تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3583 از 4105 اولاول ... 258330833483353335733579358035813582358335843585358635873593363336834083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,821 به 35,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

دوستان سلام

کسی از قانون جدید معافی خبری داره؟ اینکه اگه پدر 12 ماه سابقه
    جبهه داشته باشه، فرزندش معاف میشه بیشتر شبیه شـایعه س !

با تشکر مهران...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوستان سلام

کسی از قانون جدید معافی خبری داره؟ اینکه اگه پدر 12 ماه سابقه
    جبهه داشته باشه، فرزندش معاف میشه بیشتر شبیه شـایعه س !

با تشکر مهران...
    سلام
    شایعه نیست دوشنبه هفته پیش نمایندگان در موضوع خدمت رسانی بیشتر به ایثارگران این طرح رو تصویب کردن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا طبق قانون اساسی تا اخر این هفته شواری نگهبان وقت داره که این مصوبه رو تایید کنه و پس از تایید شدن اجرای خواهد شد

عده ای شابعه کردن که نظام وظیفه میتونه قبولش نکنه که این شایعه خلاف قانون اساسی هست طبق تحقیقات بنده نظام وظیفه میتونه تا تایید نگهبان فقط اعتراض کنه که تا حالا این کارو انجام نداده(در قضیه گواهینامه و فروش سربازی خیلی اعتراض کردن)
    مبحث نهم- ارجاع مصوبات مجلس به شوراى نگهبان، مجمع تشخيص مصلحت نظام و مراحل رسيدگى به آنها
    ماده 199- كليه مصوبات مجلس رسماً به شوراى نگهبان فرستاده مى‏شود. درصورتى كه شورا ظرف ده روز پس از وصول يا پس از انقضاى ده روز تمديد مذكور در اصل نود و پنجم (95) قانون اساسى، مخالفت خود را اعلام نكرد، طبق اصل نود و چهارم (94) قانون اساسى، مصوبات از طرف مجلس جهت امضاء و ابلاغ به رياست جمهورى ارسال مى‏شود.
    تبصره- روز وصول مصوبه و روز اعلام نظر شوراى نگهبان به مجلس جزء مهلتهاى مقرر محسوب نمى‏گردد.
    ماده 200- مصوبات مجلس تا زمان اعلام نظر نهائى شوراى نگهبان از دستور خارج نمى‏شود. شوراى نگهبان، درصورت رد مصوبات مجلس، موظف است علت رد را صريحاً به مجلس گزارش نمايد تا بلافاصله تكثير و توزيع شود.
    ماده 201- مصوبات عادى و يك فوريتى مجلس كه از طرف شوراى نگهبان رد شده به كميسيون مربوطه ارسال مى‏شود و با اعلام وقت قبلى با حضور نماينده شوراى نگهبان، موارد اعتراض براى اصلاح مورد بحث قرار مى‏گيرد. درصورت عدم حضور نماينده شوراى نگهبان در موعد اعلام شده، كميسيون با ملحوظ نمودن نظر شوراى نگهبان كار خود را انجام مى‏دهد.
    نمايندگانى كه پيشنهاد اصلاحى داده‏اند، در اين مرحله مى‏توانند در كميسيون شركت نمايند. نظر كميسيون همراه پيشنهادهاى نمايندگان در مجلس مطرح مى‏شود و طبق معمول شور دوم مورد بحث و رأى قرار مى‏گيرد.
    چنانچه درمورد ماده‏اى، كميسيون نيز همراه پيشنهادهاى ديگر پيشنهاد داده باشد، اول پيشنهاد كميسيون به رأى گذاشته مى‏شود و درصورت عدم تصويب، پيشنهادهاى ديگر مطرح مى‏شود.
    درصورت عدم تصويب پيشنهاد كميسيون و يا پيشنهادهاى قبلى نمايندگان در مجلس، پيشنهادهاى جديد پذيرفته مى‏شود و درباره آنها بحث و رأى‏گيرى به‏عمل مى‏آيد.
    تبصره 1- پس از ايراد شوراى نگهبان، دولت حق پيشنهاد اصلاح لايحه را ندارد مگر در موارد ايراد شوراى نگهبان
    تبصره 2- شوراى نگهبان نمى‏تواند پس از گذشت مهلتهاى مقرر و رفع ايراد در نوبت اول، مجدداً مغايرت موارد ديگرى را كه مربوط به اصلاحيه نمى‏باشد بعد از گذشت مدت قانونى به مجلس اعلام نمايد مگر در رابطه با انطباق با موازين شرعى
    تبصره 3- اگر با اصلاح ماده مورد ايراد شوراى نگهبان، ماده به كلى خاصيتش را از دست بدهد، مى‏توان آن را حذف كرد.
    ماده 202- پس از بررسى گزارش كميسيون كه در آن نظر شوراى نگهبان ملحوظ شده است و رأى‏گيرى نسبت به آن، مصوبه مجدداً به شوراى نگهبان ارسال مى‏شود. اگر اين مصوبه هنوز وافى به نظرات شوراى نگهبان نباشد، مجدداً در مجلس مطرح مى‏گردد، درصورتى كه مجلس با درنظرگرفتن حفظ مصلحت‌نظام همچنان بر رأى خود باقى باشد رئيس مجلس مصوبه مذكور را به مجمع تشخيص مصلحت نظام ارسال مى‏دارد. مجمع موظف است تنها در موارد اختلاف و ديگر موارد مربوط به آن اظهارنظر قطعى نموده و گزارش آن را جهت طى مراحل بعدى به رئيس مجلس اعلام نمايد.

Last edited by HOJ-JAT; 22-05-2016 at 10:43.

3. 3 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگر این مصوبه مورد قبول شورای نگهبان.واقع بشه باید منتظر تبدیل شدن مدت زمان خدمت به 24 ماه بود... شخصن مخالف این موضوع هستم و امیدوارم رد بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگر این مصوبه مورد قبول شورای نگهبان.واقع بشه باید منتظر تبدیل شدن مدت زمان خدمت به 24 ماه بود... شخصن مخالف این موضوع هستم و امیدوارم رد بشه
    خوب اين ي چيز عادي هست كساني كه معاف ميشن موافقشن كساني كه نميشن مخالفن اينو از نظرات مردم در سايت فارس نيوز و ساير خبرگذاري ها ميشه ديد
    جمله معروف ديگي كه براي من نجوشه ميخوام سر سگ توش بجوشه
    كسي كه بسيج نداره ميگه كسري بسيج بي عدالتي هست
    كسي كه ليسانس هست ميگه درجه بيشتر دادن به فوق و دكترا بي عدالتي هست
    كسي كه خانواده رزمنده نيست ميگه معاف شدن اونا بي عدالتي هست
    در مدت طول خدمت هم فكر نميكنم ربطي داشته باشه همين الانشم طول مدت سربازي از زمان پست كردن دفترچه ٣٠ ماه هست و با هر معافيت بخواد بيشتر بشه ٤ سال ديگه رسما قانون برده داري دوباره را ميافته

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب اين ي چيز عادي هست كساني كه معاف ميشن موافقشن كساني كه نميشن مخالفن اينو از نظرات مردم در سايت فارس نيوز و ساير خبرگذاري ها ميشه ديد
    جمله معروف ديگي كه براي من نجوشه ميخوام سر سگ توش بجوشه
    كسي كه بسيج نداره ميگه كسري بسيج بي عدالتي هست
    كسي كه ليسانس هست ميگه درجه بيشتر دادن به فوق و دكترا بي عدالتي هست
    كسي كه خانواده رزمنده نيست ميگه معاف شدن اونا بي عدالتي هست
    در مدت طول خدمت هم فكر نميكنم ربطي داشته باشه همين الانشم طول مدت سربازي از زمان پست كردن دفترچه ٣٠ ماه هست و با هر معافيت بخواد بيشتر بشه ٤ سال ديگه رسما قانون برده داري دوباره را ميافته
    بنده البته چهار سال پیش خدمتم تموم شد.....
    شخصن به نظرم معافیت و کسری های کیلویی به یک عده داده میشه که جورشو بقیه باید بکشند, مطمئن باشید اگر چنین چیزی اجرای بشه حداقل سه ماه به سربازی اضاف میشه حداقل..... چون تعداد معافیت ها فوق العاده زیاد خواهد بود....

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بنده البته چهار سال پیش خدمتم تموم شد.....
    شخصن به نظرم معافیت و کسری های کیلویی به یک عده داده میشه که جورشو بقیه باید بکشند, مطمئن باشید اگر چنین چیزی اجرای بشه حداقل سه ماه به سربازی اضاف میشه حداقل..... چون تعداد معافیت ها فوق العاده زیاد خواهد بود....
    خوب بقيه هم برن معافي و كسري بگيرن
    كسي كه از ٤ سال پيش از مشمول شدنش دنبال بسيج براي كسري يا پارتي براي معافي بوده يا پارتي براي جاي كه خدمت راحتي داشته باشه بلاخره بايد فرقي با كسي كه يك هفته قبل از اعزامش يادش ميافته سربازي چيه داشته باشه
    قانون سربازي از اول تا اخرش بي عدالتي هست اگر نخواي با پارتي بازي و.، بري جلو ضررش رو خودت ميبيني
    و بنظر من نميتوني به كساني كه امتيازاتي دارن خورده بگيري
    مثل كسي كه واسه كنكور فقط كتاب درسي خونده اخرش قبول نشده بهش ميگي چرا ميگه من نخواستم حق كساني رو پول ندارن برن اموزشگاه بخورم خوب اينجوري خودش ضرر ميكنه

9. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

این قانون معافیت برای خواهر مجرد بالای 24 سال در صورت فوت پدر چی هست؟؟؟

پدر من به رحمت خدا رفته و یک خواهر مجرد 30 ساله هم دارم. الان من و مادر و خواهرم در خانه هستیم. دو برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازی رفتند و ازدواج کردند.

آیا میتونم از طریق این قانون معاف بشم؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب بقيه هم برن معافي و كسري بگيرن
    كسي كه از ٤ سال پيش از مشمول شدنش دنبال بسيج براي كسري يا پارتي براي معافي بوده يا پارتي براي جاي كه خدمت راحتي داشته باشه بلاخره بايد فرقي با كسي كه يك هفته قبل از اعزامش يادش ميافته سربازي چيه داشته باشه
    قانون سربازي از اول تا اخرش بي عدالتي هست اگر نخواي با پارتي بازي و.، بري جلو ضررش رو خودت ميبيني
    و بنظر من نميتوني به كساني كه امتيازاتي دارن خورده بگيري
    مثل كسي كه واسه كنكور فقط كتاب درسي خونده اخرش قبول نشده بهش ميگي چرا ميگه من نخواستم حق كساني رو پول ندارن برن اموزشگاه بخورم خوب اينجوري خودش ضرر ميكنه
    بلاخره هرکسی حاضر نیست مثلن با چوب بزنه تو سر ملت که دو روز کسری بگیره... ولی درسته کسی که حاضر به این کار ها نیست باید جورشم بکشه !
    موفق باشید

12. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام دوستان

این قانون معافیت برای خواهر مجرد بالای 24 سال در صورت فوت پدر چی هست؟؟؟

پدر من به رحمت خدا رفته و یک خواهر مجرد 30 ساله هم دارم. الان من و مادر و خواهرم در خانه هستیم. دو برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازی رفتند و ازدواج کردند.

آیا میتونم از طریق این قانون معاف بشم؟ ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
    شما اولین شروط رو ندارید
    1- شروط اصلي براي معافيت كفالت خواهر كدامند؟
    جواب : الف) پدر فوت كرده باشد ب) مشمول تنها برادر بالاي 18 سال او باشد ج) خواهر سرپرست ديگري غير از مشمول نداشته باشد.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام
    شایعه نیست دوشنبه هفته پیش نمایندگان در موضوع خدمت رسانی بیشتر به ایثارگران این طرح رو تصویب کردن
    حالا طبق قانون اساسی تا اخر این هفته شواری نگهبان وقت داره که این مصوبه رو تایید کنه و پس از تایید شدن اجرای خواهد شد

عده ای شابعه کردن که نظام وظیفه میتونه قبولش نکنه که این شایعه خلاف قانون اساسی هست طبق تحقیقات بنده نظام وظیفه میتونه تا تایید نگهبان فقط اعتراض کنه که تا حالا این کارو انجام نداده(در قضیه گواهینامه و فروش سربازی خیلی اعتراض کردن)
    ممنونم. اگر کسی 11 ماه داشته باشه به نظر شما راه حلی، چیزی داره؟

با تشکر مهران...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •