تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3587 از 4751 اولاول ... 2587308734873537357735833584358535863587358835893590359135973637368740874587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,861 به 35,870 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من یه شرکت در پیت پیدا کردم فناوران آسمان !!!! تو کرج نزدیکمون هست فکر کنم هر چی درپیت تر باشه سرعت شب هاش بیش تر میشه آره ؟؟
    آسیا تک هم بالاخره وضعیتشو معلوم کنید بالای 5 گیگ بگیریم بازم شب ها محدود میشیم یا نه ؟؟؟
    دیشب ساعت 1 زنگ زدم 23089 طرف مثل روبات همش یه حرفو تکرار میکرد سرویس شما share هست شما اگر شب ها زیاد دانلود کنید با یوزر های شبیه خودتون تو یه گروه قرار میگیرید و یه اکانت 512 به 10 تاتون میدن که میشه 60 تا 70 تقسیم بر 10 که همون 6 و 7 میشه !!!
    Last edited by 3FX; 09-12-2011 at 12:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

AVAVA عزیز احتمالا شما سرویستون حجمش زیر 5 گیگ هست ، تو آسیا تک سرویس های زیر 5 گیگ شبها نیم بها و بالای 5 گیگ رایگان هستند ، درباره محدودیت هم من از نماینده پرسیدم گفت نمیدونم ! ولی درباره سرعت گفت شبا کم میشه ، دوستان تو تایپیک آسیا میگن سرعت تو شب حقیقی میشه ! ولی جایی نشنیدم محدود کنند ، البته من خودم که فعلا تصمیم نگرفتم چی بگیرم .

هنوز هم با برادران قا.ط. در جنگ هستیم که خط رو خالی کنند
    اگر از جونت سیر شدی برو بگیر در ضمن من سیاتک ندارم بعد از این که از شاتل خلاص شدم رفتم برای پارس انلاین هنوز بهم هم تحویل ندادند اسیاتک توی مرکز مخابراتی که هستم سرویس نمیده ولی بازم میگم زیر 5 گیگ نیم بهاست اما باز کم میشه اگر می خواهی کامل رایگان باشه باید کلی خرج کنی
    پولت زیاده بیا بده به ما ما حالشو ببریم

داره خودمونی میشه tahaatjensen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اهواز دیشب از 8 بالا نمیرفت کلا دانلود شبانه من 2 ساعت بیشتر نیست که اونم زیر یک گیگ. سرویس اکو 2 مگ

4. 2 کاربر از tahaatjensen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

8 خوش خیالی یا خواب خرگوشی مسئولین؟!

سوال: برخی تصور می‌کنند که در صورت نامحدود شدن سرویس‌ها،‌ مانند ساعات دانلود رایگان شبانه، مشترک صبح هنگام ترک منزل، نرم‌افزار دانلود را روشن می‌کند و تا عصر که به منزل باز می‌گردد، مدام در حال دانلود است.

اصغریان گفته: این کار حق مشترک است و هیچ‌کس نمی‌تواند به مشترک بگوید که از نرم‌افزار دانلود استفاده نکند؛ شرکت نیز نمی‌تواند به مشترک بگوید که سرویسی را به شما فروخته‌ام، اما دانلود نکنید تا سرعت مشترکان دیگر پایین نیاید.
    حالا ما هی بگیم و شکایت کنیم اینها هم همش این جوابهای الکی و با نهایت خوش بینی و بهشت گونه جواب بدهند واقعا تاسف برای یه دیقشه
    معلوم نیست مسئولین محترم در رابطه با کدوم کشور و کدوم سازمان و کدوم اینترنت صحبت میکنند!!!!!!!!!!!

6. 10 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اهواز دیشب از 8 بالا نمیرفت کلا دانلود شبانه من 2 ساعت بیشتر نیست که اونم زیر یک گیگ. سرویس اکو 2 مگ
    سلام همشهری چطوری
    زمانی که من توی شاتل بودم دانلودم فقط 2 ساعت بود اینها فقط اسم 8 ساعت اینترنت رو یدک میکشن در حالی که 2 ساعتش قطع است و 4 ساعت هم نصف سرعتی که بستیم رو میدن 6 الی 8 نهایت سرعت رو میده از صبح تا شب سرکاریم بعد اینها میکن بیدار بومون تیکه تیکه دانلود کن

8. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم از دست شاتل راحت شدم و خدا رو شکر اصلا منو اذیت نکردن، من که 4 شنبه درخواست فسخ دادم، 1 روزه خطم رو آزاد کردند. حالا کمک کنید، کدوم یکی از اینها بهتره به نظرتون: پارس آنلاین، تلکام (عصر انتقال داده)، مبین نت.
    من که خودم تلکام رو انتخاب کردم، حالا نظر شما چیه؟
    سپاس

10. 3 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم از دست شاتل راحت شدم و خدا رو شکر اصلا منو اذیت نکردن، من که 4 شنبه درخواست فسخ دادم، 1 روزه خطم رو آزاد کردند. حالا کمک کنید، کدوم یکی از اینها بهتره به نظرتون: پارس آنلاین، تلکام (عصر انتقال داده)، مبین نت.
    سپاس
    مبارکه مبارکه خودتو از دست این شرکت ازاد کردی خوب راهنمای من میتونی به تایپک تخصصی هر کدام از این شرکتها مراجعه کنی وسوالت رو اونجا بپرسی

12. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    سپاس
    سلام
    تبریک میگم این آزادی را...
    شاتل واقعا شورش را در آورده شما حالا فهمیدید من 7 8 ماه پیش فهمیدم و اومدم بیرون..
    امیدوارم که یه شرکت خوب نصیبت بشه!

14. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

من تعجب میکنم چرا شاتل با این همه نارضایتی جمع نمیکنه نمیره؟

16. 2 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

8 فقط سود خالص برای شاتل. ضرر کامل برای مشترک

من تعجب میکنم چرا شاتل با این همه نارضایتی جمع نمیکنه نمیره؟
    داداش شاتل چی از این بهتر میخواد
    پول بهترین مدل سرویس رو که از ما میگیره ، 7 ساعت هم که ازش میدزده ، ساعت رایگانش هم که تعطیله ،
    کسی هم که جرات نداره بهش بگه بالای چشمت ابرو ، سازمان... هم که پشتشه ،
    فقط ملت پول بدن و حرص بخورند و یه سری آدم خونسرد و بی خیال به عنوان پشتیبان جوابهای بی معنی تحویلت میدن
    نتیجش فقط سود خالص برای شاتل. ضرر کامل برای مشترک واقعی. نه کسی که اصلا فرق دیال آپ و دی اس ال رو نمیدونه

18. 7 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •