تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3584 از 4751 اولاول ... 2584308434843534357435803581358235833584358535863587358835943634368440844584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,831 به 35,840 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

جوابیه ایمیل یکی از دوستای من که شاتل داره
    با سلام
    در خصوص سوال شما مبنی بر تغییر مودم در تاثیر سرعت باید عرض شود که این مورد در سرعت دانلود تاثیری ندارد ولی در خصوص سرویس شما لازم به ذکر است که همان­گونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویس­های اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویس­های ADSLضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویس­های اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه می­دهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
    بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویس­های اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
    در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده استو برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 7تا 25 روز نیز طول بکشد
    همچنین به اطلاع می رسانیم در حال حاضر گروه شركت‌های شاتلاقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس باپشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.
    لذا خواهشمندیم وارد آدرس " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.
    شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
    1. در سایت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

که همان­گونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویس­های اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویس­های ADSLضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویس­های اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه می­دهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.

خدای بازی با کلمات و سوراخ درآوردن از قانون ها هستن
    حداکثر ضریب 1 به 10 رو اون قانون فقط برای سرویس کاملا نامحدود گفته و اینا سر همه سرویس هاشون از جمله آرت و اکو ... این قانون چرت و پرت رو علم میکنن !

3. 9 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ما که راحت شدیم از این شرکت تا یک هفته دیگه سرویسم از پارس انلاین بهم تحویل میدن 1 مگ سفارش دادم
    سوال کردم که محدودیت دارین گفت هیچ لینک سایتی محدود نیست
    اما افت سرعت در ساعات شبانه به صورت ابشاری رو به بالا داریم
    گفتم یعنی چی ؟ گفت که درابتدا سرعت نصف بعد هر نیم ساعت زیاد میشه ولی مشابه کار شاتل رو نه انجام نمیدیم (باز خوبه ، شاتل خو اینترنت رو مون قطع میکنه)
    بیاید بیرون از این شرکت فقط دارین خودتون رو اذیت میکنید

5. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کجا رفتید؟شرکت خوبیه؟
    رفتم پارس انلاین
    اشتراک 512 و با ترفند میتونم حدودا شبی 2.5 گیگ دانلود کنم.
    فعلا که راضی هستم.
    در مورد محدودیت شاتل به دوستانی که نمیدونن بگم که محدود شدن اصلا هیچ ربطی به حجم دانلود رایگانتون نداره.
    و فقط بحث زمان مطرحه. یعنی کافیه که شما 2 شب از ساعت 1 تا 8 دانلود داشته باشی ، بعدش سریع محدود میشین.حالا چه تو این مدت 5 گیگ دانلود کرده باشی و چه 500 مگابایت.
    اینا رو از رو تجربه میگم. من شاید 2 ساعت با مدیرعامل شاتل صحبت کردم و هر دلیل خنده داری که برای این قاونشون میاورد جوابشو دادم.اخرش پشیمون شد و یجورایی باهام رفیق شد.حتی چون رشته تحصیلیم مخابرات بود واسم فرم استخدام هم اورد و میخواست استخدامم کنه. بهم گفت اگه میخوای محدود نشی از 1 تا 3 اصلا دانلود نکن، بقیه ساعتها هم تیکه تیکه دانلود کن.
    مثلا از 3 تا 5 دانلود کن. بعد تا 6 دانلود نکن و دوباره از 6 تا 8 دانلود کن.ولی میگفت اینو به کسی نگو!!!
    حالا تصمیم با خودتونه.میتونید مثل من از شاتل برید و یا اینکه کل شب رو بیدار بمونین و تیکه تیکه دانلود کنین

7. 5 کاربر از yaser1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خدای بازی با کلمات و سوراخ درآوردن از قانون ها هستن
    حداکثر ضریب 1 به 10 رو اون قانون فقط برای سرویس کاملا نامحدود گفته و اینا سر همه سرویس هاشون از جمله آرت و اکو ... این قانون چرت و پرت رو علم میکنن !

نه دوست من. دقیقا همینی هم که شرکت شاتل میفرمایند چیزی جز حرف مفت نیست و به نظر من قانونش به حد کافی واضح هست. اون سرویس یک به ده چطور نامحدودش مثلا برای دو مگ که بطور متوسط کاربر باید بتونه در حالت بسیار بد بینانه چیزی در حد 120 گیگ در ماه دانلود کنه 80 هزار تومنه ولی با محدودیت سه گیگش که میشه یک چهلم 120 گیگ قیمتش میشه یک سوم اون (10 برابر قیمت معقول)!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چرا سرعت آپلود اینهمه کمه؟ یه فایلو بخوای آپلود کنی پدرت در میاد

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

چرا سرعت آپلود اینهمه کمه؟ یه فایلو بخوای آپلود کنی پدرت در میاد

جدیدا اینطوری شده

شما باید از چیز پی ان یا نرم افزارهای مشابه استفاده کنید تا سرعت آپلودتون بره بالا

11. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بهم گفت اگه میخوای محدود نشی از 1 تا 3 اصلا دانلود نکن، بقیه ساعتها هم تیکه تیکه دانلود کن.
    مثلا از 3 تا 5 دانلود کن. بعد تا 6 دانلود نکن و دوباره از 6 تا 8 دانلود کن.ولی میگفت اینو به کسی نگو!!!
    حالا تصمیم با خودتونه.میتونید مثل من از شاتل برید و یا اینکه کل شب رو بیدار بمونین و تیکه تیکه دانلود کنین
    چه روش خوبی ! دانلود با شکنجه اضافی !
    آدم محدود شه بهتر از اینه که اینجوری دانلود کنه.

به اون رئیس جواب میدادی به این نمیگن دانلود کردن میگن شترسواری دولادولا !

13. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان یه سوالی:
    کسی تا حالا تونسته از شاتل ۲ بار اون ۲۰۰ مگ اضافه آخر ترافیک رو بگیره؟

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان یه سوالی:
    کسی تا حالا تونسته از شاتل ۲ بار اون ۲۰۰ مگ اضافه آخر ترافیک رو بگیره؟
    سلام
    من هر ماه میگیرم.

16. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •