کردم بعد انصراف باز فرجه یکساله دیگه بهم میدن؟شما مطمئنید؟
یعنی با اینکه قبلا یکبار از این فرجه یکساله استفاده کردم بعد انصراف باز فرجه یکساله دیگه بهم میدن؟شما مطمئنید؟
بله چون شما ي مقطع بالاتر قبول شدي ميتوني دوباره استفاده كني و اين كار فقط يكيار امكان پذير هست
فقط اين وسط شهريه ثابت ترم مهر رو بايد پرداخت كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اینطور.خیلی ممنون از راهنماییتون
بستگی به خودتون داره با توجه به اینکه عمل کردید و خوب شدید فکر می کنم کارتون برای معافیت دائم سخت بشه و با توجه به این که دانشجو هم هستید باید ببینید بیماریتون جزو بیماری هایی هست که حین تحصیل میشه اقدام کرد یا خیر
اگه آشنا نداشته باشید شاید تو استخدام به مشکل بر بخورید ولی از اون طرف هم برید خدمت با توجه به مشکلتون و ۲ سال فشار خدمت مشکلی باسه سلامتیتون پیش میاد
دوستان صحت داره کسری دوماهه کارت سبز (دوره 45 روزه) رو برا آموزشی سپاه برداشتن ؟
والا چند روز پيش كمالي گفت حداكثر كسري ٥ ماه هست
اين جاي سوال شديدي بوجود مياره
چون در حالت قديم كسي كه فقط بسيجي بود ٥ ماه ميگرفت و كسي كه كارت سبز هم داشت ٦ ماه!!!!
اگر منظورتون اين است كه كسي كه ميره سبز ميگيره بازم بايد بره اموزشي بله اين درست هست
قبلا دوره سبز ٦٠ روز بود ولي الان شده ٤٥ روز ولي بايد ١٨ روز هم قبل از خدمت بري توي پادگان سپاه
روز اول به ما گفتن شما 30 روز الان میاید اموزشی و 18 روز هم قبل از اعزام به خدمت تو یکی از ارگان های سپاه تکمیل دوره میکنید که خوب خیلی ها دفترچه ارسال کردن و اون 18 روز رو هم رفتن تو شهر خودمون...
بدون رفتن به شهرهای مورد نظر برای آموزشی
ولی الان یسری میگن کلا برداشته شده برگ سبز و باید حتما آموزشی بری
يعني منظورت اينه كه ديگه دوره سبز تشكيل نميشه؟!
چون الان دارن اسم مينويسن براي امسال
سلام دوستان
خبرى از اينكه بچه هاى اول تير كد خوردن يا نه دارين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا اینطوری که شنیدم با گرفتن کارت سبز دیگه از دوره آموزشی حتی در ارگان سپاه هم معاف نیستید !
قبلا شما با 45 روز آموزشی از این دوره معاف بودین حداقل در سپاه اینطوری بود
ولی شما میگید دارن دوره برگزار میکنن واقعا آدم میمونه از برنامه اینا !!!
6ماه هم پدرم رزمندگی داره ... چقد حدودا کسری شاملم میشه ؟!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)