طبق قانون قبلی حداکثر کسری 9 ماه است چطوری یک سرباز نیامده ترخیص میشده؟؟؟
طبق قانون قبلی حداکثر کسری 9 ماه است چطوری یک سرباز نیامده ترخیص میشده؟؟؟
نه کسری محدودیت نداره. محدودیت هایی هم که میذارن مال یه کسری خاصه مثلاً میگن سابقه جبهه کلا حداکثر 9 ماه کم میکنه ولی خوب بسیج و جانبازی و... هم کنارش هست که اونا هم اضافه میشن
رزمنده و جانبازی جمع با هم کلا شخص رو معاف میکنه
اگرم معاف نکنه اینقدرها کم نمیکنه که 21 ماهش کلا بره
تو سایت نظام وظیفه زده قند خون ناشتای بالای 126 در صورتی که a1c هم بالاتر از 7 باشه معافه، خب واسه کسایی که دیابت دارن و طبیعتا تحت نظر پزشک و درمان هستن و از دارو هم استفاده می کنن شاید a1c نرسه به عدد7!!! تازه همه آزمایشگاه ها a1c بالای 6.5 رو میزنن دیابتی نه 7!! بیماران دیابتی کلا چون از دارو استفاده میکنن، رژیم خاصی دارن، و نمیشه هم که دو سه ماه دارو رو قطع کرد و آدم سلامتی خودشو به خاطر معافیت به خطر بندازه!!
به نطرتون خیلی رو اون a1c حساسن!!؟ تست قند ناشتایی که تو بیمارستان خودشون بستری میکنن حدود 140 یا بالاتر باشه ولی a1c به 7 نرسه اونوقت تکلیف چیه؟
اگه کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که در مورد معافی قند چقدر سخت گیری میکنن، ممنون میشم راهنمایی کنه!
ممنون دوست گرامی
ولی من شنیدم واریکوسل گرید 3 دو سه سال پیش معاف دائم شد و الان معاف رزم میکنن.
این قانون معافی 12 ماه سابقه جبهه اگر تصویب بشه فقط برای متولدین 72 به قبل هست؟
سلام دوباره
دوستان با قانون جدید، 11 ماه جبهه معادل چقدر کسری هست؟
با تشکر مهران...
خوب 9 ماه جبهه 6 ماه بسبج 2 ماه فرزند 2 ماه اموزشی در جمع میشه 19 ماه! کلا دو ماه خدمت که با مرخصیاش میشه، نیومده رفته!
تازه اگه یارو یه ماه استعلاجی هم نگیره روش!
خیلیها همچین شرایطی داشتن حداقل اونجا که من خدمت کردم!!
اگه اشنا نداشته باشی یه مورد کم باسه معاف کامل نمیکنن! خیلی سختگیر هستن و الکی گیر میدن.
من هین خدمت دیدم که گرید 3 معاف گرفته، اما در کل شرایط معاف پزشکی گرفتن الان خیای سختتر شده.
بله فقط متولدین 72 به قبل
کجا به این مورد اشاره شده !؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)