متولدین 72 فقط برای کسری گرفتن تو قانون قبلی بود
این مصوبه جدید رأی به دائمی شدن خدمات رسانی به ایثارگران داده، یعنی دیگه واسه همیشه همینه و مسئله سال تولد دخالتی توش نداره
متولدین 72 فقط برای کسری گرفتن تو قانون قبلی بود
این مصوبه جدید رأی به دائمی شدن خدمات رسانی به ایثارگران داده، یعنی دیگه واسه همیشه همینه و مسئله سال تولد دخالتی توش نداره
سوال درباره معافیت پزشکی؟
من از بچگی بطور خفیف مشکل روده داشتم ، مشکل پـرولاپـس رکـتوم - 2 سال پیش خیلی شدید شد و راهی جز عمل نداشت و عمل کردم ... من تو نت سرچ کردم فهمیدم چه عمل شده چه نشده جز موارد معافیت پزشکی ، بصورت دائم هست و بدون تبصره ای.
من پارتی هم ندارم ، کارت بسیج عادی 3 سال گرفته بودم و تا یک سال دنبال فعال رفتم اما دیگه دنبالش نرفتم.
ضمن اینکه دانشجو کارشناسی هستم. و 2سال دیگه باقی ست تا فارغ التحصیلی (احتمال داره واسه ارشد بخونم) آیا به من معاف میدن؟؟
با توجه به اینکه در آینده در آزمون استخدامی شرکت میکنم! ارزش دارن اصلا گرفتن این نوع معافیت؟
Last edited by Iloveu-ALL; 23-05-2016 at 20:15. دليل: mention
سلام دوستان
من امسال کنکور ارشد دادم و متاسفانه احتمالا به اون رتبه ای که هدفم بود نمی رسم.باید برم سربازی میخوام بدونم جو سربازی و اوقات بیکاریش چطوره برای درس خوندن.هدفم اینه تو سربازی درس بخونم و کنکور بدم میدونم بعضی ها بودن که این کارو کردن و حتی رتبه های 2 رقمی آوردن اما میخواستم از اون هایی که تجربه دارن بپرسم که تا چه حد شدنیه درس خوندن تو سربازی؟
ممنون از همگی
سلام
کاملا بستگی به یگانی داره که میوفتین. من و دوستم جفتمون ارشدیم و دوستم وقت آزاد زیاد داره و داره واسه دکترا میخونه من به زحمت کمی وقت بیکاری گیر میاریم که اون رو هم ترجیح میدم برم پینگ پونگ بازی کنم! ولی خوب اگه روز برگ بشین بعد از ظهر به بعد کاملا آزادین و میتونین بخونین.
ممنون
خوب چه یگانی بهتره از لحاظ اوقات بیکاری؟ و این روز برگ که گفتین رو من نفهمیدم(آماتورم هنوز)![]()
سلام
من 24 سالمه ساکن اصفهان
من تاریخ اعزامم یک شهریور امساله
لیسانسه برق هستم و دوماهه عقد کردم
کارت فعال بسیجم رو تازه گرفتم
میخاستم بپرسم احتمال داره کجا بیفتم ؟ و ایا ارزش داره برم از جایی پذیرش بگیرم مثل سپاه صاحب الزمان اصفهان یا صنایع دفاع یا هسا از لحاظ راحتی و نزدیکی دوران سربازی ؟؟
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه ممنون میشم دوستان جواب بدن
اگر کسی امسال ارشد نوبت شبانه قبول بشه و بخواد سال دیگه کنکور شرکت کنه آیا حتما قبلش باید انصراف بده یا نه میتونه بدون انصراف اول کنکور بده و بعد که جای دیگر قبول شد اون موقع انصراف بده؟
شما تا در دانشگاه ثبت نام نكني نيازي به انصراف نداري
ولي اگر از بابت رد شدن معافيت ميگي بله بايد ثبت نام كني شهريه بدي و انصراف بدي
دقیق تر بگم
من فرجه یکسالم تا آخر ماه تمام میشه و باید دفترچه بفرستم.فرض که دانشگاه نوبت شبانه امسال قبول بشم و ثبت نام کنم.اگر قصد داشته باشم سال دیگه کنکور ارشد شرکت کنم به امید اینکه جای بهتری قبول بشم آیا قبلش باید از دانشگاه انصراف بدم یا میتونم بعد از مشخص شدن نتیجه انصراف بدم و دانشگاه جدید ثبت نام کنم
ممنون
Last edited by bahadorgamer; 23-05-2016 at 19:18.
اخر ماه دفترچه پست ميكني تاريخ اعزام ميخوري واسه دي يا اسفند كه غيبت نخوري
بعدش توي مهر ميري دانشگاه كه قبول شدي ثبت نام ميكني اينجوري اون دفترچه اي كه پست كردي باطل ميشه
بعدش انصراف ميدي و ميشني واسه سال ديگه ميخوني و شما تا مهر سال ديگه معافي
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)